Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Trust Primo Touch zelené

Zobraziť katalóg
Trust Primo Touch zelené
3,4 6 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá – s mikrofónom, True Wireless, kôstky, uzatvorená konštrukcia, Bluetooth 5.0, podpora SBC, hlasový asistent, prepínanie skladieb, prijímanie hovorov, frekvenčný rozsah 20–20000 Hz, citlivosť 95 dB/mW, menič 10 mm, výdrž batérie až 10 h (4h+6h)
Kód:  JS267a8d Produktové číslo:  23781

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Trust Primo Touch zelené

Štýlové bezdrôtové slúchadlá Trust Primo Touch s dobíjacím puzdrom

Bezdrôtové slúchadlá Trust Primo Touch v minimalistickom kompaktnom dizajne ponúkajú slobodu pohybu s mimoriadne dlhým bezdrôtovým dosahom a možnosťou dobíjania na cestách vďaka praktickému puzdru s funkciou powerbanku. Vyladené 10 mm meniče vynikajú vysokou kvalitou čistého ostrého zvuku s hlbokými basmi. Slúchadlám Trust Primo Touch nechýba ani integrovaný mikrofón a intuitívne dotykové ovládanie, pomocou ktorého môžete dôležité funkcie ovládať priamo na slúchadle.


Kľúčové vlastnosti bezdrôtových slúchadiel Trust Primo Touch (zelené)

  • Minimalistický dizajn v mentolovej farbe
  • Nízka hmotnosť na pohodlné nosenie
  • Bezdrôtové rozhranie Bluetooth 5.0 (profily A2DP, AVRCP, HFP)
  • Audio kodek SBC
  • 10 mm meniče s vyladeným zvukom
  • Frekvenčný rozsah 20 Hz – 20 000 Hz
  • Vstavaný mikrofón na telefónne hovory
  • Praktické dobíjacie puzdro
  • Výdrž batérie 4 hodiny na jedno nabitie (10 hodín s dobíjacím puzdrom)
  • Trust Primo Touch disponujú intuitívnym dotykovým ovládaním

Bezdrôtové slúchadlá Trust Primo Touch zelené

In-ear slúchadlá Trust Primo Touch s technológiou Bluetooth 5.0

In-ear slúchadlá Trust Primo Touch disponujú moderným rozhraním Bluetooth 5.0 s bezdrôtovým dosahom až na vzdialenosť 10 metrov. Počas nabíjania telefónu sa môžete so slúchadlami Trust Primo Touch voľne pohybovať po miestnosti bez toho, aby ste museli pozastavovať prehrávanie hudby.

Bezdrôtové slúchadlá Trust Primo Touch zelené

Funkčný dizajn sa postará o pohodlné prichytenie

Kompaktné bezdrôtové slúchadlá Trust Primo Touch kombinujú kvalitný zvuk s vynikajúcou ergonómiou. Pohodlné nosenie slúchadiel zaisťujú ergonomické kôstky, ktorá aj pri pohybe zostanú na svojom mieste a umožnia pohodlné počúvanie hudby celý deň.

Bezdrôtové slúchadlá Trust Primo Touch zelené

Cestovné dobíjacie puzdro

Bezdrôtové slúchadlá Trust Primo Touch ponúkajú na jedno nabitie 4 hodiny počúvania hudby. Ich výdrž môžete predĺžiť až na celkových 10 hodín vložením do praktického puzdra, ktoré neslúži iba na prenášanie slúchadiel, ale funguje aj ako cestovný powerbank.

Bezdrôtové slúchadlá Trust Primo Touch zelené

Trust Primo Touch ponúkajú intuitívne dotykové ovládanie

Vďaka dotykovým ovládacím prvkom umiestneným priamo na slúchadle Trust Primo Touch získate rýchly prístup k najdôležitejším funkciám, ako je pozastavenie či preskakovanie skladieb. Integrovaný mikrofón zaistí pohodlný prístup k handsfree hovorom alebo hlasovému asistentovi prostredníctvom bezdrôtových slúchadiel.


Parametre a špecifikácia

Farba
Zelená Hotovo!
Vyhotovenie
Kôstky Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Zelená Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Kôstky Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!
Verzia Bluetooth
5.0 Hotovo!
Podporované kodeky
SBC Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
95 dB/mW Hotovo!
Veľkost meniča
10 mm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu
Integrovaný Hotovo!
Frekvencia od
150 Hz Hotovo!
Frekvencia do
4 000 Hz Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
10 h Hotovo!
Výdrž batérie (slúchadlá)
4 h Hotovo!
Výdrž batérie (puzdro)
6 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
microUSB, V puzdre Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
55 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

zvuk v sluchatkach sa pozastavuje a znovu spusta sam od seba niekedy aj na dlhu dobu sa zastavi... skusal som to na dvoch android mobiloch. skusal som rovnako aj prehravat hudbu z pamete aj z internetu stale sa to stava najviac pri chodzi. a ano su nabite na 100% neviete preco sa to stava?

Dobry den. Nejde mi sparovat prave sluchatko. Leve hraje v pohode ale prave po vyjmuti s krabicky ani neblika cervenozelene a po vsunuti zpet sviti cervene po chvilce zelene a pak zhasne.

dobrý den, mohu se zeptat, v recenzích spoustu lidí píše, že je ovládání na sluchátku velmi citlivé i na vlasy. Dá se toto ovládání vypnout, aby se nic nemohlo přepnout omylem?děkuji

Dobrý den, mohu sluchátka použít i k Mp3? Děkuji za odpověď Helena Dobešová

dobrý den, při poslechu hudby fungují sluchátka prakticky bez problému, když ale telefonuji, tak v nich občas začne chrčet a člověk se kterým telefonuji si stěžuje že mi není rozumět.

Dobrý den, sluchátka mi nevydrží ani dvě hodiny poslechu.

dobrý den, někdy mi při poslechu vypadává zvuk. Děje se to jednou za čas po zhruba každých 10 vteřinách, nejprve vypadne jedno a poté druhé sluchátko, celé to trvá ale asi jednu vteřinu. Myslím že nabitím to není, protože se mi to děje i hned po nabití. Není to ale pořád, někdy sluchátka fungují bez problému.

Dobrý den, v manuálu od sluchátek bylo napsané, že po nabití jednotlivého sluchátka, se jeho světýlko změní z červeného na zelené. I když ale sluchátka nabíjím přes noc, krabička i sluchátka se nejspíše nabijí, ale sluchátka stále svítí červeně. je to tak v pořádku?

Dobrý den, kde se na sluchátkách nachází mikrofon? Při pokusu o hovor druhá strana říká, že mě slyší špatně, "jakoby z dálky", nebo mě neslyší vůbec. Sluchátka potřebuji využívat i při hovoru a mají-li tuto "vadu", budu pravděpodobně reklamovat. Děkuji za reakce.

Dobry den, sluchatka maji jake kodeky? Je uvedeno v popisu zde pouze SBC, dekuji

12
Diskusia a poradňa k Trust Primo Touch zelené
Príslušenstvo pre Trust Primo Touch zelené Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trust Primo Touch Green. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Trust Primo Touch zöld.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií