Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Cel-Tec E08s - čierna

Zobraziť katalóg
Cel-Tec E08s - čierna
4,6 20 hodnotení
Kamera do auta uhol záberu 170°, FullHD, 2,7" LCD, G-Senzor, GPS súradnice, nahrávacia slučka, časová značka, funkcia WDR pre zábery v noci
Kód:  CEL001r1 Produktové číslo:  1512-003

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Cel-Tec E08s - čierna





GPS Modul

V balení nájdete okrem kamery aj GPS modul s 1,5 m dlhým káblom. Nechýba ani softvér na prehrávanie videí s google mapou. Okrem zobrazenia pozície automobilu program ukazuje aj mieru preťaženie, rýchlosť a smer.

Vypnuté
Záznamová kamera do auta Cel-Tec E08s

Softvér pre GPS modul


Vypnuté
Záznamová kamera do auta Cel-Tec E08s

Premazávanie starých záznamov novými

Záznam do slučky

Teraz už nemusíte mať strach zo zaplnenia pamäte. Pri zaplnení SD karty začne kamera automaticky prepisovať najstaršie záznamy, tými aktuálnymi.


Jednoduché uchytenie

E08s sa uchytáva na sklo prísavkou a môžete ju nakrúcať rôzne do strán na získanie ideálneho uhla. Po skončení jazdy môžete nechať držiak visieť na skle a vyňať z neho iba samotnú kameru. Ušetríte si tak jeden úkon navyše.

Vypnuté
Záznamová kamera do auta Cel-Tec E08s

Jednoduchá manipulácia


Vypnuté
Záznamová kamera do auta Cel-Tec E08s

Menu v češtine

České menu

Vďaka českému manuálu a českému menu pre vás bude nastavenie kamery hračkou. Možnosti nastavenia ako napríklad "Záznam do slučky" alebo "Automatické vypnutie displeja" využijete naplno.


Vypnutie mikrofónu

Užitočná je voľba vypnutie mikrofónu pre väčšiu diskrétnosť. Môžete ju nastaviť ako v menu (trvalo), tak použitím tlačidla ako rýchlu voľbu, a to aj počas prebiehajúceho záznamu.

Vypnuté
Záznamová kamera do auta Cel-Tec E08s

Možnosť vypnutia mikrofónu


Vypnuté
Záznamová kamera do auta Cel-Tec E08s

Batéria v kamere

Vstavaná batéria

V prípade vybratia kamery z držiaka pri nehode dokáže zaobstarať ešte cca hodinu záznamu. Môžete nafotiť či nakrútiť miesto nehody aj z iných uhlov kvôli prípadným dôkazným materiálom.




Vypnuté
Záznamová kamera do auta Cel-Tec E08s

HDMI

HDMI konektor

Vďaka vstavanému HDMI konektoru je môžete súbory prehrávať z kamery rovno na TV alebo lepší monitor bez použitia PC.


Parametre a špecifikácia:

Vlastnosti snímania:
Senzor: 3M CMOS
Uhol záberu: až 170°
Funkcia WDR (Wide Dynamic Range)

Displej:
2,7" TFT LCD

Video:
Rozlíšenie: 1080P/720P/WVGA/VGA
Formát videa: MOV

Záznam:
Záznam do slučky: 2 min./3 min./5 min.
Pamäť: Micro SD až 32 GB (nie je súčasťou balenia)

Ostatné:
Mikrofón/reproduktor
Správca súborov
Detektor pohybu
G senzor
Spustenie záznamu pri naštartovaní automobilu
Vyváženie bielej, nastavenie expozície
Nahrávacia slučka
Časová známka v obraze

Batéria:
Kapacita: 400 mAh
Výdrž: cca 1 h

Rozhranie:
USB 1.1/2.0
HDMI

Obsah balenia:
Kamera
Autonabíjačka
Držiak na okno
GPS modul
Manuál

Vypnuté
Záznamová kamera do auta Cel-Tec E08s
Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Audio/Video
HDMI, Mini HDMI Hotovo!
Uhlopriečka displeja
2,7" Hotovo!
Typ
Rodinné Hotovo!
Funkcie
GPS Hotovo!
Výdrž batérie
1 h Hotovo!

Vstupy a výstupy

Audio/Video
HDMI, Mini HDMI Hotovo!

Hlavný

Uhlopriečka displeja
2,7" Hotovo!

Typ a funkcie

Typ
Rodinné Hotovo!
Funkcie
GPS Hotovo!

Batéria

Výdrž batérie
1 h Hotovo!
Kapacita batérie
400 mAh Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

chcel by som sa spýtať ako na tej kamere funguje ZOOM

Dobrý deň,pokial si objednám od Vás túto kameru viem si hneď dokúpiť plus jednu nabíjačku a držiak na sklo.

Dobry den zakoupil jsem u vas tuto kameru do auta kamera ma zrejmne problem s akumulatorem myslel jsem ze je to zimou v aute tak jsem ji mel cely den doma v teple ale kameru dam do auta zapnu ji a ona se cca za 3 min vypne ze je vybita baterie funguje jen a zapnute napajeni jinak ne co radite

Dobrý den, jak dlouhý je napájecí kabel do vozidla? Našel jsem délku kabelu pro GPS modul, ale ne na nabíječku. Předem děkuji.

Setkal se někdo prosím s jevem, kdy se čas kamery nastavený na aktuální čas, po nějaké době (zdá se že při prvním přepisu nejstaršího záznamu) posune +6 hodin (na minutu přesně), takže poté jsou všechny další záznamy s posunutým časem? Ani opakované nastavení správného času nepomáhá (po chvíli se opět posune +6 hod.). Časové pásmo v kameře nastavit nelze. Předem děkuji za každou radu ..

kolik minut případně hodin nepřetržitého nahrávaní uložím na 32GB kartu? Kamera Cel-Tec E08s, než se zapne smyčka-přepis.

Zapisuje kamera suradnice a rychlost priamo do zaznamu videa? Moj zamer je mat kameru permanentne v automobile s tym, ze sa zapne automaticky po starte resp. pohybe.

Dobrý den, jak velkou kartu lze vložit? Děkuji

Zdravim, vyhovela by tato kamera nize uvedenym pozadavkum (v pripade, ze by se k ni dokoupil sitovy zdroj)? Pokud ne, jakou jinou by jste doporucili? Pozadavky jsou nasledujici: - moznost nahrat prednasku v misnosti, tzn prednasejiciho + tabuli, pripadne plano na ktere promita projektor - moznost pracovat na sitovy zdroj, abychom nemuseli resit stav baterie (natacet se bude vzdy v interieru v dosahu elektricke site), nevadi pokud zarizeni vubec nebude mit baterii - moznost nahrat alespon 1.5hodiny videa bez preruseni / nutnosti zasahu obsluhy (to ze se video na karte rozdeli do vice souboru napr. po 4GB nevadi, dulezite je aby nikdo nemusel zarizeni v prubehu zaznamu "hlidat") - fullHD rozliseni, staci 30fps - prednasejici bude hovorit cca 1-2metry od zarizeni a musi mu byt rozumet (kvalita mikrofonu) - moznost pripevneni na stativ nebo jinak postavit na stul a nasmerovat na prednasejiciho - jednoducha obsluha (idealne jednim tlacitkem spustit a zastavt zaznam) Dekuji - J. Drozd

Vazeni chtel bych koupit kameru do auta ale potreboval bych prislusenstvi a to dvojzastrcku do zapalovace protoze mam napojenou i navigaci a pouzdro proti poskozeni v hlavni strance jsem toto prislusenstvi nenasel dekuji J.Rejn

12
Diskusia a poradňa k Cel-Tec E08s - čierna
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cel-Tec E08s - černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cel-Tec E08s - schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cel-Tec E08s - schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Cel-Tec E08s - fekete.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií