Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Tissot T41148353

Zobraziť katalóg
Tissot T41148353
Pánske hodinky vodotesnosť 3 ATM
Kód:  KHO9481 Produktové číslo:  T41148353

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tissot T41148353

Elegantné pánske hodinky so strojčekom s automatickým naťahovaním - stačí ich len nosiť na ruke a strojček sa sám natiahne jednoduchým pohybom vašej ruky. Chod strojčeka si navyše môžete kedykoľvek skontrolovať cez priehledné zadné viečko. Na čiernom ciferníku, ktorý chráni zafírové sklíčko, vynikajú jednoducho pojaté bielej indexy a ručičky. Nechýba ani dátumovka.Puzdro vyrobené z ušľachtilej nerezovej ocele vkusne dopĺňa oceľový ťah z menších častí, ktorý je opatrený preklápacou sponou. Vďaka vodotesnosti zodpovedajúce štandardu 30M sa o hodinky nemusíte obávať pri umývaní rúk či prechádzkach v daždi. Sú vhodné ako na každodenné nosenie, tak aj do spoločnosti.

Hlavné prednosti:

  • Veľmi elegantný nadčasový dizajn
  • Vysoko kvalitné použité materiály - nerezová oceľ, zafírové sklíčko
  • Priehledné korunka pre kontrolu chodu strojčeka
  • Spoľahlivý strojček ETA 2824-2 s automatickým naťahovaním
  • dátumovka

Spoľahlivý strojček ETA 2824-2 s automatickým naťahovaním

Unikátny hodinkový strojček s mechanickým i automatickým naťahovaním s priemerom 25,6 mm. Poskytuje 38 hodinovú rezervu chodu a 25 kamenných uloženie. Frekvencia strojčeka je 4 Hz (28800 polokmitů za hodinu).

 

Elegancia a kvalita, ktorú oceníte

Zafírové sklíčko použité pri výrobe hodiniek je tým najkvalitnejším a najodolnejším sklíčkom, ktoré môžete získať. Jeho unikátny tvrdosť a odolnosť poskytuje hodinkám tú najlepšiu možnú ochranu. Ľahko odolá pádom, poškrabaniu i oderu.

Oceľový ťah zložený z menších častí prepožičiava hodinkám nadčasovú eleganciu. Príjemne sa nosí, vyniká dlhodobou životnosťou a vďaka využitiu preklápacie spony, sa nemusíte obávať straty hodiniek pri nechcenom rozopnutí spony- je vyrobená z jedného kusu.

Hodinky Tissot dostanete v originálnej krabičke so záručným listom a návodom na použitie.

Parametre a špecifikácia

Vodotesnosť
30 m (3 ATM) Hotovo!
Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Pánske Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť
30 m (3 ATM) Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tissot T41148353 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tissot T41148353 . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tissot T41148353.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií