Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Samsung řemínek pre Samsung Gear S3 Brown

Zobraziť katalóg
Samsung řemínek pre Samsung Gear S3 Brown
4,5 2 hodnotení
Remienok na hodinky – výmenný, kožený, pre Samsung Gear S3
Kód:  SAAW0306d5 Produktové číslo:  GP-R765BREEEAB Stránky výrobcu
Samsung řemínek pre Samsung Gear S3 Brown Predaj skončil

Samsung řemínek pre Samsung Gear S3 Brown

Samsung Gear S3 je jedným z najrozšírenejších typov inteligentných hodiniek. Teraz môžete pri ich nosení obohatiť svoj štýl o kožený remienok hnedej farby. Pohodlná a rýchla výmena zaistí, že pred nečakaným odchodom na schôdzku už nebudete musieť robiť kompromisy.

Hlavné prednosti remienka Samsung

  • Jednoduchá výmena bez nutnosti používať nástroje
  • Elegantný vzhľad, decentná hnedá farba
  • Vizuálne ladí s hodinkami Samsung Gear S3
  • Kompatibilný s najrozšírenejším modelom inteligentných hodiniek
  • Zdravotná nezávadnosť koženého remienka

Štýl na každý deň

Nasadenie remienka na hodinky Samsung Gear S3 zaberie niekoľko sekúnd a nevyžaduje žiadnu zvláštnu zručnosť. Remienky môžete ľahko striedať a použiť vždy ten, ktorý perfektne sedí k vášmu imidžu a nálade. Obohaťte svoje hodinky o štýlový a módny dizajnový prvok.

 

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

To je L alebo velkost S ?

Diskusia a poradňa k Samsung řemínek pre Samsung Gear S3 Brown
Príslušenstvo pre Samsung řemínek pre Samsung Gear S3 Brown Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Gear S3 Leather Strap Tuscany GP-R765BREE Brown. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Armband Samsung Gear S3 Lederband Toskana GP-R765BREE Braun. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Armband Samsung Gear S3 Lederband Toskana GP-R765BREE Braun. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung szíj pro Samsung Gear S3 Barna.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií