Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

TrueCam H5 WiFi

Zobraziť katalóg
TrueCam H5 WiFi
4,4 64 hodnotení
Kamera do auta – rozlíšenie senzora 12 Mpx, uhol záberu 130°, 1,5" displej, magnetický držiak, nahrávanie v slučke a automatické spustenie, max. rozlíšenie videa Full HD (1920×1080), max. snímková frekvencia 30 sn./s, kompatibilná s pamäťovou kartou micro SD do veľkosti 64 GB, podporovaný formát JPEG , H.264 a Mov, bezdrôtové rozhranie WiFi, napájanie zaisťuje zásuvka autozapaľovača
Kód:  CH550H1 Produktové číslo:  TRUECAMH5 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TrueCam H5 WiFi

Kvalitná kamera do auta TrueCam H5 je špičkovým pomocníkom na cestách a ideálnym pri robení detailných dôkazov. Disponuje záznamom videa v rozlíšení Full HD 1080p pri 30 snímkach za sekundu, vďaka čomu spoznáte tie najmenšie detaily cez deň aj za zhoršenej viditeľnosti. Hlavnou prednosťou tohto modelu je však uchytenie, s ktorým bude inštalácia kamery otázkou niekoľkých sekúnd. Spoločnosť TrueCam totiž vyvinula unikátny magnetický držiak, ktorý sa inštaluje priamo na čelné sklo. Kameru už potom len stačí nacvaknúť a všetko je pripravené. Nabíjací kábel je integrovaný priamo v magnetickom držiaku a kamera sa tak pri nacvaknutí začne sama nabíjať. Telo je naozaj kompaktné a svojim matným prevedením nebude nijako pútať svoju pozornosť.

Kľúčové vlastnosti záznamovej kamery do auta TrueCam H5

  • Cenovo dostupná kamera do auta
  • Špeciálny magnetický držiak na sklo s nabíjaním
  • Nahrávanie 1080p/30 fps; 720p/60 fps
  • Prehľadný 1,5" LCD displej
  • G-senzor pre snímanie nárazu
  • Funkcia LDWS – udržanie v jazdnom pruhu
  • WDR – lepšie snímanie obrazu pri rozdielnom osvetlení
  • Jednoduché ovládanie kompletne v češtine
  • Bezdrôtové WiFi rozhranie pre prenos záberov
  • Možnosť dokúpenia GPS modulu

Špičková výbava kamery H5

TrueCam H5 je naozaj solídnym kúskom, ktorý ponúka moderné technológie na uľahčenie a spríjemnenie používania. Okrem nahrávania vo FullHD a prepracovaného dizajnu disponuje napríklad aj citlivým G-senzorom, ktorý dokáže rozpoznať aj ten najjemnejší náraz. Vďaka tomu kamera automaticky uzamkne daný okamih a tak nedôjde k jeho prehraniu. Kamera má pri natáčaní v plnom rozlíšení vysoké nároky na pamäť, a preto nahráva v slučke, kde po zaplnení pamäte automaticky prehráva znovu od najstaršieho záznamu (nepremaže uzamknuté časti videa).

Medzi ďalšie vychytávky patrí aj funkcia LDWS teda lane departure warning system. Ide o veľmi užitočnú funkciu, ktorá vás udrží v pruhu. Ak z neho začnete vybočovať, kamera vás okamžite upozorní zvukovým signálom. Funkcia WDR (Wide Dynamic Range) zabezpečuje lepšie snímanie obrazu v prípade, keď je časť snímacej plochy viac a časť menej osvetlená.

Jednoduché ovládanie a ďalšie funkcie kamery TrueCam

Autokamera H5 vyniká inteligentnou funkciou stráženia na parkovisku. Pri zaparkovaní sa kamera prepne do pohotovostného režimu a v prípade pohybu alebo nárazu začne v momente nahrávať záznam. Kamera tak bude ideálnym ochrancom proti vandalom či nechceným nárazom. Kamera bez nabíjania vydrží až 24 hodín. Ak budete chcieť stiahnuť záznam do telefónu, stačí stiahnuť softvér LuckyCam a vďaka zabudovanej WiFi behom chvíľky prenesiete potrebné dáta. V poslednom rade treba spomenúť aj veľmi príjemné ovládanie pomocou 1,5" LCD displeja a nastavenie kompletne v českom jazyku. Verte alebo nie, prácu s touto inteligentnou kamerou zvládne väčšina z vás aj bez študovania manuálu.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Dátové rozhrania
Bezdrôtové rozhranie WiFi Hotovo!
Špeciálne vybavenie
Bez špec. vybavenia Hotovo!
Podporované formáty
JPEG Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Bezdrôtové rozhranie WiFi Hotovo!

Obsah balenia

Špeciálne vybavenie
Bez špec. vybavenia Hotovo!

Pamäť a ukladanie

Podporované formáty
JPEG Hotovo!
Podporované video formáty
H.264, Mov Hotovo!
Max. veľkosť SD karty
64 GB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
62 g Hotovo!
Šírka
5,5 cm Hotovo!
Výška
4,5 cm Hotovo!
Hĺbka
5,5 cm Hotovo!

Hlavný

Uhol záberu
130 ° Hotovo!
Rozlíšenie snímača
12 Mpx Hotovo!
Uhlopriečka displeja
1,5" Hotovo!

Parametre videa

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD (1920×1080) Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Zásuvka autozapaľovača, Kondenzátor Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Ten drziak sa na sklo lepi ?

Je táto kamera kompatibilná s TrueCam H7 zadná kamera?

Dobrý den, vidím tady v hodnocení samé negativa kvůli gps a držáku. Jelikož v tom nejsem úplný odborník a navigaci mám v autě, je mi k této kameře nějak potřebná? Případně k čemu je to dobré? Moc děkuji za Vaši odpověď.

Dobrý den, chci se zeptat jestli je u této kamery normální, ze ji v menu nastavim hodnoty podle sebe a za par dni vrati zase do výchozího nastavení? Dekuji.

Dobrý den. Kolik stojí modul GPS k této kameře ?

Jaky je konektor na napajeci kabel?

Dobrý den, jakou sd kartu mám koupit k této kameře aby vše správně fungovalo?

Dobrý den, mám nově zakoupenou kameru. I když je nastaveno nahrávání do smyčky a uložená videa nejsou chráněna proti zápisu, nezačne se záznam přemazávat. Kamera nenahrává a na displeji hlášení - karta je plná. Děkuji za odpověď

Proč má kamera mezi jednotlivými záznamy prodlevu 30 sekund? Pokud máte tu smůlu jako já, a stane se vám nehoda v tomto intervalu, je vám kamera k ničemu.

dobrý den,chtěl jsem se zeptat zda se vám také stalo že máte kartu a nenahrává vám kamera do smyčky a píše plná karta. diky

123
Diskusia a poradňa k TrueCam H5 WiFi
Príslušenstvo pre TrueCam H5 WiFi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TrueCam H5 WiFi. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TrueCam H5 Wifi. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TrueCam H5 Wifi. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TrueCam H5 WiFi.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií