Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Trust GXT 1155 Rally Racing Simulator

Zobraziť katalóg
Trust GXT 1155 Rally Racing Simulator
Herná pretekárska sedačka využitie na pripevnenie volantu a pedálov, čierna farba, nosnosť 150kg, maximálna výška osoby 210 cm
Kód:  JS323a1 Produktové číslo:  23612
Trust GXT 1155 Rally Racing Simulator Predaj skončil

Trust GXT 1155 Rally Racing Simulator

Vychutnajte si s pretekárskou sedačkou Trust GXT 1155 reálne pôsobiace zážitky ako pri riadení skutočného pretekárskeho vozidla. Určite oceníte pohodlné sedenie pri dlhých pretekárskych seansách. Sedačka Trust GXT 1155 je vybavená držiakom na volant a pedále s univerzálnym dizajnom, takže môžete použiť akýkoľvek druh a platformu na tieto doplnky. Sedačka má stabilnú konštrukciu s odolným kovovým rámom. Má nastaviteľnú výšku a vzdialenosť volantu a uhol a vzdialenosť pedálov a je vhodná pre kohokoľvek do výšky 210 cm. Nastavenie je jednoduché a rýchle a navyše je možné sedačku Trust GXT 1155 po hre bez problémov uložiť, vďaka skladaciemu vyhotoveniu.

Kľúčové vlastnosti pretekárskej sedačky Trust GXT 1155

  • Sedačka Trust GXT 1155 pre pohodlie pri simulácii riadenia pretekárskeho vozidla
  • Držiaky kompatibilné s akoukoľvek sústavou volantu a pedálov
  • Stabilná konštrukcia s odolným kovovým rámom
  • Nastaviteľná poloha volantu a pedálov
  • Vhodná pre hráčov do výšky 210 cm
  • Skladací dizajn kvôli ľahkému uloženiu

Dajte konkurencii na frak

Povedzme si to na rovinu, pretekanie s volantom a pedálmi je oveľa lepšie, než na gamepade, alebo klávesnici. A čo potom, ak si toto žiadané príslušenstvo umiestnite do špeciálne prispôsobenej pretekárskej sedačky. Trust GXT 1155 je skvelým doplnkom všetkých náruživých jazdcov, pretože pri sedení v nej si budete pripadať ako vo vnútri vášho pretekárskeho vozidla. Sedačka totiž bola navrhnutá tak, aby sa čo najviac priblížila reálnemu pretekárskemu vozidlu.

Pretekárska sedačka Trust GXT 1155 je úplne nastaviteľná

U pretekárskej sedačky si môžete ľahko a rýchlo nastaviť nielen vzdialenosť a výšku volantu, ale aj sklon a vzdialenosť podložky na pedále. Do Trust GXT 1155 Rally Racing Simulator sa pohodlne zmestí nadšený pretekár bez problémov aj s výškou 210 cm. Sedačka má pevnú kovovú základňu, vďaka ktorej je vysoko odolná a stabilná. Pevne vás tak podrží pri jazde na plný plyn.

Univerzálna pretekárska sedačka

Trust GXT 1155 Rally Racing Simulator je kompatibilný prakticky s každým volantom a sústavou pedálov. Nezáleží vôbec na tom, či hráte na konzolách, alebo počítači. Pretekársku sedačku Trust využijú nielen ostrieľaní profesionáli, ale aj rekreační hráči, ktorí si chcú vychutnať prvotriedny zážitok z riadenia.

Praktická skladacia konštrukcia

Aj keď to na prvý pohľad nevyzerá, pretekárska sedačka Trust GXT 1155 Rally Racing Simulator zaberie menej miesta, než si myslíte. Vďaka jej skladnosti ju môžete umiestniť do kúta a akonáhle budete chcieť hrať, stačí ju vytiahnuť, rýchlo rozložiť a pustiť sa do pretekania.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Hmotnosť
22 000 g Hotovo!
Typ
Základňa Hotovo!
Kompatibilné príslušenstvo
Volant, Pedále Hotovo!
Nosnosť
150 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
22 000 g Hotovo!

Vlastnosti

Typ
Základňa Hotovo!

Kompatibilita

Kompatibilné príslušenstvo
Volant, Pedále Hotovo!

Technické parametre

Nosnosť
150 kg Hotovo!
Maximálna výška osoby
210 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, dá se to spojit s jakýmkoli volantem a pedály? Když mám logitech g29 driving force. Děkuji za odpověď

Maximalni vyska 160cm? Vam jebe? Vsak normalni chlap ma aspon 180cm, tomhle by nemohla sedet ani pritelkyne.

Diskusia a poradňa k Trust GXT 1155 Rally Racing Simulator
Príslušenstvo pre Trust GXT 1155 Rally Racing Simulator Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trust GXT 1155 Rally Racing Simulator. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Trust GXT 1155 Rally Racing Simulator. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Trust GXT 1155 Rally Racing Simulator. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Trust GXT 1155 Rally Racing Simulator.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií