Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

TCL MOVETIME Smartwatch TPU Silver / Black

Zobraziť katalóg
TCL MOVETIME Smartwatch TPU Silver / Black
4,0 1 hodnotení
Smart hodinky WiFi pripojenie, 1.39" displej, GPS lokátor, prijímanie hovorov, Bluetooth, bez nabitia až 48 hodín, batéria 350 mAh, kompatibilita s OS Android 4.3 a iOS 8.0
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  ALCW1002a1b Produktové číslo:  MT10G-2ALCE11 Stránky výrobcu
TCL MOVETIME Smartwatch TPU Silver / Black 108,18 € Rozbalené

TCL MOVETIME Smartwatch TPU Silver / Black

TCL MOVETIME Smartwatch TPU Silver / Black je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Inteligentné hodinky TCL MOVETIME v čierno-striebornom prevedení slúžia ako módny doplnok, ktorý monitoruje vaše každodenné aktivity. Vďaka hmotnosti len 50 gramov a kvalitnému remienku sú šikovné hodinky MOVETIME príjemné na každodenné nosenie. Vzhľad hodiniek si možno prispôsobiť, pretože máte na výber z 12 rôznych ciferníkov. V pracovnom režime poskytujú výdrž batérie až 48 h. Ďalej umožňujú komunikáciu s inteligentným telefónom, takže ich nebudete chcieť dať dole z ruky.

Inteligentné hodinky TCL MOVETIME a ich prednosti

  • Dotykový 1,39" AMOLED displej
  • Podpora operačného systému Android / iOS
  • Pracovná výdrž 48 hodín
  • Veľmi ľahké hodinky
  • Monitoring denných aktivít
  • Snímač tepovej frekvencie
  • Celkom 12 virtuálnych ciferníkov
  • Čierny TPU remienok a strieborné puzdro

Prehľad denných aktivít so SmartWatch MOVETIME

S inteligentnými hodinkami máte prehľad o svojich denných aktivitách. Čiastočne dovoľujú komunikáciu s vaším mobilným telefónom a sú vybavené technológiou Bluetooth a WiFi. Hodinky po spárovaní s inteligentným telefónom (operačný systém Android / iOS) umožňujú prijímať hovory, čítať textové správy a dostávať emailové notifikácie. Ďalej dokážu monitorovať tepovú frekvenciu, počet krokov či spálené kalórie, takže máte prehľad o svojej fyzickej kondícii. Inteligentné hodinky MOVETIME v čierno-striebornom prevedení sú vhodné ako pre mužov, tak aj ženy a sú k dispozícii vo viacerých farebných variantoch.

 

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
168 h (7 d) Hotovo!
Farba puzdra
Strieborná Hotovo!
Hmotnosť
50 g Hotovo!
Bezdrôtová technológia
Bluetooth, WiFi Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra
Strieborná Hotovo!
Hmotnosť
50 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
Bluetooth, WiFi Hotovo!

Funkcie

Funkcia merania športu
Tepová frekvencia, Vzdialenosť Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
168 h (7 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
48 h (2 d) Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Na hodinkách se mi nezobrazují SMS ani volání a zprávy z WhatsApp. Vše mám nastavené a povolené jak má být.

Dobry den. Chcem sa spytat preco ked si chcem nastavit vlastnu tapetu (vlastny obrazok)v pozadi ciferniku tak mi to napise NEDA SA NASTAVIT?

Dobry den. Mam tieto hodinky ale nevyhovuje mi cifernik. Paci sa mi ten ktory vy mate na obrazkoch tychto hodiniek. Ked podrzim dlhsie prst na hodinkach a tam si mozem vybrat cifernik tak tam ktory mate vy na obrazkoch nieje.

Zdravím, hodinky mám objednané tak sem si stáhl předem MOVETIME Smartwatch oficiální aplikaci pro tyhle hodinky, ale nefunguje, nejde se tam přihlásit/zaregistrovat. Ani přes facebook/twitter tak ani registrace, dokonce jsem zkoušel stáhnout si od stejnych vyvojářu aplikaci pro jinou verzi hodinek, kde jsem se zaregistrovat mohl ale na druhé aplikaci mi udaje nefungovali, respektive, aplikace nejde. Tak mě zajímá jestli je možné hodinky používat bez aplikace jen s propojeným telefonem? Nepotřebuju sledovat kroky ani kalorie, stačí mi příjmat SMS/Messenger a gmail zprávy ( a čas samozřejmě).. Děkuji, za pár dní mi mají přijít tak prosím o rychlou odpověď, budu moc vděčný.

Ahoj, ráda bych se zeptala na 2 otázky, mám mobil "Sony xperia e4g" a nevím jestli tenhle telefon má bluetooth 4.0 takže mě zajímá jestli to budu moct spárovat s těmito hodinkami.. a k té druhé otázce bych ráda věděla jak moc se dá utáhnout řemínek na hodinkách, mám hubenější ruku takže nechci aby mi "plandaly"... Děkuji

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať či pri kúpe hodiniek na splátky platím pri prevzatí iba priamu platbu?

Dobrý deň, mám otázku, či je možné s týmito hodinkami telefonovať?

Dobrý den. Mám tyto hodinky a jsem s nimi velice spokojen. Pouze výběr displejů mi nevyhovuje. Žádný nezobrazuje všechny údaje co bych měl rád na očích. Vyhovoval by ciferník, který je na hodinkách zobrazen ve vaší nabídce, ale nikde ho nemůžu najít. prosím o radu, kde hledat. Děkuji

Príslušenstvo pre TCL MOVETIME Smartwatch TPU Silver / Black
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií