Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Soundmaster UR406SI

Zobraziť katalóg
Soundmaster UR406SI
Rádiobudík FM rádio s RDS, stmievateľný LCD displej, DAB +, Bluetooth, AUX, USB port pre nabíjanie, budenie rádiom alebo alarmom, duálny budík, funkcia Sleep a Snooze, diaľkové ovládanie, 2x 5W, strieborný
Kód:  SNM021c Produktové číslo:  UR406SI Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Soundmaster UR406SI

Začnite ráno počúvaním vybranej rádiovej stanice či tóny z vášho nového prístroja značky Soundmaster. Alebo preferujete budenie alarmom? Žiadny problém. Nový model UR406SI s prehledným stmievateľným LCD displejom hravo zvládne oboje. Na prvý pohled si vás získa elegantným dizajnom so strieborným prevedením, ktorým skvele ladí s každou miestností. Umožní nastavenie 2 rôznych budíkov súčasne. Nemusíte kvôli tomu asi vstávať z gauča či postele. Všetko totiž získa likviditu praktické diaľkové ovládanie. Ďalšie príjemný benefit predstavuje existencia rozhranie Bluetooth pre bezdrôtové prehrávanie hudby z vášho chytrého zariadení. Rádiobudík tak poslúži aj ako malý funkčné reproduktor. Vďaka AUX vstupu ho možno prepojiť aj s externými audio zariadeniami, ako sú počítače alebo MP3 a CD prehrávače. Jednoduché a rýchle nabíjanie zaistí k tomu určený USB port.

kľúčové vlastnosti

  • Stmievateľné prehledný LCD displej
  • Diaľkové ovládanie
  • Dvojitý budík
  • Elegantný strieborný dizajn
  • USB port pre nabíjanie
  • Budenie rádiom DAB + / FM alebo klasickým alarmom
  • Bluetooth pre bezdrôtové prehrávanie hudby zo smartphonu či tabletu
  • Funkcia Sleep a Snooze
  • AUX vstup pre pripojenie externých zariadení

Parametre a špecifikácia

Šírka
19,8 cm Hotovo!
Výška
19,8 cm Hotovo!
Hĺbka
8,9 cm Hotovo!
Funkcie
Budenie rádiom, Budenie zvukovým signálom, Duálne budenie, Opakované budenie – Snooze, Konektor USB, Vypnutie pri zaspávaní – Sleep Hotovo!
Ukazovateľ času
Digitálny Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
19,8 cm Hotovo!
Výška
19,8 cm Hotovo!
Hĺbka
8,9 cm Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Budenie rádiom, Budenie zvukovým signálom, Duálne budenie, Opakované budenie – Snooze, Konektor USB, Vypnutie pri zaspávaní – Sleep Hotovo!

Ukazovateľ času

Ukazovateľ času
Digitálny Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je vstup USB na dobíjení použitelný i pro přehrávání mp3? Díky

Diskusia a poradňa k Soundmaster UR406SI
Príslušenstvo pre Soundmaster UR406SI Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Soundmaster UR406SI. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Soundmaster UR406SI. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Soundmaster UR406SI. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Soundmaster UR406SI.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií