Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SUUNTO ELEMENTUM TERRA P /BLACK RUBBER

Zobraziť katalóg
SUUNTO ELEMENTUM TERRA P /BLACK RUBBER
Športtester P/BLACK RUBBER s nevyhnutným vybavením na prežitie v prírode: výškomer kontroly stúpania výšky, barometer na predpoveď počasia a jedinečný 3D kompas na navigáciu.
Kód:  KHO2036k Produktové číslo:  SS018732000 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SUUNTO ELEMENTUM TERRA P /BLACK RUBBER Predaj skončil

SUUNTO ELEMENTUM TERRA P /BLACK RUBBER

Pánske hodinky SUUNTO ELEMENTUM TERRA nie sú len štýlovým doplnkom. Suunto je medzinárodnou špičkou nielen v obore potápačských, ale aj tréningových, jachtárskych, golfových a mnohých ďalších náramkových počítačov. Nová kolekcia značky, obsahujúca presné inštrumenty na šport nazvanej Elementum, sa vyznačuje majstrovským spracovaním a presnou digitálnou technológiou.

Kolekcia pozostáva z troch modelov - Elementum Aqua, Elementum Terra a Elementum Ventus, ktoré sú špecificky určené na potápanie, horolezectvo a moreplavbu. Názvy v preklade znamenajú Voda, Zem a Vietor, a to sú práve tri elementy, ktoré obklopujú aktivity, ktorými je séria Suunto Elementum inšpirovaná.

Terra je vybavený nevyhnutnosťami na prežitie v prírode, ako sú výškomer  kontroly vystúpu výšky, barometer  predpovede počasia a kompas pre navigáciu. Poskytuje informácie, ktoré sú nevyhnutné na pobyt v prírode so zdravým sebavedomím. Všetky modely kolekcie Elementum sú opatrené robustným telom z nerezovej ocele a zafírovým sklom s antireflexnou vrstvou. LCD displej je podsvietený, umožňuje teda prácu s hodinkami v akýchkoľvek svetelných podmienkach.

Parametre a špecifikácie:

Tvar hodiniek:
Guľatý

Materiál púzdra:
Oceľ

Materiál remienka:
Guma

Materiál sklíčka:
Zafírové

Vodotesnosť:
Reálna hodnota 200 m

Vlastnosti a funkcie:
Čas, dátum, alarm
Podsvietenie
Výškomer
Barometrický tlak a tendencie určujúce zmeny počasia
3D kompas
Chronograf
Kumulatívny výstup / zostup v metroch
Záznam maximálnej nadmorskej výšky
Ukladanie záznamov do pamäte - kapacita 8 výstupov / zostupov
Zafírové sklíčko s antireflexnou vrstvou
Robustné púzdro z nerezovej ocele
LCD displej

Rozmery:
44,7 x 51,5 x 14,3 mm

Hmotnosť:
95 g

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SUUNTO ELEMENTUM TERRA P /BLACK RUBBER Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SUUNTO ELEMENTUM TERRA P/BLACK RUBBER. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Suunto SS018732000 ELEMENTUM TERRA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Suunto SS018732000 ELEMENTUM TERRA. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Suunto Elementum TERRA P / fekete gumi.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií