Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Samsung Gear 2 Neo Charcoal Black

Zobraziť katalóg
Samsung Gear 2 Neo Charcoal Black
4,6 19 hodnotení
Smart hodinky 1.63" 320x320 Super AMOLED, procesor Dual Core 1.0GHz, interná pamäť 4GB, Bluetooth 4.0, IP67, batérie Lí-ión 300 mAh, Tizen
Kód:  RS150gi Produktové číslo:  SM-R3810ZKAXEZ Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung Gear 2 Neo Charcoal Black

Druhá generácia inteligentných hodiniek so Super AMOLED displejom od spoločnosti Samsung je ešte originálnejšia a unikátnejšia ako ich predchadzajúca generácia. Vodo a prachu odolná konštrukcia preverená štandardom IP 67 vás udrží stále v spojení s priateľmi a podčiarkne aj váš osobný štýl vďaka vymeniteľným pásikom v elegantných farebných variáciách. Novo namiesto Androidu poháňa hodinky optimalizovaný operačný systém Tizen, ktorý je spoločne s pedometrom a komplexnou súpravou fitness nástrojov S Health ideálnym osobným trénerom pri športovaní.

Vymeniteľné náramky


Nádherný a jemný Super AMOLED displej spoločne s vymeniteľnými náramkami v štyroch elegantných farbách vyzdvihne a bude reprezentovať vašu náladu a jedinečnosť.

Prispôsobivý štýl


Samsung Galaxy Gear 2 vám ponúka možnosť nastaviť si farbu pozadia, obrázky na pozadí alebo dizajn hodín presne podľa vás a vášho štýlu.

Stále v spojení


Majte stále prehľad o udalostiach vo vašom telefóne. Náramok Samsung vás upozorní na prichádzajúce emaily, hovory či informácie z aplikácií tretej strany, a vy tak zostanete so svetom neustále spojení.

Všestranný spoločník


Hodinky Samsung Gear 2 vám umožnia vykonávať a prijímať hovory a vďaka svojmu priestrannému Super AMOLED displeju tiež čítať správy a veľa ďalšieho. Komunikácia pomocou hodiniek tak nikdy nebola prepracovanejšia a efektívnejšia.

Osobný tréner


Vďaka zabudovanému krokomeru a aplikácii s Health získate osobného trénera, ktorý vám podľa nameraných hodnôt bude radiť s tréningom a pomôže vám dosiahnuť všetky vaše športové ciele.

Hudba na cestách


Priamo v hodinkách je zabudovaný vlastný prehrávač hudby, ktorý je možné pomocou bezdrôtového rozhrania Bluetooth pripojiť k headsetom a užívať si tak kvalitnú muziku na cestách tým najpohodlnejším spôsobom.

Odolná konštrukcia


Náramok Samsung Gear Fit je pripravený vás nasledovať kamkoľvek si ho vezmete. So svojou odolnosťou proti prachu a vode (IP67) sa vysporiada s takmer akýmkoľvek prostredím a počasím.

WatchON Remote


Ovládajte vaše televízory, set-top boxy či multimediálne prehrávače pomocou hodiniek Gear 2 a ich zabudovanému infračervenému portu.

Široká kompatibilita


Buďte neustále pripojení k vašim Samsung Galaxy tabletom a inteligentným telefónom. Komunikácia prebieha pomocou bezdrôtového rozhrania Bluetooth a samotné prepojenie je ľahké a rýchle. Zoznam kompatibilných zariadení nájdete v doplnkových informáciách pod textom.



Doplňujúce informácie:

Zoznam podporovaných zariadení:
Samsung Galaxy S5 / Galaxy Grand 2 / Galaxy Note 3 / Galaxy Note 3 Neo / Galaxy Note 2 / Galaxy S4 /
Galaxy S3 / Galaxy S4 Zoom / Galaxy S4 Active / Galaxy S4 mini / Galaxy Mega 6.3 / Galaxy Mega 5.8 /
Galaxy Note 10.1 (2014 Edition) / Galaxy NotePRO (12.2) / Galaxy TabPRO (12.2/10.1/8.4)

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jsou tyto hodinky kompatibilní s telefonem Huawei Ascend P7? Děkuji

Diskusia a poradňa k Samsung Gear 2 Neo Charcoal Black
Príslušenstvo pre Samsung Gear 2 Neo Charcoal Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Gear 2 Neo Charcoal Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Gear 2 Neo Charcoal Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Gear 2 Neo Charcoal Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Gear 2 Neo Charcoal Black.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií