Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

TrueCam H5 + magnetický GPS držiak

Zobraziť katalóg
TrueCam H5 + magnetický GPS držiak
Kamera do auta – rozlíšenie senzora 12 px, uhol záberu 130°, 1,5" displej, asistenčný systém lane Assist, magnetický držiak, GPS a nahrávanie v slučke, max. rozlíšenie videa Full HD (1920×1080), max. snímková frekvencia 30 sn./s, kompatibilná s pamäťovou kartou micro SD do veľkosti 64 GB, podporovaný formát JPEG , H.264 a Mov, bezdrôtové rozhranie WiFi, napájanie zaisťuje kondenzátor, kapacita batérie 420 mAh (24 h záznamu)
Kód:  CH550H1bn Produktové číslo:  Bundle Stránky výrobcu
TrueCam H5 + magnetický GPS držiak Predaj skončil

TrueCam H5 + magnetický GPS držiak

Nenápadná kamera do auta

Zháňate do svojho auta spoľahlivú autokameru? Zoznámte sa s TrueCam H5 s magnetickým GPS držiakom, najmenšou autokamerou, akú jej výrobca doteraz vyrobil. Je dokonale nenápadná, napriek tomu má všetky dôležité funkcie, ktoré pomôžu ochrániť vaše vozidlo na cestách aj na parkovisku. Detaily ako ŠPZ alebo tváre chodcov a vodičov dokonale zachytí kvalitný záznam vo Full HD. Vďaka malým rozmerom sa navyše nemusíte báť nechávať ju vo vozidle. Od základov tiež došlo k vylepšeniu prichyteniu kamery v aute – výrobca prišiel s unikátnym magnetickým GPS držiakom s integrovaným nabíjaním, s ktorým je každodenná obsluha hračka. TrueCam H5 do neho jednoducho nacvaknete a môžete hneď vyraziť. Navyše môžete ešte využiť doplnkové funkcie GPS držiaka, ako napr. ukladanie informácií o polohe či rýchlosti.


Kľúčové vlastnosti kamery do auta TrueCam H5 + magnetický GPS držiak

  • Jedna z najmenších autokamier na trhu, vhodná na vytváranie záberov z predného skla
  • Dodávaná s unikátnym magnetickým držiakom na jednoduché prichytenie jednoduchým zacvaknutím
  • V tomto prípade aj s prídavným GPS modulom v magnetickom držiaku na ukladanie dodatočných informácií o jazde, ako napr. rýchlosť či poloha
  • V držiaku sa kamera H5 automaticky sama začne nabíjať
  • Veľmi kvalitné zábery kamery TrueCam H5 s vysokým rozlíšením Full HD (1080p) s 30 snímkami za sekundu alebo HD (720p) až so 60 snímkami za sekundu
  • Batéria kamery TrueCam H5 s GPS magnetickým držiakom vydrží až 24 h
  • G-senzor proti nárazu
  • Ďalšie užitočné funkcie autokamery, ako nahrávanie do slučky, parkovací režim alebo LDWS (stráženie jazdcov pruhov)
  • Bezdrôtový prenos dát do smart telefónu a diaľkové ovládanie autokamery H5 prostredníctvom WiFi modulu a aplikácie LuckyCam
  • Kamera disponuje slotom na pamäťové karty microSD
  • Prehľadný 1,5" LCD displej
  • Premyslený nenápadný dizajn, aby kamera TrueCam H5 + magnetický GPS držiak nelákala pozornosť okoloidúcich


Preukazné zábery vo Full HD

Aj do takého malého tela kamery TrueCam H5 + magnetický GPS držiak sa výrobcovi podarilo vtesnať vysoko kvalitný čip, takže sa môžete spoľahnúť na vysoké rozlíšenie obrazu až 1080p. To bohato stačí na zachytenie aj drobných objektov na ceste a v jej okolí. Rýchle pohyby zostanú vo videu plynulé vďaka 30 snímkam za sekundu. K dispozícii je aj nižšie HD rozlíšenie 720p. V tomto režime kamera zachytí až 60 snímok za sekundu.


V sekunde môžete ísť

Nezdržujte sa inštaláciou. TrueCam H5 za sekundu zacvaknete do unikátneho GPS magnetického držiaka a môžete vyraziť. V cieli ju rovnako ľahko vyberiete. A káble? Tie vôbec nemusíte riešiť. Autokamera TrueCam H5 + magnetický GPS držiak sa začne sama nabíjať hneď ako ju do držiaka pripnete.


Magnetický držiak s GPS

Ak chcete zaznamenávať okrem videa aj rýchlosť jazdy a polohu, potom sa tento prídavný GPS prijímač bude hodiť práve pre vás. Svoju rýchlosť môžete napevno vložiť do videa a zastaviť tým diskusiu, či ste pri nehode alebo inej komplikácii nešli príliš rýchlo. Pozbierané dáta možno ľahko zobraziť v Google Maps, takže sa ľahko pozriete, kde všade sa vaše auto pohybovalo.


Takmer neviditeľná TrueCam H5

Telo autokamery TrueCam H5 + magnetický GPS držiak disponuje kompaktnými rozmermi. Navyše je celé matné a svojou farbou púta minimálnu pozornosť. To oceníte, keď kameru TrueCam H5 chcete v aute nechať napríklad na parkovisku pred domom. Okoloidúcim zostane takmer neviditeľná. Vďaka svojej nenápadnosti vás navyše nebude rozptyľovať pri riadení, ani zakrývať váš výhľad.


Detekcia nárazu

Autokamera TrueCam H5 + magnetický GPS držiak má v sebe zabudovaný citlivý G-senzor, ktorý rozpozná aj najmenší náraz. Keď k nemu dôjde, senzor automaticky práve vytváraný záber uzamkne. Čo to znamená? Že vám v ruke ostane preukazné video z celej udalosti.


Prenos do mobilu cez WiFi

Káble už vyšli z módy. Videá môžu z kamery TrueCam H5 do telefónu lietať bezdrôtovo cez WiFi. Stačí vám k tomu šikovná aplikácia LuckyCam. Vďaka nej môžete vzdialene ovládať nastavenia kamery, prenášať súbory a ďalej s nimi pracovať. Aplikácia funguje s telefónmi na operačnom systéme Android aj iOS.


LCD Autokamera TrueCam H5 + magnetický GPS držiak vie po slovensky

Prácu s TrueCam H5 + magnetický GPS držiak vám zjednoduší prehľadný 1,5" LCD displej s kompletne slovenským menu. Po niekoľkých stlačeniach môžete meniť nastavenia, prehrať si nasnímané video alebo napríklad záber zamknúť. Prostredie je intuitívne a zorientujete sa v ňom pri prvom použití.



Sama uvoľní pamäť

Autokamera TrueCam H5 + magnetický GPS držiak vás chráni, len keď práve záznam beží. A Full HD zábery môžu rýchlo zaplniť pamäťovú kartu. Našťastie má TrueCam H5 v sebe funkciu časovej slučky. Tá automaticky zmaže najstarší záber, ktorý nie je zamknutý. Vďaka tomu vznikne nový priestor a vy sa nemusíte o nič starať – kamera bude neustále natáčať.


Stráži aj zaparkovaný automobil

Nepríjemnosť sa vášmu autu môže prihodiť, aj keď práve nesedíte za volantom. Po zaparkovaní je vozidlo ľahký terč pre vandalov alebo neopatrných šoférov. Preto má autokamera TrueCam H5 + magnetický GPS držiak parkovací režim, ktorý začne nahrávať, keď rozpozná pohyb alebo náraz. Budete tak vedieť, čo sa okolo vášho auta deje, aj keď tam práve nie ste prítomní. Bez nabíjania vydrží čierna autoskrinka v pohotovosti až 24 hodín.


Postráži jazdné pruhy

Autokamera TrueCam H5 + magnetický GPS držiak má v sebe moderný systém LDWS, ktorý vás upozorní na vybočenie z jazdného pruhu. K nemu dochádza hlavne pri monotónnej jazde po diaľnici alebo pri mikrospánku. Hlasné varovanie vám pomôže bezpečne doraziť do cieľa.


Funkcia WDR

Kamera TrueCam H5 s GPS magnetickým držiakom disponuje funkciou WDR (Wide Dynamic Range), ktorá zabezpečuje lepšiu kvalitu obrazu v situáciách, keď dochádza ku kontrastu medzi svetlom a tieňom. Typickým príkladom sú zábery z podjazdu, tunela, alebo nočné cesty s odleskami a svetlami protiidúcich vozidiel. TrueCam H5 vás aj v týchto situáciách milo prekvapí.



Obsah balenia autokamery   TrueCam H5 + magnetický GPS držiak

  • Full HD kamera TrueCam H5
  • 3M magnetický držiak s GPS modulom
  • 2× náhradná 3M nálepka
  • 5× 3M držiaky napájacieho kábla
  • Duálna autonabíjačka
  • Micro USB kábel
  • MicroSD-USB adaptér
  • Ochranný obal
  • Manuál
  • Kartička na jednoduchú rýchlu inštaláciu

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Dátové rozhrania
Bezdrôtové rozhranie WiFi Hotovo!
Špeciálne vybavenie
Bez špec. vybavenia Hotovo!
Podporované formáty
JPEG Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Bezdrôtové rozhranie WiFi Hotovo!

Obsah balenia

Špeciálne vybavenie
Bez špec. vybavenia Hotovo!

Pamäť a ukladanie

Podporované formáty
JPEG Hotovo!
Podporované video formáty
H.264, Mov Hotovo!
Max. veľkosť SD karty
64 GB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
62 g Hotovo!
Šírka
5,5 cm Hotovo!
Výška
4,5 cm Hotovo!
Hĺbka
5,5 cm Hotovo!

Hlavný

Uhol záberu
130 ° Hotovo!
Rozlíšenie snímača
12 px Hotovo!
Uhlopriečka displeja
1,5" Hotovo!

Parametre videa

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD (1920×1080) Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Kondenzátor Hotovo!
Výdrž batérie
24 h Hotovo!
Kapacita batérie
420 mAh Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Tato kamera se dodává v balení s originál držákem a k tomu je další GPS držák?(tzn. 2 držáky)

Dobrý den Má tato kamera nepretrzitej zaznam min 12 hodin? Pokud ne , prosim poradte jinou. Nemusi byt do auta

Dobrý den, prosím o radu. Pro správnou funkci parkovacího senzoru musím být stále připojen s nabíjecím kabelem nebo kamera umožňuje pro stand by mód parkovacího režimu využít interní baterii kamery? Popř. je nutnost zakoupení ,,smartboxu´´? Je smartbox MIO MiVue SmartBox III univerzální i pro kameru TrueCam. Powerbanku využívat jako externí zdroj při parking funkci nechci. Moc děkuji za odpověď Petr

Dobrý den, lze kameru nabíjet i po vyjmutí z držáku?

Dobrý den, zaznamenává tato kamera i zvuk? Děkuji za odpověď.

funguje nahravani kamery i pouze na baterii? nebo musi byt opet neustale pripojeny nabijeci kabel?!

Dostupnost na objednávku do 4 dní, tvrdíte ??? Děláte si legraci?? Objednal a zaplatil jsem tři dny zpátky a náhle dostupnost až 30.11.???? A dnes aktualizace dostupnosti, posun na 3.12. Fakt super.

Diskusia a poradňa k TrueCam H5 + magnetický GPS držiak
Príslušenstvo pre TrueCam H5 + magnetický GPS držiak Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TrueCam H5 + magnetický GPS držák.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií