LEGO v APP pro AP+

Trust Lago Waterproof Wireless Speaker

Zobraziť katalóg
Trust Lago Waterproof Wireless Speaker
3,0 1 hodnotení
Bluetooth reproduktor dobíjací so vstavanou batériou, Bluetooth, prísavka pre prichytenie, vodoodolný IPX4, batéria 450 mAh, doba prehrávania až 6 hodín
Kód:  JS256c4a Produktové číslo:  20097 Stránky výrobcu
Trust Lago Waterproof Wireless Speaker Predaj skončil

Trust Lago Waterproof Wireless Speaker


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

Přísavka

Prísavka na stenu

Reproduktor, ktorému nevadí voda

Trust Lago je zaujímavý bezdrôtový reproduktor do náročných podmienok. Jeho veľkou výhodou je totiž vodotesnosť v intenciách štandardu IPX4. V kombinácii s prísavkou na zadnej strane sa stane vaším ideálnym spoločníkom napríklad do kúpeľne.

Aj tam vám dovolí počúvanie obľúbenej hudby v kombinácii s maximálnym pohodlím, pretože využíva bezdrôtovú technológiu Bluetooth.


Prehráva až 6 hodín

Na prednej strane sa nachádza niekoľko základných ovládacích prvkov. Po spárovaní s mobilným telefónom je možné jednoducho prijímať aj telefónne hovory.

Vstavaný akumulátor sa dobíja pomocou klasického USB kábla. Samotná výdrž batérie dosahuje pekných 6 hodín prehrávania hudby.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

Ovládání

Ovládacie prvky


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Trust Lago Waterproof Wireless Speaker
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trust Lago Waterproof Wireless Speaker. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Trust Lago Waterproof Drahtloser Lautsprecher. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Trust Lago Waterproof Drahtloser Lautsprecher. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Trust Lago Waterproof Wireless Speaker.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií