AD homeoffice AD homeoffice

SEIKO SNKK87K1

Zobraziť katalóg
SEIKO SNKK87K1
Pánske hodinky analógové s sklom Hardlex, vodotesné 3 ATM
Kód:  KHO9699 Produktové číslo:  4954628137449 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SEIKO SNKK87K1

Pánske hodinky s automatickým pohybom od renomovaného japonského výrobcu Seiko. Pohyb automatického stroja je viditeľný cez zadné priehľadné veko. Hodinky majú jednoduchosť a nadčasový štýl, ktorý nezodpovedá kvalite spracovania a spoľahlivosti. Na prvý pohľad si vezmú lesklý strieborný ciferník vo veľmi jasnom rozložení, ktoré dokonale dopĺňa kovový záber väčších dielov. Jeho majiteľ môže slúžiť ako denné oblečenie, tak aj pre väčšie formálne príležitosti. 

Puzdro z nehrdzavejúcej ocele skrýva spoľahlivý prevodový stupeň 7s26 s automatickým ohrievačom. Stroj obsahuje 21 kamienkov a poskytuje rezervu 43 hodín . Krásny strieborný ciferník chráni kalené minerálne sklíčko s veľmi vysokou odolnosťou proti oderu a poškriabaniu. Minimalizačné indexy a ruky sú vybavené luminiscenčnými prvkami. Na čelnej doske môžete tiež nájsť dátumovú kartu s informáciami o letnom čase. Vodotesný 3 ATM poskytuje dostatočnú ochranu proti dažďu alebo striekajúcej vode.   

Hlavné výhody:

  • Pánske analógové hodinky v športovom dizajne - zo série Seiko 5
  • Automatický pohyb (21 kameňov)
  • Priehľadný zadný kryt
  • Termíny aktualizované dennými informáciami
  • Vysokokvalitné puzdro z nerezovej ocele
  • Kovové ťahanie z väčších častí pomocou motýľovej spony
  • Vysoko odolné tvrdené minerálne sklo - Hardlex
  • Luminiscenčné prvky

Vychutnajte si japonský zmysel pre detail a spoľahlivosť

Vytvrdený minerálny sklíčok alebo Hardlex je minerálne sklo s povrchom odolným proti oderu a poškriabaniu. Je mimoriadne odolný a vyznačuje sa vynikajúcimi optickými vlastnosťami - takže dáta na tvári budú vždy dokonale čitateľné.

Nadčasový kovový ťah nie je len veľmi elegantná vec, ale aj pohodlná na nosenie. A vďaka svojmu naklonenému motýlovému sponu je riziko straty hodiniek výrazne znížené, keď je spona odomknutá - spona je jeden kus.   

Automatické hodinárske nástroje sú medzi najsofistikovanejšie, čo sa kedy vytvorilo - samotné hnutie sa tiahne jediným pohybom vašej ruky pri chôdzi . Ak chcete nechať hodinky bežať, jednoducho ich noste. 

Seiko hodinky dostanete v originálnej záručnej karte a návode na obsluhu.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SEIKO SNKK87K1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SEIKO SNKK87K1.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií