Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Cel-Tec K4 DUAL GPS

Zobraziť katalóg
Cel-Tec K4 DUAL GPS
4,5 6 hodnotení
Kamera do auta – profesionálna, duálna, so senzorom CMOS, rozlíšenie senzora 8 Mpx, uhol záberu 160°, 2,4" displej, asistenčný systém lane Assist, vodoodolnosť, optická stabilizácia obrazu, akumulátorové napájanie, GPS a nahrávanie v slučke, max. rozlíšenie videa Ultra HD (3840×2160), max. snímková frekvencia 30 sn./s, mono a priestorové ozvučenie videa, kompatibilná s pamäťovou kartou micro SD do veľkosti 128 GB, podporovaný formát H.264, MP4 a H.265, max. dĺžka záznamu 420 min, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie GPS, používateľská príručka a napájací kábel/adaptér v balení, napájanie zaisťuje zásuvka autozapaľovača
Kód:  CEL450a Produktové číslo:  1908-006

Cel-Tec K4 DUAL GPS

Práve sa pozeráte na jednu z najvýkonnejších palubných kamier na trhu. Cel-Tec K4 Dual GPS vás ohromí svojimi výnimočnými funkciami, ktoré vám pri jazde prídu vhod. Vďaka prednej kamere, ktorá nahráva v Ultra HD 4K rozlíšení, bude sledovanie záberov z vašich jázd tým najvyšším komfortom. Zadná kamera nahráva vo Full HD 1080p rozlíšení. Veľmi zaujímavou novinkou je ďalej superkapacitor, ktorý zaistí dlhú životnosť autokamery. O zaznamenanie rýchlosti a polohy jazdy sa postará vstavaný GPS modul, zatiaľ čo WiFi modul vám umožní jednoduché a rýchle zdieľanie získaných záznamov.


Kľúčové vlastnosti duálnej kamery do auta Cel-Tec 4K Dual GPS

  • Dual kamera určená do automobilov
  • Disponuje excelentnou kvalitou záznamu Ultra HD na prednej a Full HD na zadnej kamere
  • Nahrávacie zariadenie je vybavené výkonným 2.4" LCD displejom
  • Veľmi užitočnou novinkou je superkapacitor pre dlhú životnosť kamery v aute
  • V prípade nárazu vstavaný G-senzor uzamkne záznam na pamäťovej karte
  • Obsahuje GPS modul pre informácie o trase a rýchlosti
  • WiFi pre rýchly prenos nahrávok a uľahčenie nastavenia pomocou aplikácie
  • Zábery sa ukladajú na micro SDHC kartu s kapacitou až do 128 GB, čo zodpovedá asi 7 hodinám záznamu pri najvyššej nastavenej kvalite
  • Rozšírené funkcie ako parkovací režim pre stráženie vozidla alebo ukladanie záznamu do slučky
  • Niekoľko možností uchytenia kamery do auta Cel-Tec K4 Dual GPS

Za akýchkoľvek podmienok jedinečný obraz

Čierna skrinka do auta Cel-Tec K4 Dual GPS je vybavená prednou kamerou s Ultra HD 4K rozlíšením, a to pri 30 snímkach za sekundu, pri prepnutí na Full HD 1080p možno vyhotoviť záznam so 60 snímkami za sekundu, čo sa hodí predovšetkým pre následné spomaľovanie záberov za účelom rozpoznania detailov. Videokamera do auta je perfektne pripravená aj do dažďa, hmly alebo aj do tmy. Výrazne jej k tomu pomáha 7-členná šošovka a funkcia WDR pre kompenzáciu protisvetla. Zadná kamera sa dá, okrem zaznamenávania diania za vozidlom počas jazdy, využiť aj ako asistent pri cúvaní, ktorý sa spustí automaticky pri zaradení spiatočky. Funkciou, ktorá vás skutočne oslní, je moderná kompresia záznamov H.265, ktorá vám výrazne šetrí miesto na SD karte, bez toho aby stratila niečo zo špičkovej kvality záznamu.

Superkapacitor – funkcia budúcnosti

V poslednej dobe sa do automobilových kamier začal hojne využívať tzv. superkapacitor, namiesto klasických li-ion batérií. Ten zaručí jednoznačne väčšiu spoľahlivosť aj životnosť zariadenia, ale hlavne to najdôležitejšie – bezpečnosť! Už sa nemusíte báť zdeformovania kamerového systému do auta kvôli nafúknutej batérii, straty dát alebo malej životnosti. Elektródy superkapacitora nepodliehajú degradácii ani po mnohých tisíckami cykloch používania. Duálnu kameru v spätnom zrkadle Cel-Tec 4K Dual GPS je však nutné využívať iba pripojenú k napájaniu.

Väčší prehľad na vozovke bez zbytočného skreslenia

Vďaka neobyčajne širokému uhlu záberu 160° už zraku autokamery Cel-Tec 4K Dual GPS nič neunikne, rovnako tak je rozšírený zorný uhol aj na zadnej kamere, a to na 130°. Teraz budete mať prehľad o dianí aj na chodníku či v protismere. Navyše bola vylepšená aj kvalita optiky a softvéru, a tak zábery nepôsobia typicky skreslene ako tzv. rybím okom.

Palubná kamera Cel-Tec K4 Dual GPS – skvelý ochranca, aj keď nie ste nablízku

Autokamera do auta Cel-Tec 4K Dual GPS ochráni aj vaše stojace vozidlo, k čomu dopomôže parkovací režim. Pokiaľ dôjde k nárazu do vozidla, okamžite sa spustí záznam z oboch kamier. Ten bude navyše na SD karte uzamknutý proti prepísaniu, takže máte istotu, že sa záznam situácie nikam nestratí. Ak budete chcieť ochrániť proti prepísaniu aj aktuálny záznam, tak na to je kamera vybavená G-senzorom, ktorý reaguje na prudký otras kamery. K tomu všetkému je duálna kamera do auta Cel-Tec K4 Dual GPS vybavená bezpečnostným režimom, akým je detekcia pohybu. Záznam z kamier sa teda spustí, ak vznikne pohyb v zábere šošovky.

Prehľad kdekoľvek vďaka aplikácii

Predná a zadná kamera do auta Cel-Tec 4K Dual GPS je vybavená vstavaným 2.4" IPS LCD displejom, na ktorom nastavíte všetky dôležité parametre, ale tiež si pohodlne prezriete urobené zábery. Ovládanie kamery v aute je vybavené kompletnou českou lokalizáciou, nebudete teda mať problém sa v menu rýchlo orientovať. Vďaka WiFi modulu, ktorý je v nahrávacom zariadení Cel-Tec 4K Dual GPS zabudovaný, možno cez aplikáciu Kacam (ktorá je tiež v slovenčine) prezerať a sťahovať nahrávky, alebo sledovať živý obraz z kamier. Aplikácia je optimalizovaná ako pre Android, tak aj iOS.

Kamera do auta Cel-Tec 4K Dual GPS poskytne ešte viac informácií o vašej jazde

So vstavaným GPS modulom si môžete spätne prehrávať záznam aj s vyznačenou trasou v Google mapách, spoločne s informáciami o rýchlosti jazdy alebo počtu zaznamenaných otrasov z G-senzoru. Informácie o rýchlosti alebo polohe možno sledovať priamo aj v obrazu záznamu. Táto funkcia sa dá pri kamere 4K Dual GPS samozrejme aj vypnúť.

Priestor pre záznam až 7 hodín

Autokamera Cel-Tec 4K Dual GPS jednoducho ukladá záznamy na pamäťovú kartu micro SDHC s maximálnou kapacitou až 128 GB. Nie je tak žiadny problém uchovať až 7 hodín záznamu z oboch kamier pri najvyššom rozlíšení (4K na prednej a 1080p na zadnej kamere) a pri kompresii H.265 (pri nastavení kompresie H.264 ide o väčšiu dátovú náročnosť). Ak jazdíte dlhšie, je možné použiť funkciu záznamu do slučky, keď sa po zaplnení karty začnú premazávať najstaršie získané záznamy s výnimkou tých, ktoré sú uzamknuté ručne alebo nárazom nájdeným G-senzorom.

Mnoho spôsobov uchytenia autokamery Cel-Tec 4K Dual GPS

Pre možnosť umiestniť dual kameru Cel-Tec 4K Dual GPS na akékoľvek miesto si budete želať, sú v balení hneď 2 druhy držiakov – nalepovacie, využívajúce kvalitné pásky 3M (v balení s jednou náhradnou samolepkou navyše), alebo klasický prísavný držiak na sklo. Pri tomto je výhodou jednoduché premiestnenie držiaka medzi viacerými autami, s držiakom opatreným 3M samolepkou je však istota, že kamere nebude hroziť odpadnutie vplyvom napr. zmeny teploty. Zadnú kameru Cel-Tec 4K Dual GPS možno uchytiť dvoma spôsobmi. Budete mať na výber medzi uchytením skrutky, napr. zvonku nad registračnú značku vozidla, alebo nalepovacou páskou vnútri automobilu na zadné sklo. Pre pohodlnú montáž autokamery je dostupný 6 m dlhý kábel.




Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Dátové rozhrania
Rozhranie USB 2.0, Bezdrôtové rozhranie WiFi, Bezdrôtové rozhranie GPS Hotovo!
Obsah balenia
Používateľská príručka, Napájací kábel/adaptér Hotovo!
Počet objektívov
2 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Rozhranie USB 2.0, Bezdrôtové rozhranie WiFi, Bezdrôtové rozhranie GPS Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Používateľská príručka, Napájací kábel/adaptér Hotovo!
Počet objektívov
2 Hotovo!

Pamäť a ukladanie

Podporované video formáty
H.264, MP4, H.265 Hotovo!
Maximálna dĺžka záznamu
420 min Hotovo!
Max. veľkosť SD karty
128 GB Hotovo!

Typ a funkcie

Typ
Profesionálny, Do auta – duálny Hotovo!
Funkcie
Vodoodolnosť, Optická stabilizácia obrazu, Akumulátorové napájanie, GPS, Nahrávanie v slučke Hotovo!
Asistenčné systémy
Lane Assist, Antikolízny systém Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Zásuvka autozapaľovača Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaká je citlivost toho G-senzoru? Zvažuji koupi za účelem chránění vozu proti poškození jinými řidiči při parkování (poškození laku, tažná zařízení, parkování "na ťuknutí" apod.). Rozpozná kamera tyto drobné otřesy zaparkovaného vozu?

Dobrý den, Jakou kartu 128 GB by jste mi mohl doporučit.

Jak opětovně vypnout omylem zapnutou webkameru. Nemohu se dostat do základního nastavení. Díky

Dobrý den, kamera mi nebere SD kartu, neustále to píše že karta není naformátována. Na jaký formát má být karta naformátována? Nefunguje mi ani fat32 ani ntfs. Mám tuto kartu: https://www.alza.cz/kingston-canvas-select-plus-microsd Děkuji.

Dobrý den, je vhodná tahle kamera do kamionu? Ptám se kvůli té zadní kameře... Dekuji.

Dobrý den, lze kameru použít i mimo auto jako kameru či fotoaparát? Má vlastní baterii? A lze ji jednoduše vyjmout z držáku? Děkuji.

Dobrý den, je součástí balení také pamětová karta? Pokud né, v příslušenství uvádíte pouze jednu kartu, anebo je větší výběr? Je nutné zároveň také zakoupit čtečku? Moc děkuji za odpovědi a přeji hezký den. KH

Dobry den, nikde jsem se nedocetl, jak je napojena zadni kamera do te predni. Tj. je to bezdratove (napajeni se tahne separatne) nebo se musi napojit dalsi tj.2 kabel do predni kamery? Predem dekuji za info.

Dobrý den, jaký způsobem se přichytává zadní kamera? Z fotek je zřejmé že nemá otočný kloub a já mám zadní sklo kolmé (dodávka). Dále mám v předním skle integrovanou anténu, nebude kamera rušit signál radia? děkuji za odpověď JK

Diskusia a poradňa k Cel-Tec K4 DUAL GPS
Príslušenstvo pre Cel-Tec K4 DUAL GPS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cel-Tec K4 DUAL GPS.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií