Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sacher K6.000.290443

Zobraziť katalóg
Sacher K6.000.290443
5 1 hodnotení
Šperkovnica – na šperky s veľkosťou 23.5x15.5x14cm
Kód:  SP5117 Produktové číslo:  4031604009157

Sacher K6.000.290443

Chystáte sa v zhone na pracovnú schôdzku alebo chcete zažiariť vedľa Vášho partnera pri stretnutí s priateľmi? Na poslednú chvíľu však zistíte, že Vaše obľúbené náušnice nie sú na svojom mieste? Ponúkame Vám riešenie, ako mať všetky obľúbené poklady pod kontrolou. Vylepšite svoj nočný stolík touto elegantnou šperkovnicou nemeckej značky Sacher, ktorá bude vo Vašom interiéri pekným dekoračným doplnkom.

Kľúčové vlastnosti

  • 2 výsuvné priehradky
  • Uzatvárateľná priehradka
  • Praktická kapsička
  • Zrkadlo
  • Úchyt
  • Zámok
  • Kvalitný materiál
  • Ručná výroba
  • 23,5 x 15,5 x 14 cm

Exteriér je zhotovený z imitácie kože a tešiť sa tak môžete nielen na precízne spracovanie, ale aj nadčasovú čiernu farbu, ktorá bude vždy trendy. Pokiaľ máte doma neposedné deti, môžete Vaše poklady jednoducho uzamknúť pomocou zámku. Na hornom viečku sa nachádza masívne držadlo, vďaka ktorému sa stane prenášanie Vašich cenností príjemným zážitkom. 

Interiér sa skladá z jedného stabilného poschodia a dvoch výsuvných zásuviek. Prvé poschodie obsahuje sloty na uloženie prstienkov a menšie úložné časti pre Vaše prívesky. Súčasťou je tiež priestor s možnosťou uzavretia a uschovania Vašich najcennejších kúskov. Dominantou výsuvných zásuviek sú oddelené priehradky, ktoré slúžia na uloženie hodiniek či bižutérie. Samozrejmosťou je praktické pozdĺžne úzke zrkadlo umiestnené na vnútornej strane veka a volánikovou kapsičkou na pripnutie sponiek alebo úschovu drobných šperkov. Ochranu pred poškodením zabezpečuje zamatovo jemná textília, ktorá dodáva celému vnútrajšku príjemný tón.

Nemecká spoločnosť SACHER & Co. GmbH sa dlhé roky radí medzi popredných výrobcov šperkovníc na európskom trhu. Táto firma dbá na precízne a ručné spracovanie jednotlivých výrobkov určených ako pre dámy, tak pre pánov a vďaka tomu sa jej podarilo získať významné ocenenia. Spoločnosť na výrobu využíva najkvalitnejšie materiály s navrhovaným dizajnom, ktorým sa snaží skĺbiť tradíciu, klasiku a nadčasovosť, získava si čím ďalej tým viac priaznivcov.

 

Parametre a špecifikácia

Typ produktu
Šperkovnica Hotovo!

Typ produktu

Typ produktu
Šperkovnica Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sacher K6.000.290443 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SACHER K6.000.290443.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií