AD homeoffice PET

Turing Monolith Chaconne

Zobraziť katalóg
Turing Monolith Chaconne
Mobilný telefón 6,4" 2150 x 3480 (4K), procesor Qualcomm Snapdragon 830 24 Kryo Core, RAM 18 GB, interná pamäť 768 GB, 2x slot pre microSDXC až 256 GB, fotoaparát Quad 60 Mpx svetelnosť f/1.2 + duálny 20 Mpx, 4x SIM, batéria 3600 mAh akumulátora z grafénu + 2400 mAh batéria a vodíkového palivového článku, Swordfish OS
Kód:  TUR002

Turing Monolith Chaconne

Spoločnosť Turing Robotic Industries oznámila snáď najvýkonnejší mobilný telefón na svete s modelovým označením Monolith Chaconne. Jeho hardvérovej výbave sa nevyrovná ani nadupaný počítač. Konkurentov, čo sa týka hardvéru, by mal až v oblasti menších serverov. Jednou z dominant tohoto modelu bude 6,4" displej s úžasným rozlišením 4K (2150 × 3840 pixelů). Zadná strana ponúkne štvoricu fotoaparátov s celkovým rozlíšením 60 Mpx a svetelnosťou a f/1.2. Predný duálny fotoaparát ponúkne rozlíšenie 20 Mpx. 

Kľúčové vlastnosti

  • 3× Qualcomm Snapdragon 830 Kryo Core
  • 18 GB RAM
  • 60 Mpx + 20 Mpx fotoaparáty
  • Štyri sloty pre Nano SIM
  • 6,4" displej so 4K rozlíšením
  • Vodíkové palivové články
  • Vysúvacia klávesnica

Neuveriteľný výkon a výbava

Těšit se můžete aj na výnimočný výpočtový výkon, ktorý zabezpečí smrteľná kombinácia troch čípov Qualcomm Snapdragon 830 taktovaných na frekvenci 2,4 GHz. Monolith Chaconne ponúkne rovných 18 GB operačnej pamäte. Pripravených pre vás bude 768 GB internej pamäte, k tomu budete mať možnosť využiť až dve microSD karty s kapacitou až 256 GB. Celkovo tak k dispozícii môže byť až 1,2 TB úložného priestoru.
 
Napájanie budú mať na starosť vodíkové palivové články slúžené z akumulátora z grafénu (3600 mAh) a Li-Ion batéria (2400 mAh). Tieto články dosáhnu výkon až 120 Wh. Konštrukcia mobilného telefónu bude vyrobená z uhlíkového kompozitu a ponúkne miesto až pre štyri SIM karty. Nebude chýbať ani vysúvacia klávesnica s podporou rozšírenej reality s paralelným sledovaním a mapovaním. 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Cena Aspon přibližna ne pevná bude to nad 30k? asi přepokladam že jo

Kdy bude uveden telefon na trh a za kolik?

to je s galaxie

hezky pruzkum zajmu zakazniku? aneb co berete za bily prasek v ájtí dept.? Tesite se? to ja taky... a pak jeste pohadka o karkoolce pac tadle cihla za 3000eur bude horet jako Note 7 uz na papire pred uvedemí na trh...

Vážne si myslíte, že bude takéto zariadenie niekedy predstavené? ˘ Ak aj áno cena bude astronomická.

Dobrý deň. Vie mi niekto povedať mesiac alebo rok, kedy je naplánovaný predaj toho telefónu? Je to vôbec reálne alebo len nejaký pokus?

Diskusia a poradňa k Turing Monolith Chaconne
Príslušenstvo pre Turing Monolith Chaconne
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Turing Monolith Chaconne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Turing Monolith Chaconne. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Turing Monolith Chaconne. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Turing Monolith Chaconne.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií