PET PET

Trevi Karaoke XF 700

Zobraziť katalóg
Trevi Karaoke XF 700
Reproduktor prenosný, 50 W, 2-pásmový reproduktor s basreflexom, 5" double woofer + dva 2" tweetery, modrý LCD displej, bluetooth, MP3 prehrávač, FM PLL rádio s autoskenom, USB, AUX, 2x vstup na mikrofón/gitaru, karaoke, disko LED svetlá, dynamický mikrofón
Kód:  TRV001q Produktové číslo:  XF 700 Stránky výrobcu

Trevi Karaoke XF 700

vypnuté
Pro každou příležitost

Na každú príležitosť

Žiadny večierok sa nezaobíde bez kvalitnej hudobnej reprodukcie. Keď k tomu navyše výrobca servíruje aj možnosť karaoke, tak sa reproduktor Trevi Karaoke XF 700 stane jasnou voľbou. Atraktívny vzhľad je neomylne doplnený nemenej vydarenýn zvukovým výkonom so silou 50 W.


vypnuté
Možnosti přehrávání

Možnosti prehrávania

Reprobox prehrá hudbu bezdrôtovo z mobilu či tabletu. Všetko zariadi technológia bluetooth. Svoje obľúbené piesne si pohodlne prehráte aj z USB. Ďalšou možnosťou, ako sa k nemu pripojiť, je cez AUX konektor alebo dva linkové porty, ktoré slúžia na zapojenie mikrofónu a gitary. Reproduktor taktiež podporuje formát MP3 a vďaka digitálnemu FM tuneru si kedykoľvek naladíte svoju obľúbenú hudobnú stanicu.


Vynikajúci zvuk

Perfektné ozvučenie sprostredkováva dvojpásmový reproduktor s basreflexom, ktorý zahŕňa 5" subwoofer a hneď dva "tweetery" pre dokonalé a presné výšky. Regulátorom hlasitosti, ekvalizérom a ďalšími ovládačmi si doladíte zvuk k dokonalosti. S týmto reproboxom sa každá oslava stane nezabudnuteľným zážitkom.

vypnuté
Vynikající zvuk

vypnuté
Hlavní přednosti

Hlavné prednosti

  • Bluetooth na bezdrôtové prehrávanie hudby
  • Oddelené ovládanie celkovej hlasitosti, gitary a mikrofónov
  • Samostatne regulovateľné basy a výšky
  • 2x Way Bass Reflex
  • USB na pripojenie flash pamäte (max. 32 GB)
  • LED displej s modrým podsvietením
  • Držadlá na jednoduché prenášanie
  • Integrované disko LED svetlá - 7 farieb (modrá, červená, fialová, tyrkysová, zelená, limetková, biela)

Technické parametre

  • Dynamický mikrofón s káblom
  • AC/DC adaptér
  • Návod

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravim Da se použivat když je zapojen na nabijeni? Je současti je i nabiječka?A jakou ma aku kapacitu.Nic z toho v popisu neni uvedeno. Moc diky

Kolik hodin vydrzi hrat?

Dobry, den chtel bych se zeptat jestli je lepsi jak Gogen BPS 626

Dobry den chtel jsem se zeptat zda li je tato soustava nabijeci a prenositelna, a nebo potrebuje zasuvku 220 V. Dekuji predem za odpoved.

Diskusia a poradňa k Trevi Karaoke XF 700
Príslušenstvo pre Trevi Karaoke XF 700
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trevi Karaoke XF 700. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Trevi Karaoke XF 700. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Trevi Karaoke XF 700. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Trevi Karaoke XF 700.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií