Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Toscow OR-02398004-W-FP

Zobraziť katalóg
Toscow OR-02398004-W-FP
Prsteň pre ženy, materiál: bežný kov, ródium, osadené: kryštály, kultivované perly 6-7 mm
Kód:  SP4898 Produktové číslo:  9322030378692

Toscow OR-02398004-W-FP

Hledáte darček pre svoju milovanú priateľku či manželku? Ohromte ju prekrásnym prsteňom Toscow Morning Dew vyrobeného z bižutérneho kovu. Na prvý pohled zaujme svojim jedinečným prevedením, kedy si hlavná pozornosť zaslúži štvorica bielych kultivovaných perál s priemerom približne 6-7 mm, uprostred ktorých sa vyníma veľký kamienok v čírom prevedení.

Prečo si vybrať prsteň Toscow?

  • Ozdobený perlami a kryštálom
  • Vyrobené z porhodiovaného bižutérneho kovu
  • originálne prevedenie
  • Univerzálna veľkosť


Šperky z bižuterního kovu se těší velikému zájmu již několik století. Základom zloženie je meď a zinok v rôznom pomere. Pridaním ďalších kovov sa docieli požadované vlastnosti kovu. Tento materiál sa vyznačuje jednoduchou opracovateľnosťou, tvrdosťou a dobrou tepelnou vodivosťou. Šperky neobsahujú nikel, na ktorý majú niektorí alergické reakcie. 

Ak teda chcete oslniť svoje okolie jedinečným šperkom, bude prsteň Toscow Morning Dew správnou voľbou. Môžete si ho vziať ako štýlový doplnok večerné róby alebo ho nosiť ako bežný šperk na každodenné outfitu. Veľkou výhodou prsteňa je taktiež prispôsobivá veľkosť - prsteň možno roztiahnuť a prispôsobiť tak na ideálnu veľkosť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Toscow OR-02398004-W-FP
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Toscow OR-02398004-W-FP.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií