Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

TRITTON ARK 100 XBox1 Stereo Gaming Hdst

Zobraziť katalóg
TRITTON ARK 100 XBox1 Stereo Gaming Hdst
3,3 3 hodnotení
Slúchadlá pre konzolu Xbox One, diaľkové ovládanie
Kód:  MH791k92 Produktové číslo:  TRI484060m02/04/1

TRITTON ARK 100 XBox1 Stereo Gaming Hdst

Už si užívate plnými dúškami vašej novú hernú konzolu XBox One, ale stále zháňate poriadne ozvučenie? Už nehledajte. Tento vysoko kvalitný stereo headset sprostredkuje vašim ušiam uchvacujúca zvuk skrze špičkové 60mm reproduktory. Ovládacie prvky sú ľahko prístupné a nehrozí tak žiadne zbytočné tápanie.Na audio ovládači sa nachádza okrem ovládača hlasitosti zvuku tiež posuvný prepínač, ktorým v prípade potreby môžete ľahko vypnúť mikrofón. Na komunikáciu pri hre vám poslúži vysoko citlivý sklápací mikrofón. Náhlavná most je možné prispôsobiť hlave konkrétneho užívateľa pomocou výškového nastavenia, mäkké náušníky zaistí pohodlie aj pre dlhé hodiny hrania. Nasaďte si ich ešte dnes.

kľúčové vlastnosti

  • Bezdrôtová herná slúchadlá s dokonalým dizajnom
  • Bezproblémové nastavenie vďaka 3,5 mm pripojenia a funkciu plug and play
  • sklápacie mikrofón
  • Veľké 60mm náušníky
  • 3 EQ zvukové režimy
  • Dynamické RGB osvetlenie
  • Bezdrôtový prevádzku po dobu až 25 hodín (2 × AAA batérie)
  • Diaľkové ovládanie

Prispôsobte si vzhled

Vďaka nastaviteľnému podsvietenie RGB prispôsobíte slúchadlá presne podľa svojich predstáv. Na výber je z 16,8 miliónov farieb. Využiť môžete aj dynamické osvetlenie ovládanie jasu a farieb. Navyše sú k dispozícii režimy ako je dýchanie, srdcový tep a farebné prelínanie.

pohodlné hranie

Pri niekoľkohodinových klániach je dôležité, aby bol headset maximálne pohodlný a nepôsobil na ušiach nepríjemne. Slúchadlá Tritton udržujú vaše uši v komforte vďaka nastaviteľnej konštrukcii s možnosťou predĺženia na každej strane. Náušníky sú vyrobené z jemného materiálu, ktorý výborne izoluje okolité zvuky a dopraje vám maximálny zážitok z hry. Vďaka 3,5 mm pripojenie a funkciu plug and play slúchadlá Tritton ponúknu bezkonkurenčné zvuk ihneď po rozbalení.

Úchvatné EQ režimy

Slúchadlá sú opatrené enormne veľkými meničmi s rozmerom 60 mm, ktoré dokážu reprodukovať správne Takúto atmosféru aj vzdialenejšie zvuky s výbornou lokalizáciou. Hrajte celé hodiny a nenechajte sa rušiť. K dispozícii máte hneď 3 EQ režimy, ktoré jednoducho meníte stlačením jediného tlačidla. Na výber je optimálny režim, ladený na čo najvyváženejšie zvukový zážitok, Bass Boost a Treble Boost, ktorý zosilňuje kroky a streľbu pre súťažné hráčov

Parametre a špecifikácia

Farba
Zelená Hotovo!
Platforma
Xbox ONE Hotovo!

Farba

Farba
Zelená Hotovo!

Platforma

Platforma
Xbox ONE Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den,v popise uvadzate ze sluchadla su bezdrotove,na krabici je naopak nakreslene ze sa pripajaju do Xbox ovladaca,a v popise je takisto ze maju vstup cez 3,5mm jack,a dalej ze maju vydrz 25 hodin. Ak su bezdrotove,akym sposobom sa daju pripojit k Xboxu alebo pc?

Předpokládám, že i když mají Xbox1 v názvu, tak ne, ale zeptat se musím. Fungují sluchátka bezdrátově i s XBOX One? Děkuji.

Je možné ke sluchátkům připojit i kabel kdyby se mi vybily baterie? :-)

Diskusia a poradňa k TRITTON ARK 100 XBox1 Stereo Gaming Hdst
Príslušenstvo pre TRITTON ARK 100 XBox1 Stereo Gaming Hdst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TRITTON ARK 100 XBox1 Stereo Gaming Hdst. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tritton ARK xbox1 100 Stereo Gaming HDST. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tritton ARK xbox1 100 Stereo Gaming HDST. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tritton ARK XBox1 100 Stereo Gaming Hdst.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií