PET PET

TRIBAL RSSW07 veľkosť 56

Zobraziť katalóg
TRIBAL RSSW07 veľkosť 56
Prsteň materiál: chirurgická oceľ, kameň: kryštály Swarovski Elements, veľkosť 56
Kód:  SP116 Produktové číslo:  RSSW07
TRIBAL RSSW07 veľkosť 56 Predaj skončil

TRIBAL RSSW07 veľkosť 56

Ring Tribal RSSW07 je krásny šperk, ktorý zdôrazňuje krásu žien. Je vyrobená z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele s lesklou povrchovou úpravou. Tento materiál, tiež nazývaný švédsky oceľ, je veľmi trvanlivý a vysoký v tvrdosti. Takže si môžete byť istí, že tento krúžok bude vydržať ešte náročnejšie nosenie, ktoré napríklad nezaberá striebro ani zlato a že šperky sú poškodené.

Krúžok je zasadený s menšími kryštálmi s priemerom 1,2 mm v dvoch radoch a jedným väčším kryštálom Swarovski Elements s priemerom 12 mm. Veľký kryštál je ďalej zdobený pásom menších kryštálov s priemerom 1,2 mm. Jasné kamene vo forme malých diamantov sa okamžite zamilujú. Tento zvonček je vhodný darček, ktorý sa dá nosiť každý deň.


Parametre a špecifikácie:

šírka:
5,5 mm

hrúbka:
2 mm

rozmery:
56 mm

materiál:
chirurgická oceľ 316L

Značka Tribal je tradičným výrobcom šperkov známym širokej verejnosti. Všetky šperky nesúce štítok Tribal sú vyrobené z prvotriednej chirurgickej ocele najvyššej kvality, sú hypoalergénne, farebne stále a odolné voči mechanickému poškodeniu aj korózii. Ich dizajn snúbi originalitu s eleganciou a súčasnými módnymi trendmi. Ženu akéhokoľvek veku ozdobia neobvyklou dávkou ženskosti.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TRIBAL RSSW07 veľkosť 56
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TRIBAL RSSW07 vel. 56.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií