PET AD homeoffice

Trevi Karaoke XF 300

Zobraziť katalóg
Trevi Karaoke XF 300
5 1 hodnotení
Reproduktor – prenosný, 15W, 6“ subwoofer + dva 3“ reproduktory, červený LCD displej, bluetooth, MP3 prehrávač, FM rádio s autoskenom, USB, AUX, vstup na mikrofón, SD, dynamický mikrofón
Kód:  TRV001j Produktové číslo:  XF 300

Trevi Karaoke XF 300

vypnuté
Na každú príležitost

Na každú príležitosť

Máte radi hudbu a rovnako tak si radi na párty či rodinnej oslave zaspievate sólo svojej obľúbenej piesne? Tento prenosný karaoke reproduktor bude skvelým spestrením, či už sa rozhodnete pre sólo alebo hranie na gitare. O pekný zvuk sa postarajú 6" subwoofer a dva 3" high performance reproduktory. Táto kombinácia vám sprostredkuje aj kvalitné prehrávanie FM rádia s funkciou autosken.


Jedinečný reproduktor

Reproduktor má integrovaný MP3 prehrávač. Vďaka priamym vstupom na USB flash disky a SD karty máte možnosť akéhokoľvek pripojenia. Streamujte svoju hudbu aj z notebookov, smartfónov či tabletov. Všetko zariadi funkcia bluetooth. Ďalšou možnosťou, ako svoje zariadenia pripojiť, je AUX IN stereo pomocou 3,5 mm jack konektora. O tom, čo práve hrá, vás vždy jasne informuje červený LED displej.

vypnuté
Je jedinečný

vypnuté
Hlavné prednosti

Hlavné prednosti

  • Červený LED displej
  • FM rádio s autoskenom
  • Ovládanie hlasitosti, výšok a basov
  • 2× Way Bass Reflex
  • Integrovaný MP3 prehrávač
  • Priame vstupy na USB flash disky a SD karty
  • Výkon: 15 W
  • Nízka hmotnosť: 2,9 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den,mám dotaz holik mAh má baterie? nedohledal jsem,dík

Je v sadě i mikrofon?

Ako funguje ten bluetooth lebo sa mi to nedá pripojt nenájde mi to zariadenie nejako sa ti zapína tam na tom karaoke lebo nie je tam nič

Trevi Karaoke XF 300 vie aj nahravat?

Diskusia a poradňa k Trevi Karaoke XF 300
Príslušenstvo pre Trevi Karaoke XF 300
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trevi Karaoke XF 300. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Trevi Karaoke XF 300. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Trevi Karaoke XF 300. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Trevi Karaoke XF 300.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií