Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

Garmin Camper 785 MT-D

Zobraziť katalóg
Garmin Camper 785 MT-D
GPS navigácia do auta, displej 7.01" s rozlíšením 1024 × 600 px, Bluetooth, WiFi a Zabudovaná kamera, výdrž batérie 1 h, MicroSD max. 32MB, vnútorná pamäť 16 MB, ovládanie hlasom, parkovací asistent (vyhľadanie parkoviska), radenie do jazdných pruhov, 3D budovy, dotykový displej, doživotná aktualizácia máp cez počítač, jazyk rozhrania slovenčina, čeština, angličtina
Kód:  SKG021ca9 Produktové číslo:  010-02228-10 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Garmin Camper 785 MT-D

Stáva sa vám často na cestách autom, že neviete odkiaľ kam? GPS navigácia Garmin Camper 785 MT-D potom určite vyrieši vaše problémy. Vie totiž vždy ponúknuť priamy kurz k požadovanému cieľu. Postačí len nastaviť niekoľko údajov a zvoliť pár predvolieb. Táto vychytaná GPS navigácia pre osobné automobily disponuje farebným displejom s hodnotou uhlopriečky 7,01" a optimálnym pomerom pixelov 1024 × 600 px. Ten navyše disponuje dotykovým ovládaním, čo vám určite bude blízke. Ak šoférujete, je bezpečnejšie ovládať GPS navigáciu svojím hlasom. Tvorca Garmin doplnil navigáciu batériou, ktorá má výdrž 1 h. Prístroj má vnútornú kapacitu 16 MB. Pamäť so všetkými vybranými mapami ľahko zväčšíte pomocou pamäťovej karty typu MicroSD až do 32 MB. Čo sa týka rozmerov, tie sa vyšplhali na 122 mm × 199 mm × 24 mm pri hmotnosti 437 g.

Kľúčové parametre GPS navigácie Garmin Camper 785 MT-D

  • Šikovná GPS navigácia Garmin pre osobné vozidlo
  • Prehľadná obrazovka v uhlopriečke 7,01 "
  • Batéria, ktorá vydrží 1 h
  • Možnosť aplikovať pamäťovú kartu MicroSD
  • Pripojenie k telefónu pomocou bluetooth
  • Je možné aktualizovať mapy Cez počítač
  • Stále aktuálne podklady vďaka pravidelným aktualizáciám
  • Asistent na vyhľadanie najbližších parkovísk vo vašom okolí
  • GPS navigácia Garmin vám zobrazí radenie do jazdných pruhov
  • 3D zobrazenie budov na lepší prehľad

GPS navigácia Garmin Camper 785 MT-D dbá o perfektnú orientáciu

V základe GPS navigácie Garmin Camper 785 MT-D rozhodne nesmie chýbať mapa SR a hlasové pokyny v českom jazyku. Jednotlivé mapy môžete ľahko aktualizovať cez PC. A pretože jednou z ďalších výhod navigácie sú časovo neobmedzené a bezplatné aktualizácie mapových podkladov, máte za jedny peniaze navždy vystarané. Ďalšou veľmi potrebnou funkciou je parkovací asistent, ktorý vám pomôže nájsť voľné parkovacie miesto pri cieľovom mieste trasy.

Nezvyklé funkcie Garmin Camper 785 MT-D

V ponuke nájdete aj menej časté funkcie, ktoré umocňujú komfort pri používaní navigácie Garmin Camper 785 MT-D. Väčší prehľad v mestskom prostredí prinesie vynaliezavé 3D vykreslenie budov. Možnosť pripojenia k telefónu vďaka bluetooth. Určite vás tiež zaujme fakt, že medzi funkcie patrí radca s radením do príslušného jazdného pruhu.

Parametre a špecifikácia

Šírka
199 mm Hotovo!
Výška
122 mm Hotovo!
Hĺbka
24 mm Hotovo!
Hmotnosť
437 g Hotovo!
Určenie
Auto Hotovo!

Rozmery

Šírka
199 mm Hotovo!
Výška
122 mm Hotovo!
Hĺbka
24 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
437 g Hotovo!

Druh navigácie

Určenie
Auto Hotovo!

Vlastnosti

Uhlopriečka
7,01" (17,8 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1024 × 600 px Hotovo!
Výdrž batérie
1 h Hotovo!
Typ pamäťovej karty
MicroSD Hotovo!
Max. veľkosť pamäťovej karty
32 MB Hotovo!
Vnútorná pamäť
16 MB Hotovo!

Mapy

Mapy
Albánsko, Belgicko, Čierna Hora, Česko, Dánsko, Estónsko, Fínsko , Francúzsko, Chorvátsko, Island, Taliansko, Lichtenštajnsko, Litva, Maďarsko, Nemecko, Holandsko, Rakúsko, Rumunsko, Grécko, Slovensko, Slovinsko, Španielsko Hotovo!

Lokalizácia

Jazyk hlásenia
Angličtina, Čeština, Maďarčina, Nemčina, Slovenčina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina Hotovo!

Hardvér a softvér

Konektivita
Bluetooth, WiFi Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pokiaľ nieje uvedené inak, je zariadenie dodávané s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Garmin Camper 785 MT-D Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin Camper 785 MT-D. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Camper 785 MT-D. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Camper 785 MT-D. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin Camper 785 MT-D.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií