AD homeoffice PET

TRITTON Kunai Stereo Headset Made for Apple iPod čierny

Zobraziť katalóg
TRITTON Kunai Stereo Headset Made for Apple iPod čierny
4,8 6 hodnotení
– pre iPod, iPhone, zabudovaný mikrofón
Kód:  MH791m4 Produktové číslo:  TRI903570A02/02/1
TRITTON Kunai Stereo Headset Made for Apple iPod čierny Predaj skončil

TRITTON Kunai Stereo Headset Made for Apple iPod čierny

Slúchadlá vyrobené pre výnimočne vyberavých poslucháčov a častých telefonistov. Parádny zvukový zážitok vám dodá cez precízne vyladené 40 mm meniče s neodymovým magnetom. Tie sú známe svojou profesionálnou magnetickou silou, čím zaistia dokonalý zvuk aj vo vyšších úrovniach hlasitosti. Zvukový prednes zodpovedá vysokým štandardom spoločnosti Apple, aby ste počuli správne aj ten najjemnejší hlások, rovnako ako mohutné burácanie bubnov.

Diaľkové ovládanie na kábli prinesie plnú kontrolu hlasitosti prípadne prepínanie pesničiek a okamžitú odpoveď na volanie. Pri telefonovaní v hlučnom prostredí oceníte pokročilú redukciu šumu a potlačenie okolitého ruchu, čím budú vaše hovory jasné a dobre počuteľné. K pripojeniu sa používa 3,5 mm konektor, čo znamená, že využijete slúchadlá i k notebooku, tabletu a inej elektronike so zvukovým výstupom.

Prednosťou sú aj mäkké, dobre tvarované mušle z pamäťovej peny a vystužený oblúk nastaviteľný pre širokú škálu veľkostí hláv pre extra pohodlné nosenie. Keď je čas na prestávku, mušle sa natočia pre prirodzenú polohu okolo krku. Slúchadlá sú vyrábané v 4 farebných vyhotoveniach a k tomu si možno mušle z vonkajšej strany dozdobiť podľa vášho vkusu. Priložené sú ďalšie 2 farby štítu s logom.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jdou tato sluchátka připojit i k PC?

Fungujú slúchadlá normálne aj na Android kedze je tam 3,5 MM Jack??

jdou spárovat i s android systémem?

Diskusia a poradňa k TRITTON Kunai Stereo Headset Made for Apple iPod čierny
Príslušenstvo pre TRITTON Kunai Stereo Headset Made for Apple iPod čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TRITTON Kunai Stereo Headset Made for Apple iPod černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tritton Kunai Stereo Headset Made for Apple iPod schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tritton Kunai Stereo Headset Made for Apple iPod schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TRITTON Kunai Stereo Headset Made for Apple iPod, fekete.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií