Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Trust Emita USB Studio Microphone

Zobraziť katalóg
Trust Emita USB Studio Microphone
4,8 21 hodnotení
Mikrofón – stolný, pripojenie cez USB, dĺžka kábla 1,8 m, kondenzátorový, smerové snímanie, frekvencia od 18 do 21000 Hz, impedancia 200 Ohm, ochrana proti vetru ("vinšus") a pop filter v balení, vhodný pre hovorené slovo
73,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  JS258d3a Produktové číslo:  21753 Stránky výrobcu
Trust Emita USB Studio Microphone 73,90 € Rozbalené

Trust Emita USB Studio Microphone

Trust Emita USB Studio Microphone je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.
  • .

Špičkový zvuk s mikrofónom Emita od Trust

Zháňate mikrofón, s ktorým dokážete nahrať prakticky akýkoľvek zvukový záznam v štúdiovej kvalite? Potom zbystrite pozornosť, pretože Trust prichádza s profesionálnym štúdiovým mikrofónom GXT 252 Emita ideálnym pre streamovanie na portáloch YouTube, Facebook, alebo Twitch. Využijete ho ale aj pre rôzne podcasty a hudbu hranú akustickými nástrojmi. Emita vyniká presnou kardiodovou charakteristikou, ktorá zaznamenáva zvuk jasne a bez šumu v pozadí. Okrem vysokej zvukovej kvality vás tento ručný mikrofón poteší aj kompaktnými rozmermi. Skvele sa hodí na domáce použitie, dobre sa s ním pracuje a na jeho používanie vám úplne stačí obyčajný stolný počítač, alebo notebook. Mikrofón k nim pripojíte pomocou bežného USB kábla. Kábel dlhý 1,8 metra nájdete priamo v balení, takže môžete mikrofón hneď začať používať.

Profesionálne nahrávanie hlasu aj nástrojov

Mikrofón Trust Emita GTX 252 je perfektným riešením napríklad pre tých, ktorí vkladajú videá na YouTube, herný Twitch, alebo Facebook. Všetky zvukové nahrávky zhotovené pomocou mikrofónu Emita budú pôsobiť profesionálnym dojmom, čo zaručene ocení každý, kto si vaše výtvory pustí. Rozlúčte sa konečne s nežiaducimi šumami, ruchmi a chybami vzniknutými nedostatočne kvalitným nahrávaním. S Emita Trust sa môžete spoľahnúť na vždy prvotriedny zvuk, či už snímate záznam hlasového prejavu, alebo akustickej hudby.

Pohodlné prenášanie

Pre ešte kvalitnejší záznam výrobca Trust k mikrofónu pribalil ťažký kovový stojan, antivibračný držiak a veľký dvojitý pop filter. Určite sa vám bude hodiť aj odolné prepravné puzdro z hliníka, ktoré je tiež súčasťou balenia. Ľahko do neho uložíte mikrofón spolu s potrebným príslušenstvom a celú zostavu kamkoľvek prepravíte. Pri transporte vás poteší aj nízka hmotnosť mikrofónu len 300 gramov a menšie rozmery 47 × 160 milimetrov. Mikrofón je veľmi univerzálny a poskytne vám profesionálny zvukový výkon aj bez rozľahlého a špičkovo vybaveného štúdia. Úplne vystačíte so stolným počítačom, alebo notebookom, čo je rozhodne veľké plus.

Mikrofon Trust GXT 252 Emita – puzdro
Mikrofon Trust GXT 252 Emita – príslušenstvo

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Zásada
Kondenzátorový (elektretový) Hotovo!
Smerová charakteristika
Smerový (kardioida) Hotovo!
Typ mikrofónu
Stolný Hotovo!
Frekvencia od
18 Hz Hotovo!
Frekvencia do
21 000 Hz Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Zásada
Kondenzátorový (elektretový) Hotovo!
Smerová charakteristika
Smerový (kardioida) Hotovo!
Typ mikrofónu
Stolný Hotovo!
Frekvencia od
18 Hz Hotovo!
Frekvencia do
21 000 Hz Hotovo!
Impedancia
200 Ohm Hotovo!
Citlivosť
-35 dB Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB Hotovo!
Dĺžka kábla
1,8 m Hotovo!

Vlastnosti

Súčasť balenia
Ochrana proti vetru ("vinšus"), Pop filter Hotovo!
Vhodné pre
Mluvené slovo Hotovo!

Rozmery

Šírka
47 mm Hotovo!
Výška
160 mm Hotovo!
Hĺbka
47 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
300 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli tento mikrofon má znatelný šum v rawu (v nahrávce bez upravení)

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je mikrofon vhodný i pro nahrávání rozhovorů dvou lidí (samozřejmě z jednoho směru). Děkuji za odpověď.

Dá se mikrofon pripojit k xbox one s ??

Dobrý den, potřebuji pomoc. Hledám co nejlepší mikrofon, který by v co nejlepší kvalitě zaznamenával můj zpěv. Svůj výběr jsem zúžil na dva modely a to: "SPC SM900" a "Trust Emita USB Studio Microphone". Rád bych se vás tedy zeptal, jaký mikrofon je z těchto dvou lepší a proč? Prosím, pomozte mi s výběrem. Děkuji vám.

Dobrý den, je tento mikrofon možné připojit k tabletu Lenovo Yoga?

Je to urcene aj pre rap.

Dobrý den, zakoupila jsem si tento mikrofon z důvodu, abych mohla nahrávat zpěv, a to bez nutnosti zvukové karty. Přenos zvuku se mi však zpožďuje. Je možné nějakou aplikací/zařízením latenci eliminovat či zredukovat na minimum? Děkuji za odpověď

Můžu tento mikrofon přidělat na toto rameno ? Trust GXT 253 Emita Streaming Microphone Arm ?

Dobrý den mám jeden dotaz ohledně toho to mikrofonu dá se tento mikrofon vypnout aniž by jsem to musel nastavovat v počítači

Dobrý den, je tento mikrofon vhodný pro nahrávání hlasu ve studiu?

12
Príslušenstvo pre Trust Emita USB Studio Microphone
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií