Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Leitz TruSens Z-2000

Zobraziť katalóg
Leitz TruSens Z-2000
4,3 37 hodnotení
Čistička vzduchu – vhodná pre alergikov, externý SensorPod meria kvalitu vzduchu v miestnosti a riadi čističku, patentovaný Pure Direct systém rýchlo a efektívne distribuuje vzduch do celej miestnosti, 360° DuPont™ ?HEPA filtrácia zachytáva prach, baktérie, vírusy, plesne, alergény, pachy, dym a dráždivé úlomky chlpov domácich zvierat zo všetkých smerov, UV lampa ničí mikroorganizmy a baktérie, numerická a farebná indikácia kvality vzduchu, tichý a nočný režim, časovač, indikátor výmeny filtrov, umývateľný pre-filter, uhlíkový a HEPA filter, ECARF certifikácia, pre miestnosť 35m2
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  TRUCV726 Produktové číslo:  2415101EU Stránky výrobcu

Leitz TruSens Z-2000

Leitz TruSens Z-2000 je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.
  • .

Zaujímate sa o kvalitu vzduchu kvôli alergii, astme alebo zníženej imunite?


Naša odpoveď je Leitz TruSens Z-2000

Inteligentná čistička vzduchu Leitz TruSens Z-2000 stráži kvalitu vzduchu v celej miestnosti. Dokáže vďaka trojitej vrstve filtrácie a UV sterilizácii zachytiť takmer všetko. Od mikroorganizmov a vírusov cez všetky vzduchom roznášané alergény, až po prchavé látky. Leitz TruSens Z-2000, samozrejme, zvládne zlikvidovať pachy z dymu či z varenia a zachytí aj chlpy domácich zvierat. Čistička vzduchu vám zabezpečí naozaj čistý vzduch a pohodu, nech si ju umiestnite kamkoľvek.

Ľudia trávia v priemere 93 % svojho života vo vnútri budov

Vzduch vo vnútri miestnosti, ktorý dýchate, môže byť podstatne horší ako ten vonku. A pretože vzduch nevidíte, potrebujete pomocníka, ktorý túto životne dôležitú súčasť našich domovov uvidí. Čistička vzduchu Leitz TruSens Z-2000 vám to umožní. Prehľadný displej vás informuje o kvalite vzduchu, ktorý dýchate. Čistička vzduchu monitoruje vzduch nielen v jej blízkosti, ale v celej vašej miestnosti a poskytuje čisté ovzdušie všade okolo vás vďaka 360 stupňovej filtrácii DuPont™.

Leitz TruSens Z-2000 PONÚKA 4 ÚROVNE ČISTENIA

Zachytáva a ničí znečistenie*

UMÝVATEĽNÝ PREDFILTER
prach a chlpy domácich zvierat

HEPA FILTER
alergény do veľkosti 0,3 mikróna

UHLÍKOVÝ FILTER
určité plyny a pachy

UV STERILIZÁCIA
ničí a obmedzuje mikróby a vírusy

*V laboratórnom teste UV lampa zabila 99 % Staphylococcus aureus a Pseudmonas aeruginosa.

SenzorPod – SNÍMAČ MONITOROVANIA KVALITY OVZDUŠIA

Správny spôsob monitorovania vzduchu je zabezpečený samostatným senzorom, pretože väčšina čističiek nepozná kvalitu vzduchu v miestnosti. Leitz TruSens Z-2000 túto informáciu však má a dokáže na ňu reagovať. Snímač SenzorPod sa môže umiestniť kdekoľvek v miestnosti, kde zmeria znečisťujúce látky. Výsledky odosiela späť, do čističky Leitz TruSens, ktorá podľa toho automaticky upravuje svoj výkon. Inteligentne, bez aplikácie, bez vašej prítomnosti.

Čistička vzduchu Leitz TruSens Z-2000 získala certifikáciu ECARF

Alergény sa nezastavia pri dverách a peľ, plesňové spóry alebo baktérie sa k vám dostanú, aj keď ste urobili preventívne opatrenia. Čističky vzduchu môžu do veľkej miery odstrániť alergény z vnútorného vzduchu, takže ľudia so sennou nádchou alebo alergickou astmou trpia výrazne menej. Európske stredisko pre výskum alergií (ECARF) oceňuje čističky vzduchu, ktoré dosahujú merateľné zlepšenie kvality vzduchu pre stanovenú veľkosť miestnosti v každodennej prevádzke.

PureDirect – TECHNOLÓGIA PRÚDENIA VZDUCHU

Na efektívnu distribúciu čistejšieho vzduchu v miestnosti bola navrhnutá technológia prúdenia vzduchu Leitz TruSens PureDirect. Väčšina čističiek vzduchu môže v miestnosti zanechať tzv. mŕtve zóny. Čističky, ktoré vypúšťajú vzduch len v jednom smere, vytvárajú v niektorých miestach oblasti s nízkou cirkuláciou vzduchu alebo dokonca oblasti, kde žiadny vzduch necirkuluje. PureDirect má samostatné prúdy vzduchu, ktoré tieto mŕtve zóny minimalizujú.

DUÁLNE PRÚDENIE VZDUCHU PUREDIRECT

Čistička vzduchu Leitz TruSens Z-2000 sa postará o optimálnu distribúciu čistejšieho vzduchu do miestnosti.

DIZAJN A JEDNODUCHÉ OVLÁDANIE ČISTIČKY VZDUCHU Leitz TruSens Z-2000

Dotykový LED panel

Moderný LED displej ukazuje kvalitu vzduchu a zároveň umožňuje jednoduché a intuitívne ovládanie.

Jednoduché prenášanie

Ocenený dizajn je nielen vkusný, ale aj kompaktný a praktický na rýchlu inštaláciu a jednoduché premiestnenie, napríklad na noc z obývačky do spálne.

Vzdialený senzor

Vzdialený, úplne tichý senzor umožňuje, že nemusíte mať čističku vo svojej blízkosti a zároveň viete, že váš vzduch je perfektne čistý.

Čo ešte máme na čističke vzduchu Leitz TruSens radi?

Napríklad, že automatickú reguláciu otáčok ventilátora môžete kedykoľvek prepnúť do ručného režimu ovládania čističky vzduchu. Takže pri práci si nastavíte tichý chod a na noc si k nemu pridáte aj nočný režim s tlmeným osvetlením displeja. Ráno vezmete čističku vzduchu Leitz TruSens jednoducho za držadlo a prenesiete si ju do obývacej izby. V jednoduchosti je krása. Navrhnuté pre váš životný štýl.

PRODUKTOVÝ RADČISTIČIEK VZDUCHU Leitz TruSens

Pocítite rozdiel


Parametre a špecifikácia

Porovnať
Príkon
28 W Hotovo!
Vzduchový výkon
199 m3/h Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
35 m2 Hotovo!
Maximálna hlučnosť
64 dB(A) Hotovo!
Minimálna hlučnosť
33 dB(A) Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Automatický režim, Časovač, Nočný režim, Regulácia výkonu Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA, Uhlíkový, UV žiareniu Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
23 cm Hotovo!
Hĺbka
23 cm Hotovo!
Výška
56 cm Hotovo!

Ocenenie za dizajn

Ocenenie za dizajn
Red Dot Design Award Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, dají se sehnat náhradní filtry?

Dobrý den, byl jsem nucen resetovat senzor (dole je klasické tlačítko, stačí zamáčknout např. jehlou na vytažení slotu na SIM kartu), ale již mi nelze tento SensorPod spárovat s čističkou. Na senzoru svítí kontrolka pro aktivní připojení, ovšem na čističce z nějakého důvodu ikona problikává (tudíž nereaguje na signál ze senzoru). Zkoušel jsem od začátku projít postup jako při prvotním zapojení, avšak bez výsledku. Za každou radu budu vděčný, děkuji.

Dobrý deň, aký filter ponúkate zadarmo k Leitz TruSens Z-2000,dakujem za odpoved

Dobrý deň! Plánuem si v blízkej dobe kúpiť túto čističku vzduchu. Ale, naozaj budete mať k dispozícii aj náhrádné filtre? Všeobecne nájsť správny filter k čističke vzduchu alebo akékoľvek príslušenstvo aj k iným výrobkom je na stránkach alza.sk dosť veľký problém! Prosím, posuňte tento problém vašim ITčkárom. Alebo im sa to všetko zdá v poriadku? Že mi pri hľadaní filtra k čističke vzduchu vyhodí filter k výsavaču a prípadne aj inej značky výrobcu??? Nič príjemné stráviť hodiny hľadaním potrrebného prislušenstva k výrobkom :(

Budu filtre vobec dostupne? Nakolko ich nevidim ani v ponuke ked zadam TruSens do vyhladavania .. tie co som nasla cez google tak su uz nedostupne .. ci nehrozi ze kupim cisticku a filtre sa uz nebudu dat zohnat nikdy, alebo jedine z USA ..

Dobrý večer, můžete mi sdělit, kdo je výrobce, zda se dají sehnat filtry a jak často se musí měnit? Děkuji Lukešová

Dobrý deň, potreboval by som antialergénný filter. V recenziách je napísané, že nie je súčasťou základného balenia. Neviem ako to funguje, či stačí ak si dokúpim tento https://www.alza.sk/leitz-trusens-uhlikovy-filter-k-antialergennemu-hepa-filtru-z-2000-d6423747.htm a doplním ho k tým v základnom balení? Alebo mi prosím napíšte, ktoré filtre je potrebné zakúpiť. Ďakuejm

Zdravim, zvlada cisticka cistit vzduch aj od macacich chlpov?

Dobrý den, Kdy budete mít dostupné HEPA filtry? Našel jsem pouze uhlíkové. Předem děkuji

Nesvieti display

123
Príslušenstvo pre Leitz TruSens Z-2000
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií