Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Samsung Gear S2 Classic (SM-R723) čierne

Zobraziť katalóg
Samsung Gear S2 Classic (SM-R723) čierne
4,6 28 hodnotení
Smart hodinky 1.2" 360 x 360 kruhový Super AMOLED, procesor Dual Core 1.0 GHz, interná pamäť 4 GB, WiFi, bluetooth 4.1, NFC, merač srdcového tepu, barometer, S Health, Nike+, IP68, batéria Li-ion 250 mAh, Tizen
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  SAAW0011c Produktové číslo:  SM-R7320ZKAXEZ Stránky výrobcu
Samsung Gear S2 Classic (SM-R723) čierne 254,05 € Zánovné

Samsung Gear S2 Classic (SM-R723) čierne

Samsung Gear S2 Classic (SM-R723) čierne je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.
Vypnuté
Tradiční design

Dizajnovo tradičné

Privítajte luxusné inteligentné hodinky Samsung Gear S2 Classic zo stajne tohto rešpektovaného výrobcu. Ich ležérny a elegantný dizajn bol ladený do úplnej dokonalosti, aby ste mali pocit, že sa vám na ruke skvie naozaj to najlepšie.

Telo je vyrobené z ušľachtilej ocele, ktorá perfektne padne na vaše zápästie a navyše ju môžete ľahko prispôsobiť - či už ide o výmenu remienka, alebo zmenu celého vzhľadu tohto moderného zariadenia - napríklad tými z dielne uznávaného návrhára Alessandra Mendiniho.


Osobný lekár aj kondičný tréner na vašom zápästí

S vylepšenou aplikáciou S Health budete vždy vedieť, ako na tom ste. Okrem možnosti sledovania denných aktivít, merania srdcového tepu, môžete pohodlne zistiť, ako si na tom stojíte s kofeinovým príjmom.

Vďaka motivačným správam, povzbudzujúcim vás k pohybu a zaujímavým aplikáciám vrátane krokomeru, budete stále zdraví a v dokonalej forme.

Vypnuté
Osobní lékař

Vypnuté
Ovládejte pohybem

Pohybom ovládať aj žiť

Samsung Gear S2 Classic je zariadenie, určené predovšetkým pre tých, ktorí sa okrem moderných technológií zaujímajú aj o zdravý životný štýl. Preto je celé ovládanie vyriešené ľahkým naklonením zariadenia, vďaka čomu si na luxusnom kruhovom dotykovom Super AMOLED displeji prečítate aj dlhé e-maily, priblížite si mapu na navigáciu, či preskočíte na ďalšiu hudobnú skladbu.

Samozrejmosťou je aj prítomnosť hardvérových tlačidiel pre funkcie Domov a Späť, takže ovládanie všetkých vašich aplikácií bude na tomto inteligentnom zariadení úplnou hračkou.


Široké portfólio rozličných aplikácií

S Gear S2 Classic sa rozhodne nemusíte báť, že by do moderného operačného systému Tizen s pomocou rozhrania Wi-Fi, NFC aj bluetooth nebolo čo inštalovať. Na prehľad vašich bežeckých úspechov poslúžia aplikácie Nike+ Running, správy a zaujímavé posty na Twitteri zobrazíte s pomocou Twitter Trends.

So systémom Samsung Pay navyše stačí len mávnuť rukou pred NFC čítačkou a je zaplatené.

Vypnuté
Portfolio aplikací

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Plávanie Hotovo!
Sklíčko
Minerálne Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Bezdrôtová technológia
NFC, Bluetooth, WiFi Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Intervalový tréning Hotovo!

Displej

Sklíčko
Minerálne Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra
Čierna Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
NFC, Bluetooth, WiFi Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Plávanie Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Intervalový tréning Hotovo!
Smart funkcie
Prehrávač hudby v hodinkách, Budík, Kalendár, Stopky Hotovo!

Výdrž a úložisko

Kapacita úložiska
4 GB Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli na hodinkách fungujou aplikace jako whatss app,viber.jestli můžu napsat zprávu na whatsapp pomoci hodinek a jestli mi příjde zpráva jestli mi to na hodinkách ukaže?

Mají hodinky Samsung GEAR S2 češtinu?... Děkuji

Dajú sa cez hodinky čítať súbory? Ďakujem.

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat zda jsou hodinky k dispozici í v rose gold barvě, popřípadě kdy budou naskladneny ? Děkuji za odpověď

Dobrý den, lze v hodinách nastavit český jazyk?

Dobry den, je mozne hodinky S2 gear pouzivat s mobilem LG G2 mini? Dekuji.

Dobrý den, fungují NFC platby přes hodinky i v česku?

Dobrý den, chtěl jsem se zepat zda-li je budete doobjednávat po vyprodání zbylých kusů. Dekuji

Dobrý den, přestože mám v "Nastavení"displaye nastaveno zobrazování ciferníku neustále,přesto mi sám od sebe po chvíli zvolený ciferník zmizí a display je bez ciferníku a musím jej opět stiskem tlačítka zobrazit na hodinkách,které mám zároveň připojeny k telefonu...Děkuji za odpověď,.

Dobrý den, lze s hodinkami platit bezkontaktne?

12
Príslušenstvo pre Samsung Gear S2 Classic (SM-R723) čierne
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií