Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AlzaBoxy Q1

Tissot T0674172105100

Zobraziť katalóg
Tissot T0674172105100
Pánske hodinky vodotesnosť 20 ATM
Kód:  KHO9473 Produktové číslo:  T0674172105100

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tissot T0674172105100

Luxusné pánske hodinky, ktoré nadchnú svojho majiteľa nielen športovo elegantným vzhľadom a vysokou kvalitou spracovania, ale aj mnohými užitočnými funkciami - hodinky disponujú stopkami, tachymetrom, otočnou lunetou a nechýba ani dátumovka. Čierny ciferník, ktorý chráni zafírové sklíčko, ponúka tri subciferníky zobrazujúce chod chronografu. Veľmi jednoducho pojaté indexy sú vybavené luminiscenčnými prvkami a farebne korešpondujú s púzdrom z ušľachtilej antikorovej ocele. Hodinky sú vybavené spoľahlivým strojčekom Quartz s batériovým pohonom. Vďaka vodotesnosti zodpovedajúcemu štandardu 200 M sa s hodinkami na ruke môžete s kľudom kúpať aj bezpečne prevádzkovať hlbinné potápanie. 

Hlavné prednosti:

  • Pánske analógové hodinky v športovo elegantnom dizajne
  • Vysoko kvalitné použité materiály - antikorová oceľ, zafírové sklíčko
  • Spoľahlivý strojček Quartz s batériovým pohonom
  • Dátumovka, tachymeter, stopky
  • Chronograf
  • Otočná luneta
  • Vhodné na hlboké potápanie - skrutkovacia korunka
  • Oceľový ťah s preklápacou sponou s poistkou

Tachymeter

Funkcia hodiniek určená na meranie priemernej rýchlosti áut, motoriek či vlakov. Super záležitosť na automobilové preteky alebo do vlaku. Na štarte stlačíte stopky a po prejdení 1 km stopky zastavíte. Výslednú priemernú rýchlosť vozidla odčítate z číselníka tachymetre v mieste, kde je zastavená sekundová ručička. (Pretekárske i vlakové dráhy sú vybavené prvkami, ktoré umožňujú získať presnú informáciu o prejdenej dráhe)

Otočná luneta

Skvelá záležitosť určená na rýchle zistenie koľko času vám ešte zostáva zo 60 minút. Využijete ju všade tam, kde hrá hlavnú rolu obmedzené množstvo času - v mori pri potápaní, v lesoch, pri pretekoch alebo napríklad v skalách. Ale pokojne poslúži aj ako limit, ktorý chcete stráviť v nákupnom centre pri rodinnom nákupe.  

Elegancia a kvalita, ktorú oceníte

Zafírové sklíčko použité pri výrobe hodiniek, je tým najkvalitnejším a najodolnejším sklíčkom, ktoré môžete získať. Jeho unikátna tvrdosť a odolnosť poskytuje hodinkám tú najlepšiu možnú ochranu. Ľahko odolá pádom, poškrabaniu i oderu.

Oceľový ťah zložený z menších častí prepožičiava hodinkám nadčasovú eleganciu. Príjemne sa nosí, vyniká dlhodobou životnosťou a vďaka využitiu preklápacej spony s poistkou, sa nemusíte obávať straty hodiniek pri nechcenom rozopnutí spony- je vyrobená z jedného kusu.    

Hodinky Tissot dostanete v originálnej krabičke so záručným listom a návodom na použitie.

 

Parametre a špecifikácia

Vodotesnosť
200 m (20 ATM) Hotovo!
Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Pánske Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť
200 m (20 ATM) Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tissot T0674172105100 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tissot T0674172105100 . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tissot T0674172105100.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií