Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Samsung ET-YSA76M Brown

Zobraziť katalóg
Samsung ET-YSA76M Brown
Remienok na hodinky – pre Samsung Gear S3
27,11 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  SAAW0306c2 Produktové číslo:  ET-YSA76MDEGWW Stránky výrobcu
Samsung ET-YSA76M Brown 27,11 € Rozbalené

Samsung ET-YSA76M Brown

Samsung ET-YSA76M Brown je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Vlastníte inteligentné hodinky Samsung Gear S3? V tom prípade by vám nemal chýbať ani veľmi kvalitný, komfortný a vizuálne zaujímavý výmenný remienok. Môžete pritom voliť z mnohých farebných zhotovení, takže budete mať istotu, že hodinky dokonale „padnú“ k vášmu outfitu. Stačí si skrátka jednoducho vybrať najvhodnejší variant. Od nákupu vás navyše určite neodradí ani priaznivá zaobstarávacia cena. 

Podstatné vlastnosti

  • Výmenný remienok na hodinky Samsung Gear S3
  • Vyrobený z kvalitných materiálov
  • Komfortne a vizuálne zaujímavý
  • Možnosť výberu z mnohých farebných zhotovení
  • Priaznivá zaostarávacia cena
 

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jsou pasky stejne pro Gear S3 a Gear S 3 Frontier?

Prosim Vas pridajte velkost remencekov Samsung (podla vyjadrenie ofic predajcu su vsetky M a L sa zevraj ani nedodava co je ubohe od Samsungu, aby si to ludia nemuseli kupovat na odskusanie) Opravte si popis pre Samsung remenceky mate tam vselico napr Gear S4, S5 .. S10, S11 -> Remienok Pre Samsung Gear S10

Jaka je to velikost M nebo L v originalnim baleni jsou dve velikosti tu mensi bohuzel nedam na ruku dekuji za odpověď

Príslušenstvo pre Samsung ET-YSA76M Brown
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií