Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Travalo Refill Atomizer Ice 5 ml Blue

Zobraziť katalóg
Travalo Refill Atomizer Ice 5 ml Blue
4,6 50 hodnotení
Plniteľný rozprašovač parfumov vďaka unikátnemu systému na reguláciu tlaku a obsahu ho možno vziať aj do lietadla
Kód:  KPFH696-b Produktové číslo:  203230

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Travalo Refill Atomizer Ice 5 ml Blue Predaj skončil

Travalo Refill Atomizer Ice 5 ml Blue

Plniteľný rozprašovač parfumov Travalo Refill Atomizer Ice sa zaručene stane perfektným pomocníkom pre každého, kto chce mať svoju obľúbenú vôňu neustále po ruke. Vďaka jeho praktickej veľkosti sa zmestí do akejkoľvek kabelky či vrecka. S touto malou nádobkou už nikde nebudete musieť zbytočne ťahať veľké a ťažké sklenené fľašky s parfumom.

Kľúčové vlastnosti

  • Objem 5 ml vystačí až na 65 dávok
  • Nádobka je vyrobená tak, aby bola odolná voči nárazom
  • Vďaka priehľadnému dizajnu budete vždy vedieť, aké množstvo parfumu zostáva
  • Je vyrobený v niekoľkých farbách, aby si vybral naozaj každý
  • Svojou váhou aj veľkosťou si ho môžete vziať kamkoľvek so sebou bez toho, aby vás zaťažoval
  • Rozmer: 8 cm
  • Váha: 13 g

Tento výborný pomocník tu pre vás bude v akejkoľvek situácii. Má skvelé rozmery, vďaka ktorým sa zmestí aj do tej najmenšej kabelky alebo vrecka. Jeho veľkou výhodou je tiež nízka hmotnosť.

Flakón je vyrobený z kvalitného materiálu, ktorý je odolný voči nárazom, a preto sa nemusíte báť ani pádu na zem. Má priehľadný dizajn, vďaka čomu budete vždy vedieť, kedy treba vašu obľúbenú vôňu doplniť.

Napĺňanie je veľmi rýchle a jednoduché. Stačí nádobku nasadiť namiesto rozprašovača vášho parfumu a párkrát napumpovať, kým sa nenaplní.

Ak chcete svoj obľúbený parfum nosiť stále so sebou, tak je pre vás táto nádobka ako stvorená. Z širokého výberu farieb si tú svoju nájde naozaj každý.

 
Produktové línie: TRAVALO Refill Atomizer Ice 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Da se prosim tato nadobka vymyt vodou? Pokud do ni budu chtit odlit jiny parfem nez byl ten posledni? Diky predem za odpoved.

Diskusia a poradňa k Travalo Refill Atomizer Ice 5 ml Blue
Príslušenstvo pre Travalo Refill Atomizer Ice 5 ml Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TRAVALO Refill Atomizer Ice Blue 5 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Travalo Refill Atomizer Ice 5 ml Kék.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií