Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Royal London EC2GP

Zobraziť katalóg
Royal London EC2GP
5 2 hodnotení
Stojanček na vreckové hodinky na vreckové hodinky
Kód:  KHO4662

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Royal London EC2GP Predaj skončil

Royal London EC2GP

Veľmi praktický stojan Royal London EC2/GP na zavesenie vašich vreckových hodiniek. Pokiaľ práve nemáte hodinky napr. vo vrecku saka, môžete si ich vystaviť do obývacej steny či na poličku. Razom tak vytvoríte originálny a vkusný doplnok vo vašej obývačke. Stojan je vyrobený z ušľachtilej ocele so zlatou povrchovou úpravou. Majte svoje vreckové hodinky stále na očiach!

Parametre a špecifikácia:

Materiál:
Oceľ

Farba:
Zlatá

Priemer základne:
6,5 cm

Výška:
14,5 cm

Hmotnosť:
150 g

Počiatky známej značky Royal London siahajú už do roku 1938. Firma založená v severnom Londýne stavila na štýlové modely a retroštýl, vďaka čomu sa na trhu zaplavenom nepreberným množstvom hodiniek a pri obrovskej konkurencii vždy dokázala presadiť. Už samotný názov nám napovedá nevšedný štýl hodiniek, v ktorom sa snúbi tradícia aristokracie a dávka remeselného spracovania. Okrem originálneho dizajnu sa hodinky značky Royal London môžu pochváliť takisto aj kvalitným vyhotovením puzdra a prvotriednymi strojčekmi Citizen Miyota.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ROYAL LONDON EC2GP. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Royal London EC2GP.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií