Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AD homeoffice

TIMEX T5K630

Zobraziť katalóg
TIMEX T5K630
Pánske hodinky
Kód:  KHO2284 Produktové číslo:  753048465651

TIMEX T5K630

Timex T5K630 sú športové pánske hodinky, ktoré vynikajú nielen spoľahlivosťou, ale tiež svojou vysokou funkčnosťou. Tieto digitálne hodinky majú plastové puzdro a remienok z rovnakého materiálu. Špeciálne funkcie hodiniek ocenia najmä používatelia, ktorí si starostlivo strážia svoje zdravie, športujú, zaznamenávajú svoje výsledky a sledujú svoju váhu. Hodinky majú všetky základné funkcie a veľa funkcií využiteľných pre športovcov a pre vyznávačov zdravého životného štýlu. Hodinky fungujú na batérie a sú vodoodolné, preto sa nemusíte báť používať ich v daždi, pri vodných športoch alebo v lete pri vode. Doprajte si kvalitné hodinky s perfektnými funkciami!

Typ:

Digitálne

Funkcie:
USB pripojenie, GPS SiRFstar IV Technológia, pamäť 15 tréningových logov - 100 medzičasov pre každý log, intervalový tréning s možnosťou využitia HRM - bežecké kadencie zón alebo sledovanie tempa, Hands-Free funkcie – Autostart, AutoStop, AutoSplit, AutoResume, signalizácia limitov – Tempo , Rýchlosť, Vzdialenosť, ďalšia signalizácia podľa pripojených ANT+ senzorov – Tepová frekvencia, Bežecká frekvencia, Tempo, Rýchlosť, jednotky merania - Anglické, metrické, jazyky – EN, Upload dát – Timex Online Log Powered – Training Peaks, desktop pripojenie – Timex Device Agent PC a Mac, možnosť pripojenia senzorov – Heart Rate, Foot Pod

  • Komfortné funkcie pre behanie - Tempo, Vzdialenosť, Tepová frekvencia a Nadmorská výška v reálnom čase aj v pamäti pre ďalšie spracovanie dát
  • Pokročilé funkcie pre tréning - Intervalové timery a sledovanie tempa
  • Veľký a ľahko čitateľný displej s možnosťou nastavenia zobrazovaných dát
  • SiRFstarIV technológia zabezpečujúca rýchle a presné GPS dáta
  • ANT + Kompatibilné - pre pripojenie HRM a FOOTPOD senzorov
  • Training Peaks softvér pre zápis dát do Timex Ironman online tréningového diára
  • USB pripojenie pre nastavovanie hodiniek, dobíjanie batérie a sťahovanie dát
  • Pamäť na 15 tréningových logov (každý až 100 Lap, datované)
  • Intervalový Timer s možnosťou konfigurácie každého intervalu na základe Tempa, Bežeckej kadencie alebo Tepovej frekvencie
  • Hands-Free operácia - s možnosťou nastavenia na základe vzdialenosti alebo času (Napr. Automatické nastavenie záznamu Lap každý 1 km, 10 km, každých 10 min, 60 min a pod.)
  • ANT technológia bezdrôtového pripojenia HRM a Cyklo-senzoru

Chrono Mode - akonáhle sa pripojíte k signálu GPS, stlačením START/SPLIT začnete zaznamenávať váš výkon a sledovať dáta v reálnom čase.

Stlačením START/SPLIT zaznamenáte Lap alebo Split čas, alebo nastavte Hands-Free pre automatické zaznamenávanie dát. Môžete si upraviť nastavenia displeja pre zobrazovanie až 16-tich údajov v 3-4 riadkoch.

Programovateľný alarm vám bude strážiť doplňovanie energie a tekutín.

Interval Timer Mode - umožňuje konfigurovať upozornenia pre každý interval určený tempom, tepovú alebo bežeckú frekvenciu. Výborné využitie pre atlétov, ktorí trénujú podľa individuálne stanovených limitov.

Timer Mode - jednoducho programovateľný timer s funkciou Stop, Repeat alebo Start Chrono. Počíta cykly a má funkciu signalizácie polovice nastavenej doby.

Recovery Mode - s pripojeným snímačom tepovej frekvencie hodinky zmeria dobu, než sa srdcová frekvencia po záťaži vráti na normálnu hodnotu. Táto hodnota je indikátorom telesnej zdatnosti. Hodinky zaznamenávajú počiatočnú a konečnú tepovú frekvenciu spoločne s delta hodnotami. Spúšťa sa automaticky po ukončení/prerušení cvičenia alebo manuálne.

Review Mode - záznamy sú ukladané vrátane dátumu a času do 15 logov, každý až 100 Split/Lap časov. Ďalej potom automaticky mažú najstarší záznam. Hodnoty môžete ďalej spracovávať online vo free aplikácii

Configure Mode - slúži pre nastavenie a užívateľské úpravy hodiniek podľa individuálnych požiadaviek. Nastavenie audio/vizuálnych upozornení, udržiavanie zvoleného tempa alebo rýchlosti, nastavenie ANT+ senzorov pre príjem dát z hrudného pásu alebo Foot Podu. Nastavenie upozornenia pri dosiahnutí stanoveného cieľa vzdialenosti alebo nadmorskej výšky. Nastavenia kalkulácie kalórií. Nahrávacie frekvencie a optimalizácia GPS dát. Nastavenie kontrastu displeja.

Alarm Mode - slúži na nastavenie až 5-tich alarmov v režime Denný/Pracovný deň/Víkend a Týždeň s možnosťou vlastného pomenovania.

PC a online softvér - slúži na nastavenie hodiniek a správu dát na PC prostredníctvom Timex Device Agent. Umožňuje stiahnuť zaznamenané dáta do počítača a ďalej ich spracovať s využitím Timex Trainer účtu založenom na Training Peaks. Po stiahnutí dát možno na Training Peaks zobraziť výsledky na mape, v grafoch a ďalej analyzovať.

Flex Tech Heart Rate Sensor - pracuje na ANT+ technológiu 2.4 GHz eliminujúcu vzájomné rušenie prenosu dát s ďalšími HRM zariadeniami - Komfortný pás so snímačom tepovej frekvencie sa ľahko vymeniteľnou batériou (možno zakúpiť ako komplet Timex T5K575 Ironman Run Trainer GPS, alebo samostatne)

Sklo:
Plast

Puzdro:
Plast

Displej:
27 × 25 mm (3 – 4 riadky)

Remienok:
Plast

Vodoodolnosť:
50 m

Napájanie:
Dobíjacia Lithium-Ion batéria (8 hodín v GPS Mode, 2,5 mes. v Power-Off Mode)

Rozmery:
49 × 63 × 18 mm
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TIMEX T5K630
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TIMEX T5K630. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TIMEX T5K630.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií