AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Wahoo TICKR X

Zobraziť katalóg
Wahoo TICKR X
4,7 21 hodnotení
Hrudný pás konektivita pomocou ANT+ a Bluetooth
Kód:  WHAT02 Produktové číslo:  WFBTHR02P Stránky výrobcu

Wahoo TICKR X

Pracujte na svojej fyzickej kondícii a majte dokonalý prehľad o vašom zlepšení. Kompaktný hrudný pás Wahoo TICK RUN bude dokonalým partnerom pri vašom behaní, jazde na bicykli alebo cvičení vo fitness centre. Spoľahlivo zmeria vašu tepovú frekvenciu alebo spálené kalórie.

Pripojte sa k smartphonu

Pripojte TICK RUN k vášmu smartphonu a získajte úderný tandem, ktorý vám zaistí informácie o vašej tepovej frekvencii, spálených kalóriách a tiež o prejdenej vzdialenosti, priemernej rýchlosti a o vašom tempe. Zariadenie je vodeodolné, preto sa nemusíte báť, že by sa poškodilo či už vašim potom alebo pri daždi. Vďaka svojej zanedbateľnej hmotnosti ho na svojom tele ani nepocítite. S batériou CR2032 môžete zariadenie používať až 12 mesiacov, čo je výborná výdrž. Integrovaná bluetooth technológia zaistí jednoduché spojenie zariadení a smartphonu.Pomocí LED indikátora ste informovaní o pripojení k telefónu a o prebiehajúcom snímaní tepovej frekvencie.

Profesionálny tréner

V spojení s aplikáciou Wahoo Fitness dostanete k dispozícii profesionálneho trénera, ktorý vám bude odporúčať, čo máte robiť, aby ste zlepšili svoj výkon. Máte na výber niekoľko prepracovaných programov od chudnúceho až po program na zlepšenie vytrvalosti. Zariadenie sa dá tiež využiť v spojení s mnohými ďalšími aplikáciami napr. Nike+ Running, RunKeeper, Strava a ďalšie.

Analýza tréningu

TICKR RUN X má zabudovanú vlastnú pamäť, ktorá mu umožňuje pracovať aj bez pripojenia k smartphonu po dobu až 16 hodín. Zároveň obsahuje špeciálne tlačidlo, pomocou ktorého môžete označiť zvláštne body počas vášho výbehu alebo cvičenia. Napríklad si môžete ako dôležitý označiť výbeh do kopca a potom analyzovať akú ste mali tepovú frekvenciu. Špeciálne aplikácie 7 Minute workout pre zariadenia od s iOS navyše obsahuje mnoho tipov na cvičenie, vrátane ukážkových obrázkov a videí. Ak ste fanúšikom jazdy na bicykli, určite vás poteší možnosť pripojenia senzora šliapania, ktorý vám poskytne ďalšie dôležité dáta.

Kompatibilné zariadenia:

Apple iOS

iPhone 4S a novšie
iPad 3. gen. a novšie, iPad mini, iPad Air
iPod touch (5. gen.)

Google Android

LG G2, G Pro2, G Flex, Vu3.0
HTC One, Max, Mini, One M8, Nexus 9, Desire models (with 4.3+)
Motorola Moto G, Moto X, Moto E, Moto X
Motorola Droid RAZR M, RAZR HD, RAZR Maxx HD
Motorola Droid Ultra, Maxx, Mini (OS v4.4+ only), Turbo
Motorola Nexus 6
LGE Nexus 4, 5, 7 (2013)
Samsung Galaxy S3, S3 Mini, S4, S4 Mini, S4 Active, S5, S5 Mini
Samsung Galaxy Note 2, Note 3, Note 10.1, Note 4
Sony Xperia Z, Z1, Z1 Compact
Sony Xperia Tablet Z, Ultra, ZR, ZL
Sony Xperia SP, T, TX, V

Parametre a špecifikácia

Konektivita
Bluetooth, ANT+ Hotovo!

Konektivita

Konektivita
Bluetooth, ANT+ Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, je tento hrudní pás kompatibilní nebo lze spojit s hodinkami Amazfit Stratos 2 ? Dekuji

Dobrý den, dá se propojit rovnou s hodinkami fenix 3, aby zobrazoval tep a další údaje na hodinkách nebo musí jít vše přes mobilní applikaci? Díky

Ako sa nastavuje vibračné upozornenie?

Dobrý den, Wahoo minulý týden vydali novou verzi tohoto produktu. Nemáte nějaké informace o jeho naskladnění? Díky moc za info!

Dobrý deň, chcem sa spýtať, či je tento hrudný pás kompatibilný s telefónmi Huawei (konkrétne P smart 2019), nikde sa totiž neuvádza kompatibilita s touto značkou. Telefón má Bluetooth 4.2. Dakujem

Dobrý den, je jakýkoliv hrudní pás vhodný na záznam.. Bez hodinek, hraju americký fotbal u kterého hodinky nemůžu mít. Má tedy některý z hrudnich pásů dosah 20-30m? Děkuji za informaci. Krásný den Petra

Dobrý den, chci se zeptat na délku hrudniho pásu. Mám přes hrudník 140 cm, tak jestli ho zapnu. Děkuji

Dobry den, je prosim vas mozne vyuzivat tento hrudny pas aj na plavanie?

Dobry den, vyrobce udava - Zařízení disponuje také funkcí vibračních upozornění.Co to znamena? Za jakych podminek, okolnosti ? Dekuji. Jakub

ako pripojim k hrudnemu pasu wahoo x senzor kadencie? a bude hr pas zaznamenavat udaje zo senzora kadencie bez mobilu, a po pripojeni mobilu po jazde uvidim udaje z jazdy aj frekvenciu šliapania?

12
Diskusia a poradňa k Wahoo TICKR X
Príslušenstvo pre Wahoo TICKR X Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wahoo TICKR X. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Wahoo TICKR X Workout-Tracker mit Speicher. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Wahoo TICKR X Workout-Tracker mit Speicher. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Wahoo TICKR X.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií