Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Trollovia

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Najnovšie objednávky

Trollovia, to sú krásne farební a veselí škriatkovia, ktorí si získali srdce divákov v rovnomennom rozprávkovom muzikáli. Ich krásny spev a očarujúci tanec si zamilovali deti po celom svete, takže každého malého fanúšika tejto rozprávky potešíte tematickou hračkou.

Pokračovať

Trollovia sú nezameniteľní spievajúci škriatkovia

Trollovia 1 je animovaný film z roku 2016, ktorý spája rozprávku, komédiu a muzikál. V roku 2020 sa dočkal pokračovania a v pláne sú aj Trollovia 3. Na svoje si prídu ako menší, tak väčší diváci. Tento filmový počin mapuje život Trollov, veselých farebných škriatkov, ktorí milujú spev a tanec. Ich šťastný život však narúšajú Bergeni, ktorí Trollov radi jedia. A keď sa im podarí Trollov zaujať, začína to pravé dobrodružstvo pre hlavných hrdinov bitky.

Hlasy rozprávkovým Trollom prepožičali hudobné aj herecké hviezdy, napríklad Justin Timberlake, Anna Kendrick či Gwen Stefani.

Trollovia – postavičky a hračky potešia každého fanúšika tohto filmu

Pokiaľ aj vaša ratolesť prepadla kúzlu roztomilých Trollov, iste ju potešia nejaké tematické  hračky. Trollovia postavičky patria jednoznačne medzi najobľúbenejšie. Hlavní hrdinovia filmu môžu aj spievať známe piesne, prípadne ozdobiť poličku v detskej izbičke. V hracích sadách potom získate viac figúrok pre dokonalý zážitok z hry.

i

Figúrka Trollovia: Poppy

Poppy je jednou z hlavných hrdiniek filmu a obľúbili si ju najmä malé dievčatká. Jej charakteristický trollí účes a ružové telíčko dievčatka zbožňujú.

Trollovia spríjemnia deťom školskú dochádzku

Vo svete hračiek nie sú Trollovia iba figúrky, motív obľúbených škriatkov zdobia veľa vecí vrátane školských potrieb. Peračník s roztomilou Poppy, sáčok na telocvik alebo dosky na zošity rozžiaria školské potreby vášho dieťaťa a učenie bude zase o niečo príjemnejšie.

Kreatívne tvorenie Trollovia pre šikovné ručičky

Trollovia vo filme sú veľmi kreatívni a šikovní, preto môžu inšpirovať aj deti. Najrôznejšie omaľovánky, puzzle či kreatívne súpravy s motívom Trollov deti nabádajú k tvorivej činnosti a pomôžu im trénovať jemnú motoriku.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
2 položky
Pyramid Posters, Puzdro na ceruzky
Puzdro do školy – pre chlapcov aj dievčatá od 3 rokov, viacfarebné, téma škriatok, s pútkom
3,40 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: HRAbz05922
Trollovia Malá postavička Branch s extra dlhými vlasmi
Figúrka – výška 25cm, odporúčaný vek od 4 rokov
Novinka
10,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: HRAif5318

Trollovia

V kategórii Trollovia máme práve teraz na Alza.sk celkom 2 produktov.

Trollovia – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné trollovia Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie trollovia Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie trollovia Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii trollovia recenzie
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií