Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola Edge 50 Family

SUUNTO AMBIT3 Peak Black HR

Zobraziť katalóg
SUUNTO AMBIT3 Peak Black HR
5 2 hodnotení
Smart hodinky – unisex meranie tepovej frekvencie hrudným pásom (súčasťou balenia), monitoring spánku, meranie rýchlosti, intervalový tréning, GPS, výškomer, kompas, teplomer, pripojenie pomocou Bluetooth a USB, stav batérie, notifikácie z mobilu, hodnota vodotesnosti 100 m (10 ATM), kompatibilné s Android a iOS, materiál remienka: elastomér, materiál puzdra: polyamid
Kód:  KHO4359 Produktové číslo:  6417084182692 Stránky výrobcu

SUUNTO AMBIT3 Peak Black HR

Moderná doba si žiada technické novinky v každom odbore, teda aj v športe! Hodinky Suunto Ambit3 Peak Black (HR) ocenia aktívni športovci zameraní na všestranný šport či dobrodružstvo a zároveň tí, ktorí užívajú iPhone či iPod, pretože Ambit3 umožňuje prepojenie so smartphonom! Po spárovaní pomocou protokolu Bluetooth Smart sa na hodinkách zobrazia informácie z mobilného telefónu (SMS, zmeškané hovory). Model Ambit3 Peak je vzhľadom k svojim outdoorovým funkciám ako je navigácia, výškomer s funkciou FusedAltiTM, funkcia počasia, barometer, 3D kompas a ďalšie určený pre prieskumníkov aj v tom najťažšom teréne.

Užívateľsky komfortné je podsvietenie displeja s voliteľnými režimami a viacjazyčné používateľské rozhranie. Prístroj ponúka funkcie, ktoré sú potrebné na beh, cyklistiku, plávanie a multišportový tréning. 3D kompas s nastavením deklimácie vám pomôže v prípade, že nebudete vedieť  kam ďalej. Priamo v hodinkách je zabudovaný GPS prijímač, ktorý dáva informácie o rýchlosti, vzdialenosti a trase. Monitor srdcového tepu ukazuje, či trénujete vo vašej ideálnej zóne. Výškomer je na princípe GPS. Hodinky majú výdrž až 30 dní pri použití bez GPS, 50 hodín pri 60 sekundovom intervale pri zapnutom GPS. Ich vodeodolnosť výrobca deklaruje až do 5 ATM. Dáta je možné preniesť do vášho počítača na Movescount, vedenie tréningového denníka. Následné nabíjania je pomocou USB kábla. Balenie obsahuje hodinky, napájací a komunikačný USB kábel, komfortný hrudný pás Smart HR a návod. Výhodou je, že Suunto ponúka viac ako 1000 bezplatných aplikácií pre tréningové a outdoorové použitie, ktoré rozšíria možnosti použitia vašich hodiniek!

Špecifické funkcie:

GPS - plne vybavená GPS (SiRFIV v2.2), nastaviteľná frekvencia zisťovanie GPS, meranie polohy v niekoľkých súradnicových systémoch, navigácia po waypoint a na trase, záznam trasy, vytvorenie miest záujmu (POI), funkcia nadmorskej výšky: nadmorská výška podľa GPS, graf, vertikálna rýchlosť podľa GPS, celkové stúpanie a klesanie podľa GPS

Plávanie - prístroj zaznamenáva dobu plávania podľa dĺžky bazéna, medzičas a celkový čas, tepovej frekvencie, tempo a vzdialenosť plávania, počet, typ a rýchlosť záberov plávanie a ďalšie.

Beh - porovnanie medzičasov po každom kilometri, veľmi presné tempo / rýchlosť behu, virtuálny súper, bežecká kadencia s Suunto Smart Sensor (nie je súčasťou balenia).

Tréning - podľa GPS sa meria rýchlosť, vzdialenosť a tempo, kalórie, limity srdcového tepu (graf v reálnom čase), priemerná a maximálna tepová frekvencia v reálnom čase, stopky, intervalový merač.

Multišportové funkcie - multišportový režimy sú predkonfigurované, prepínanie športov pri zázname cvičení.

Cyklistika - prístroj zaznamenáva priemerný a maximálny výkon na bicykli, medzičas, výkon na bicykli v intrevalech 3s, 10s, 30s. Pozn. Snímač Suunto Smart nie je súčasťou balenia, na snímanie výkonu je potrebné ho dokúpiť.

Doba zotavenia a aktivity - prístroj poskytuje monitorovanie dennej aktivity pre ucelenejší odhad celkového času na zotavenie.

Kompatibilný s prístrojmi:

iPad 3. generácie a novší

iPad Mini / iPad Air

iPhone 4S / iPhone 5 / iPhone 5c / iPhone 5s

iPod touch 5.generácie

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Chôdza, Plávanie, Turistika Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Vodotesnosť
100 m (10 ATM) Hotovo!
Max. výdrž batérie
100 h (4,17 d) Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4, Android 4.3 Hotovo!

Displej

Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Hmotnosť
72 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
Bluetooth, GPS Hotovo!
Senzory a hardvér
Vibrácie, Kompas, Teplomer okolitej teploty Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Chôdza, Plávanie, Turistika Hotovo!
Funkcia merania športu
Tepová frekvencia, Záznam trasy, Rýchlosť, Intervalový tréning, Tempo Hotovo!
Zdravotné funkcie
Monitoring spánku Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Áno Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Vlastný OS výrobca Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
100 h (4,17 d) Hotovo!

Určenie

Určenie
Unisex Hotovo!

Remienok

Farba ramienka
Čierna Hotovo!
Materiál remienka
Elastomér Hotovo!

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť
100 m (10 ATM) Hotovo!

Štýl a dizajn

Štýl
Športové Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, jsou tyto hodinky kompatibilni i s iPhone 6s prosim?

dobry den jsou tyto hodinky kompatibilní s iPhone 11 ?

Dobrý den, na Zboží.cz máte tyto hodinky za 8290,- a na vašich stránkách za 12449,-. Která cena tedy platí? Děkuji za odpověď. R.K.

Zdravím, Je pri hodinkách pribalený aj hrudný pás ?

Dobry den maji hodinky ceske munu dekuju

Diskusia a poradňa k SUUNTO AMBIT3 Peak Black HR
Príslušenstvo pre SUUNTO AMBIT3 Peak Black HR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SUUNTO AMBIT3 Peak Black HR. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SUUNTO AMBIT3 Peak Black HR.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií