Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Aplikace

Turtle Beach STEALTH 700P GEN2, čierne, PS4 (Nintendo)

Zobraziť katalóg
Turtle Beach STEALTH 700P GEN2, čierne, PS4 (Nintendo)
3,7 3 hodnotení
Herné slúchadlá – bezdrôtové, s mikrofónom, na hlavu, okolo uší, uzatvorená konštrukcia, Bluetooth, pre PlayStation 5 a Nintendo Switch, herný režim, prijímanie hovorov, s ovládaním hlasitosti, frekvenčný rozsah 20–22000 Hz, menič 50 mm, výdrž batérie až 20 h
Kód:  TB200c3 Produktové číslo:  TBS-3780-02
Turtle Beach STEALTH 700P GEN2, čierne, PS4 (Nintendo) Predaj skončil

Turtle Beach STEALTH 700P GEN2, čierne, PS4 (Nintendo)

Bezdrôtový herný headset pre herné konzoly s 3D priestorovým zvukom

Bezdrôtový herný headset Turtle Beach STEALTH 700P Gen 2 v modernom čiernom vyhotovení bol navrhnutý pre herné konzoly PS4 a PS5. O spoľahlivé pripojenie k hernej konzole sa postará bezdrôtový mini USB prijímač. Nechýba ani Bluetooth rozhranie na streamovanie hudby z mobilných zariadení a sklopný mikrofón typu flip-to-mute, ktorý zaistí kvalitnú komunikáciu s vašimi spoluhráčmi. O napájanie herných slúchadiel Turtle Beach sa stará dobíjacia batéria, ktorá ponúkne výdrž až na 20 hodín počúvania. Jej opätovné nabitie zaistíte pripojením priloženého USB-C kábla.


Kľúčové vlastnosti herných slúchadiel Turtle Beach STEALTH 700P Gen 2 (čierne)

  • Uzavretá konštrukcia herných slúchadiel
  • Vyladené 50 mm meniče s 3D priestorovým zvukom
  • Frekvenčný rozsah 20 Hz – 22 kHz
  • Mini bezdrôtový USB prijímač (plug and play)
  • Bezdrôtová technológia Bluetooth
  • Integrovaný všesmerový mikrofón s výklopným dizajnom
  • Nastaviteľná kovová čelenka
  • Tvarované náušníky s pamäťovou penou Aerofit™
  • Integrované ovládanie hlasitosti a prepínač režimov
  • Dobíjacia batéria s výdržou až 20 hodín
  • Mobilná aplikácia Turtle Beach Audio Hub (Android, iOS)
  • Kompatibilné s PlayStation 5, PlayStation 4, PlayStation 4 Pro a Nintendo Switch


Špičkové 50 mm meniče s 3D priestorovým zvukom

Profesionálne vyladené 50 mm meniče s technológiou Nanoclear™ poskytnú úžasne realistický a do detailu vykreslený zvukový zážitok pri sledovaní filmov, hraní hier alebo počúvaní obľúbenej hudby. Vďaka najpokročilejšiemu 3D zvukovému riešeniu od Sony,  ktoré je špeciálne optimalizované pre náhlavné súpravy, je zaistená vylepšená reprodukcia priestorového zvuku. Nechajte sa headsetom Turtle Beach STEALTH 700P Gen 2 vtiahnuť do virtuálneho sveta a posuňte herný zážitok na úplne novú úroveň.

Náhlavné slúchadlá Turtle Beach STEALTH 700P Gen 2 so sklopným mikrofónom

Pre kvalitnú komunikáciu so spoluhráčmi sú náhlavné slúchadlá Turtle Beach STEALTH 700P vybavené citlivým a vysoko výkonným všesmerovým mikrofónom. Jeho vylepšená konštrukcia zlepšuje zrozumiteľnosť komunikácie a pri stlmení sa bez problémov integruje do dizajnu náhlavnej súpravy. Hlasitosť mikrofónu slúchadiel Turtle Beach navyše môžete upraviť pomocou funkcie počúvania, aby ste nemuseli počas hrania veľmi kričať.

Hráčske slúchadlá Turtle Beach STEALTH 700P Gen 2 disponujú robustnou konštrukciou

Prémiové hráčske slúchadlá Turtle Beach STEALTH 700P Gen 2 sú vybavené úplne novým kovom vystuženým hlavovým mostom a prepracovanou konštrukciou závesu, ktorá je odolnejšia ako kedykoľvek predtým. Vďaka možnosti prispôsobenia veľkosti čelenky a komfortnému čalúneniu je zaistené pohodlné nosenie slúchadiel na dlhé hodiny.

Ergonomické náušníky bezkáblových slúchadiel Turtle Beach

Doprajte si prvotriedne pohodlie s exkluzívnymi náušníkmi z mäkkej pamäťovej peny, ktoré sú naplnené chladiacim gélom Aerofit™. Precízne tvarované náušníky bezkáblových slúchadiel Turtle Beach STEALTH 700P Gen 2 perfektne padnú na uši a zabezpečia maximálny komfort počas dlhých herných seáns. Technológia ProSpecs™ navyše zmierňuje tlak slúchadiel na okuliare a poskytuje tak pohodlnejšie nosenie.

Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom Turtle Beach STEALTH 700P Gen 2 ponúkajú jednoduché prepínanie zvukových režimov

Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom Turtle Beach STEALTH 700P Gen 2 ponúkajú 4 prednastavené zvukové predvoľby Bass Boost, Signature Sound, Treble Boost a Vocal Boost, vďaka ktorým doladíte zvukový výstup podľa konkrétneho zdroja. Medzi režimami môžete prepínať stlačením tlačidla MODE na jednom z náušníkov. Nechýba ani integrované ovládanie hlasitosti slúchadiel a mikrofónu.

Slúchadlá cez hlavu Turtle Beach STEALTH 700P Gen 2 s bezdrôtovým Bluetooth pripojením

Slúchadlá cez hlavu Turtle Beach STEALTH 700P Gen 2 ľahko spárujete s vaším mobilným zariadením cez bezdrôtové Bluetooth rozhranie. Vďaka tomu môžete pohodlne streamovať obľúbenú hudbu alebo prijímať prichádzajúce hovory a pritom pokračovať v hre. Mobilná aplikácia Turtle Beach Audio Hub umožní pokročilú konfiguráciu zvukového výstupu a prispôsobenie ovládanie.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!
Odnímateľný kábel
Áno Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Herný režim, Prijímanie hovorov, S ovládaním hlasitosti Hotovo!
Ďalšie vlastnosti
Aplikácia na nastavenie slúchadiel Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
22 000 Hz Hotovo!
Veľkost meniča
50 mm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu
Sklápací Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
20 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
USB-C Hotovo!

Platforma

Platforma
PlayStation 5, Nintendo Switch Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Potřebuji se ujistit, z ostatních odpovědí to není jednoznačně jasné. Mohu tato sluchátka mít spolehlivě připojená k počítači (notebooku) bezdrátovým mini USB přijímačem a zároveň pomocí bluetooth být připojen k mobilnímu telefonu?

Dobry den, pisal som tu otazku nizsie ale je to az pod inou otazkou a este som nedostal odpoved, tak pre istotu sa spytam znovu tu priamo: Parovanie s PC tu pri PS verzii mozne aj cez ten USB adapter, alebo iba cez bluetooth? Vdaka

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jaká sluchátka na konzoli PS5 bych si měl vybrat jestli tyto a nebo Corsair Virtuoso RGB Wireless XT

Zdravím. Dají se současně spárovat s PS5 a PC(discord)?

zdravim.. su podporovane na Playstation 5? budu fungovat vsetky funkcie??

Dobrý den, jdou připojit tyto sluchátka k PC? Děkuji Kryštof

Dobrý den, dají se sluchátka spárovat s televizí, která disponuje funkcí bluethoot? Díky za odpověď.

Diskusia a poradňa k Turtle Beach STEALTH 700P GEN2, čierne, PS4 (Nintendo)
Príslušenstvo pre Turtle Beach STEALTH 700P GEN2, čierne, PS4 (Nintendo) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Turtle Beach STEALTH 700P GEN2, černá, PS4 (Nintendo). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Turtle Beach STEALTH 700P GEN2, fekete, PS5 (Nintendo).
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií