Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Samsung Gear Fit2 ružové

Zobraziť katalóg
Samsung Gear Fit2 ružové
4,5 17 hodnotení
Smart hodinky na bezdrôtový monitoring aktivít (kroky, vzdialenosť, barometer, akcelerometer, gyrosnímač, tepová frekvencia), GPS, Auto Activity Tracking, Step Challenges, smartfón notifikácie, budík, prehrávanie hudby, ID volajúceho, certifikácia IP68, 1,5" Super AMOLED displej, RAM 512 MB, interná pamäť 4 GB, bluetooth 4.2, microUSB, batéria 200 mAh, na Android 4.4 a vyšší, veľkosť remienka S
Kód:  SAAW0012c Produktové číslo:  SM-R3600ZINXEZ Stránky výrobcu

Samsung Gear Fit2 ružové

vypnuté
Samsung Gear Fit2

Nepretržité nosenie

Gear Fit2 je novým šikovným náramkom od spoločnosti Samsung, ktorý ponúka vysoko presný snímač srdcového tepu, inteligentné rozpoznávanie aktivity a rozmerný Super Amoled displej. Najnovšie je vybavený vlastnou GPS jednotkou na zaznamenávanie trasy vášho behu, nie je tak nutné nosiť pri sebe pri behaní telefón.

Priestranný displej plný farieb

Zakrivený dizajn je elegantný a praktický zároveň, príjemne vám obopne zápästia a vďaka jeho zanedbateľnej hmotnosti ho na ruke po chvíli ani nebudete vnímať. Na veľkom displeji je dostatok priestoru na zobrazenie aktuálnych hodnôt aj štatistík. Či už kontrolujete, ako ďaleko ste od dosiahnutia vytýčeného cieľa, alebo vás len zaujíma aktuálny čas, práca s náramkom je hračkou.

vypnuté
Samsung Gear Fit2
vypnuté
Samsung Gear Fit2

Kľúčové vlastnosti

  • Samostatná GPS jednotka
  • Integrovaný snímač srdcového tepu
  • Prepojenie s aplikáciou S Health
  • Zobrazenie notifikácií z telefónu
  • Vodoodolný podľa štandardu IP68
  • Veľkosť remienka: L

Prispôsobiteľné motívy

V útrobách smart hodiniek Samsung Gear Fit2 nájdeme 200 mAh akumulátor, s ktorým Gear Fit2 vydrží až 4 dni na jedno nabitie. Náramok poháňa 1 GHz dvojjadrový procesor a 512 MB RAM. Vnútorné úložisko s kapacitou 4 GB môžete využiť ako zdroj na hudobné prehrávanie. Navyše si môžete prostredie farebne upraviť podľa svojej chuti a vniesť tak do Gear Fit2 trochu svojho osobného štýlu.

vypnuté
Samsung Gear Fit2
vypnuté
Samsung Gear Fit2

Nielen na Samsung Galaxy

Gear Fit2 s vami spolupracuje každý kilometer, každým tepom, na každom kroku. Rovnako tak spolupracuje s celým radom inteligentných telefónov. S telefónom sa náramok prepojí bezdrôtovo cez bluetooth 4.2 (kompatibilita so zariadeniami s Androidom 4.4 a vyšším). Telo náramku je odolné podľa normy IP68.

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Plávanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android Hotovo!
Farba puzdra
Ružová Hotovo!
Bezdrôtová technológia
Bluetooth, WiFi, GPS Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Intervalový tréning Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra
Ružová Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
Bluetooth, WiFi, GPS Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Plávanie Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Intervalový tréning Hotovo!
Smart funkcie
Prehrávač hudby v hodinkách, Stopky Hotovo!

Výdrž a úložisko

Bežná výdrž batérie
94,12 h (3,92 d) Hotovo!
Kapacita úložiska
4,1 GB Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrej den. Chci se zeptat jestli je mozne hodinky pouzivat i v hluboke vode (v radech stovkach metru), resp tuzsi smesy kapalin.

dotaz,zaznamenaná doba spánku neodpovídá skutečkosti,hodinky mám celý den na ruce a při kcal je každou hodinu psáno není na zápěstí

Dobrý den. Hodinky mám 3 dny a sleduji velké nepřesnosti v GPS. Cestu totiž absolvuji každý den stejnou, vždy spoušítm fci k započítání "chůze" včetně GPS, ale vzdálenost se liší i o stovky metrů. Na mapě v mobilu trasa taky vede pokaždé jinudy. Může být chyba na mé straně (zapnu GPS těsně před spuštěním počítání aktivity; mám sice propojeno s S Health, ale mobil nemám Samsung; velkou část dne mám zapnutý úsporný režim)? Nemáte někdo obdobný problém? Děkuji

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je možné s náramkem plavat. děkuji, Eva

Dobrý den budete mít prosím hodinky v růžové barvě za cenu 3290 ještě někdy v brzké době na skladě?

Dobry den mam pocit ze mi hodinky spatne ukazuji vzdalenost hodinky ukazuji kdyz jdu z prace 2km ale tracker sport 2.35km a endomondo 2.40km kteremu mam verit mam je kvuli tomu at nenosim mobil dekuji za odpoved. Mam 2 mesice na zkousku jestli vse funguje kdyz ne mohu vratit tak at vim zda vratit a rovnou koupit druhy

Dobrý den , fungují tyto hodinky i na Samsung galaxy J3 2016 duos . Děkuji

Zaujíma ma či sú kompatibilné so SAMSUNG S5mini - hlavne čo sa týka Bluetooth

Dobrý den lze sparovat s huawei nova smart?Děkuji

budete mít velikost L v růžovém provedení

123
Diskusia a poradňa k Samsung Gear Fit2 ružové
Príslušenstvo pre Samsung Gear Fit2 ružové Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Gear Fit2 růžové. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Gear FIT2 rosa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Gear FIT2 rosa. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Gear Fit2 rózsaszín.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií