Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

Tristar WG-2421

Zobraziť katalóg
Tristar WG-2421
4,5 2 hodnotení
Osobná váha – nosnosť do 150kg, presnosť 100g, tvrdené bezpečnostné sklo, úsporný režim automatického vypnutia, 1× CR2032 (súčasť balenia)
Kód:  JQ715a01 Produktové číslo:  WG-2421

Tristar WG-2421

Máte radi svoje kilá pod kontrolou? Máme pre vás pripravený produkt, ktorý vám s tým dokonale pomôže. Spoločnosť Tristar patrí medzi renomovaných výrobcov, špecializuje na domáce spotrebiče. S holandskou precíznosťou ide ruka v ruke aj spoľahlivosť a dôraz na estetický zážitok. Osobná váha Tristar nájde svoje uplatnenie v každej domácnosti.

Kľúčové vlastnosti

  • Nosnosť: 150 kg
  • Rozlíšenie: 100 g
  • Povrch z bezpečnostného skla
  • Automatické vypnutie po použití
  • Výstraha pri preťažení
  • Protišmykové vyhotovenie
  • Indikátor vybitej batérie
  • Prevádzka na batériu CR-2032 (súčasťou váhy)

Bezpečný protišmykový povrch

Váha je vyrobená z bezpečnostného skla. Aktivuje sa automaticky vždy po stúpení na váhu. O bezpečnosť sa stará povrchové protišmykové vyhotovenie. Maximálna nosnosť váhy je 150 kg s rozlíšením po 100 gramoch. O aktuálnej hmotnosti ste informovaní prehľadným digitálnym displejom. Dlhá výdrž batérie je zaručená vďaka funkcii automatického vypnutia. Používateľov určite poteší, že potrebná batéria je súčasťou produktu. Po vybalení je tak váha okamžite pripravená na použitie.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tristar WG-2421
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TRISTAR WG-2421. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tristar WG-2421. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tristar WG-2421. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tristar WG-2421.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií