AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Turtle Beach ELITE ATLAS, čierne

Zobraziť katalóg
Turtle Beach ELITE ATLAS, čierne
Herné slúchadlá káblové, s mikrofónom, na hlavu, okolo uší, uzatvorená konštrukcia, 3.5mm Jack, pre PC, PlayStation 4, Xbox ONE a Nintendo Switch, s ovládaním hlasitosti, frekvenčný rozsah 12 Hz–20000 Hz, menič 50 mm
Kód:  TB200a14 Produktové číslo:  TBS-6286-02

Turtle Beach ELITE ATLAS, čierne


Vychutnajte si špičkový priestorový zvuk Windows Sonic v podaní slúchadiel Turtle Beach ELITE ATLAS v čiernom vyhotovení. Tieto herné slúchadlá sú vybavené 50 mm meničmi a 3,5 mm jack konektorom, vďaka čomu ich môžete pripojiť takmer kdekoľvek - Xbox ONE, Nintendo Switch, počítač alebo PlayStation 4. Nechýba ani sklápací mikrofón s vysokou citlivosťou, ktorý zachytí každý detail. Náušníky sú opatrené pamäťovou penou a v kombinácii s vystuženou čelenkou poskytujú maximálny komfort - s ELITE ATLAS už nebudete vedieť, čo sú to boľavé uši. Špeciálna konštrukcia ProSpecs Glasses Relief System umožňuje použitie slúchadiel používateľom, ktorí nosia okuliare bez toho, aby prišli o pohodlie. Na definovanie vášho vlastného štýlu slúžia magnetické kryty náušníkov, ktoré môžete meniť kedykoľvek sa vám zachce.

Kľúčové vlastnosti herných slúchadiel Turtle Beach ELITE ATLAS

  • 50 mm meniče
  • Náušníky z pamäťovej peny
  • Sklápací mikrofón
  • Virtuálny priestorový zvuk Windows Sonic
  • 3,5 mm jack konektor
  • Široká kompatibilita
  • Možnosť zmeny krytov náušníkov

Odolné a komfortné vyhotovenie slúchadiel

Aby ste sa cítili maximálne pohodlne pri dlhých herných seansách, disponujú slúchadlá Turtle Beach ELITE ATLAS náušníkmi z pamäťovej peny. Hladký kovový hlavový most nielen že dobre vyzerá, ale zabezpečí slúchadlám veľkú odolnosť.

50 mm meniče slúchadiel Turtle Beach ELITE ATLAS

Slúchadlá v sebe ukrývajú vysoko kvalitné 50 mm meniče, ktoré vám poskytnú skvelý zvuk v akejkoľvek hre a za akejkoľvek situácie. Úplne jasne tak počujete ukrývajúcich sa protihráčov.

Kvalitný sklápací mikrofón

Herné slúchadlá Turtle Beach ELITE ATLAS majú kvalitný mikrofón, vďaka ktorému sa bez problémov dohovoríte so svojimi spoluhráčmi. Kričať nie je potrebné, pretože mikrofón má vysokú citlivosť a všetko čo poviete, bude odovzdané zrozumiteľne spoluhráčom.

Multiplatformový herný headset

S hernými slúchadlami Turtle Beach ELITE ATLAS nezáleží na čom hráte, pretože slúchadlá sú kompatibilné so všetkými platformami a tiež skvele fungujú aj s mobilnými zariadeniami. Za to vďačia 3,5 mm jack konektoru, takže stačí pripojiť a môžete začať hrať.


Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
3,5 mm Jack Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
3,5 mm Jack Hotovo!
Vedenie kábla
Jednostranné (do jednej mušle) Hotovo!
Odnímateľný kábel
Áno Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
S ovládaním hlasitosti Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
12 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Veľkost meniča
50 mm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Funkcie
Odnímateľný Hotovo!

Platforma

Platforma
PC, PlayStation 4, Xbox ONE, Nintendo Switch Hotovo!

Podsvietenie

Podsvietenie
Bez podsvietenia Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám notebook od msi a ten má 2x jack. Jeden na sluchátka a druhý na mikrofon. Potřebuji rozdvojku jacku ze sluchátek na dva k tomu aby mi fungoval mikrofon? Nebo celá sluchátka stačí zapojit jen do 1 jacku na sluchátka? Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k Turtle Beach ELITE ATLAS, čierne
Príslušenstvo pre Turtle Beach ELITE ATLAS, čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Turtle Beach ELITE ATLAS, černá. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Turtle Beach ELITE ATLAS, schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Turtle Beach ELITE ATLAS, fekete.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií