Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

Trevi DS 1976 BK

Zobraziť katalóg
Trevi DS 1976 BK
Reproduktor - retro vyhotovenie, 2x 7.5W + 10W, Bluetooth, Aux, FM rádio s pamäťou na 20 staníc, LCD displej s modrým podsvietením, teleskopická anténa, diaľkový ovládač
Kód:  TRV002 Produktové číslo:  DS 1976 BK Stránky výrobcu

Trevi DS 1976 BK

Rok 1976, to je rok, kedy David Bowie vydal svoje desiate album Station to Station, kedy legendárnym Led Zeppelin vyšiel album The Song Remains the Same a skupine ABBA štvrtý album Arrival. Tiež je to rok, ktorým sa inšpirovali výrobcovia firmy Trevi, aby svetlo sveta mohol uzrieť rádioprijímač DS 1976 BK. Zaujme predovšetkým nostalgickým vzhľadom, nie však nostalgickou technológiou vnútri. Vnútri sa totiž skrývajú moderné technológie, ktoré uľahčia a maximálne spríjemnia počúvanie vašej obľúbenej hudby.

Kľúčové vlastnosti

  • Osobitý retrodizajn ozdobí každý interiér
  • Skvelý hudobný výkon poskytne dvojica 7,5 W reproduktorov a 10 W subwoofer
  • Mobilné zariadenia spárujete s rádiom pomocou Bluetooth
  • Digitálny FM tuner umožní naladiť obľúbenú stanicu
  • Do USB portu zapojíte flash disk so svojou obľúbenou muzikou
  • Diaľkovým ovládačom rádio obslúžite z pohodlia pohovky
  • Funkcia budíka ponúka možnosť prebudenia vašou obľúbenou skladbou či stanicou

Retrorádio s modernými funkciami

Do drevenej konštrukcie potiahnutej kožou výrobcovia ukryli dvojicu výkonných reproduktorov (2× 7,5 W) spolu s 10 W subwooferom, vďaka čomu vám neunikne jediný tón. Naladenie rádiových staníc máte plne pod kontrolou s digitálnym FM tunerom. Ak si niektoré z nich obľúbite, poskytne vám prehrávač pamäť až pre 20 predvolieb. Tým však funkcie prehrávača ani zďaleka nekončia. Prehrávač je totiž vybavený rozhraním Bluetooth, takže s ním ľahko spárujete svoje inteligentné zariadenie. Prehrávanie svojej obľúbenej muziky z telefónu, tabletu či notebooku tak môžete plne ovládať odkiaľkoľvek z miestnosti. Na hornej strane prehrávača tiež nájdete USB vstup pre prehrávanie hudby z flash diskov.

Nechajte sa prebudiť svojou obľúbenou skladbou

Prehľad o aktuálnom nastavení prehrávača získate pohľadom na prehľadný a dobre čitateľný LCD displej s modrým podsvietením. Ten vám tiež poskytne informáciu o tom, koľko je práve hodín. Pre ovládanie z pohodlia pohovky určite uvítate aj dodávaný diaľkový ovládač. Prehrávač tiež plne nahradí váš budík, pretože ponúka možnosť budenia rádiom či vašou obľúbenou skladbou.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je bluetooth tohoto zařízení (Trevi DS 1976 WH) kompatibilní se systémem IOS? Respektive, bude možné k němu přes bluetooth připojit Iphone 5S, 6, 7 ? Děkuji

Diskusia a poradňa k Trevi DS 1976 BK
Príslušenstvo pre Trevi DS 1976 BK
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trevi DS 1976 BK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Trevi DS 1976 BK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Trevi DS 1976 BK. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Trevi DS 1976 BK.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií