Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Samsung Gear S biele

Zobraziť katalóg
Samsung Gear S biele
4,5 20 hodnotení
Smart hodinky 2.0" 480x360 Super AMOLED, procesor Dual Core 1.0GHz, interná pamäť 4GB, WiFi, Bluetooth 4.1, GPS, merač srdcového tepu, barometer, S Health, Nike +, IP67, Nano SIM, batéria Li-ion 300 mAh, Tizen
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  SAAW0010b Produktové číslo:  SM-R7500ZWAXEZ Stránky výrobcu

Samsung Gear S biele

Samsung Gear S biele je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Pod kontrolou

Základní výbava

Hodinky Samsung Gear S
Revolučně stylové

Revolučne štýlové

Hodinky Samsung Gear S boli navrhnuté úplne idealistickým spôsobom. Vyznačujú sa elegantným zakriveným displejom Super AMOLED, ktorý umožňuje pohodlné nosenie. Vďaka prispôsobiteľnému vzhľadu ciferníka a vymeniteľným remienkom môžete vyjadriť svoj vlastný štýl. Vychutnávajte si bohaté zobrazenie s nádherným a ľahko použiteľným užívateľským rozhraním, ktoré vám poskytuje jednoduchý prístup k dôležitým informáciám a oznámeniam.

Pokročilý komunikátor

Pokročilý komunikátor

S hodinkami komunikujte ešte jednoduchšie. Teraz sú vybavené pripojením 3G, Wi-Fi a Bluetooth, vďaka čomu môžete telefonovať, posielať a prijímať správy, aj keď sa nachádzate ďaleko od telefónu. Okamžite odosielajte správy pomocou klávesnice na obrazovke, ktorá podporuje až 69 jazykov.

Inteligentní zážitky

Inteligentné zážitky s nositeľným zariadením

Nový koncept inteligentného nositeľného zariadenia. Hodinky Samsung Gear S vám ponúkajú vylepšené funkcie a aplikácie, s ktorými môžete byť aktívni a produktívni na cestách. Dorazte do cieľa pomocou podrobnej navigácie pre peších, robte úlohy s voľnými rukami pomocou rozšírenej funkcie S Voice, vychutnávajte si nepretržité správy a zostaňte fit s aplikáciou S Health.

Osobní trenér

Osobný kondičný monitor

Vďaka zabudovanému snímaču tepovej frekvencie a aplikácii s Health získate osobného trénera, ktorý vám podľa nameraných hodnôt bude radiť s tréningom a pomôže vám dosiahnuť všetky vaše športové ciele.



Doplňujúce informácie:

Minimálne požiadavky:

  • Android 4.3 a vyšší
  • RAM 1.5 GB a vyšší 
  • BT 4.0 a vyšší 

Zoznam podporovaných zariadení:
Galaxy Note 4 /Galaxy Note 3 /Galaxy Note 3 Neo /Galaxy Alpha /Galaxy S5 /Galaxy S5 mini/ Galaxy S4 /Galaxy S4 Active /Galaxy S4 mini /Galaxy S3 Neo /Galaxy Grand 2 /Galaxy Mega 6.3 /Galaxy Note 10.1 (2014 edition) /Galaxy Note Pro 12.2 /Galaxy Tab Pro 10.1 /Galaxy Tab Pro 8.4 /Galaxy Tab S 10.5 /Galaxy Tab S 8.4

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Hmotnosť
84 g Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Hmotnosť
84 g Hotovo!

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze spárovat s telefonem Samsung galaxy 6? Děkuji.

Jdou dokoupit pásky? Kdyžtak kde ? Děkuji

Jsou hodinky kompatibilní s telefony Sony Xperia? Díky

Dobrý den, dají se tyto hodinky spárovat s Xiaomi Redmi Note 4? Co se týče aplikací - komunikují s Whats App? Tzn., Přečtu si zprávy a odepíšu? Děkuji

Dobrý den mám zájem o tyto hodinky sparuji se prosim se samsung galaxy 7 edge. Dekuji za odpoved

Dobrý den lze tyto hodinky spárovat s mobilem Samsung Galaxy Xcover 2 a jsou tyto hodinky vodotěsné popř. do kolika metrů???

Dobry den, v sobotu 15.08.2015 sme zakupili smart hodinky Samsung Gear S, objednavka cislo: 154661055 zistili sme, ze predmetne hodinky sa nedaju sparovat s mobilom, ktory aktualne pouzivame nasledne sme dnes 17.08. objednali novy mobil pod cislom objednavky: 154692027 tento mobil by uz mal byt schopny parovania s hodinkami Poprosim Vas o overenie kompatibility a nasledne kontaktovanie, dakujem

Dobry den mam v planu si u vas koupit chytre hodinjy ale potrebuji aby mely funkci handsfree tak jako to maji Samsung gear S ale ty jsou finsncne moc drahe nenate nejakou levnejsi variantu s touto funkci moc dekuji za odpoved

Príslušenstvo pre Samsung Gear S biele
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií