Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 2024_Q2_Xiaomi_CZ_Tablety_ucho

Withings Steel HR Black (36mm)

Zobraziť katalóg
Withings Steel HR Black (36mm)
Smart hodinky pre bezdrôtový monitor aktivít (kroky, vzdialenosť, spálené kalórie, spánok), automatická zmena časového pásma, vodeodolné do 36 metrov, Bluetooth 4.0, opasok 36mm, kompatibilita s iOS / Android, výdrž batérie až 25 dní
Kód:  FTB002e9n4 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Withings Steel HR Black (36mm)

Pokrok nezastavíme, hodinky už dávno neslúži len na zobrazovanie času. Doprajte si to pohodlie a majte perfektný prehled o pohybových aktivitách z celého dňa, a to prehledne a štýlovo zároveň. Ak hledáte atraktívny a elegantný dizajn, kvalitné spracovanie a zároveň zariadenie, vďaka ktorému môžete zlepšiť svoju kondíciu či zdraví, našli ste ten pravý kus! Chytré hodinky z nerezovej ocele pre bezdrôtový monitoring aktivít (napr. ušlé kroky, ubehnutá vzdialenosť, spálené kalórie či kvalita spánku) sú vodeodolné do 50 metrov, takže sú vhodné aj pre sledovanie fyzickej aktivity pri plávaní.

kľúčové vlastnosti

  • Klasické spracovanie, moderný a elegantný dizajn
  • Bezdrôtový monitoring aktivít (kroky, vzdialenosť, kalórie, spánok, plávanie)
  • Nestarajte sa o nepretržité dobíjanie počas dňa - batéria vydrží až osem mesiacov! 
  • Šetrné budenia pomocou zvukového signálu a vibrácií - zvuk je najskôr tichý a postupne sa hlasitosť zvyšuje
  • Vhodné aj pre vodné aktivity - vodeodolnosť do 50 metrov
  • Automatická zmena časového pásma
  • Pripojte sa pomocou bezdrôtovej technológie s vašim chytrým zariadením
  • Synchronizujte hodinky s šikovnými aplikáciami a majte prehled, ako zvýšiť svoju fyzičku
  • Na menšom displeji budete mať kontrolu a prehled nad všetkým čo hodinky ponúkajú
  • Kontrola správ, hovorov a udalostí z vášho mobilu

Nie je to iba o pohybe, ale aj spánku!

Prehled o fyzickej aktivite nie je všetko. Hodinky Withings Activia Steel sledujú a zlepšujú aj váš spánok. Alarm disponuje špeciálne vyvinutú funkciou, ktorá vás šetrne prebudí - zvuk je najskôr tichý a postupne sa hlasitosť zvyšuje. Počas spánku zariadení pomocou špeciálnych algoritmov zbiera dáta a vyhodnotí nielen dĺžku, ale aj kvalitu spánku. Všetky informácie o spánku si môžete kedykoľvek pozrieť v mobilnej aplikácii.

Všetky informácie na jednom mieste

Stačí mať len zariadenia s operačným systémom Android 4.3 a vyššími, či Apple iOS, a môžete využiť bohaté softvérovej podpory. Technológia Bluetooth synchronizuje všetky nazbierané dáta s mobilnou aplikáciou. Analyzujte svoje výkony, vyzvite priateľov na virtuálnej súboj v počte nachodených krokov a vytvorte si vlastný plán. Vďaka prepojeniu s mobilným telefónom sa čas mení automaticky podľa zóny, v ktorej sa nachádzate. Odpadá aj problém s nabíjaním - batéria vydrží neuveriteľných 8 mesiacov.

Parametre a špecifikácia

Bežná výdrž batérie
600 h (25 d) Hotovo!

Výdrž a úložisko

Bežná výdrž batérie
600 h (25 d) Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Březen 2016??

Diskusia a poradňa k Withings Steel HR Black (36mm)
Príslušenstvo pre Withings Steel HR Black (36mm) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Withings Steel HR Black (36mm). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Withings Steel HR Black (36mm). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Withings Steel HR Black (36mm). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Withings Steel HR fekete (36 mm).
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií