PET AlzaBoxy Q1

Garmin DriveSmart 55 MT-S EU (45 krajín)

Zobraziť katalóg
Garmin DriveSmart 55 MT-S EU (45 krajín)
4,8 5 hodnotení
GPS navigácia do auta, displej 5.5" s rozlíšením 1280 × 720 px, Bluetooth a WiFi, výdrž batérie 1 h, MicroSD max. 32GB, mapy ČR + Európa, dotykový displej, doživotná aktualizácia máp cez počítač, jazyk rozhrania čeština
Kód:  SKG021b94 Produktové číslo:  010-02037-12 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Garmin DriveSmart 55 MT-S EU (45 krajín) Predaj skončil

Garmin DriveSmart 55 MT-S EU (45 krajín)

Chcete si zaobstarať navigáciu, ktorá vás bezpečne prevedie každou trasou? GPS navigácia Garmin DriveSmart 55 MT-S EU (45 krajín) je vhodným riešením priamo pre vás. Vie vám totiž na lusknutie prstov perfektne vymyslieť a ukázať najlepšiu cestu do cieľa. Ďalej už len stačí nastaviť vaše požiadavky a môžete smelo vyraziť. Kvalitná a inteligentná GPS navigácia pre osobné vozidlo má k dispozícii farebný displej s veľkosťou 5,5" a kvalitným pomerom pixelov 1 280 × 720 px. Displej reaguje veľmi dobre na vaše dotyky a garantuje dobrú čitateľnosť všetkých údajov, aj keď bude vystavený slnečnému svitu. Pamäť na všetky mapy máte možnosť rozšíriť malou pamäťovou kartou typu Micro SD. 

Zásadné parametre GPS navigácie Garmin DriveSmart 55 MT-S EU (45 krajín) 

  • Prehľadná navigácia pre osobné auto
  • Veľký displej s dĺžkou uhlopriečky 5,5" 
  • Slot vytvorený na pamäťové karty typu Micro SD 
  • Zahŕňa mapy SR i Európy
  • Neobmedzená aktualizácia podkladov 

GPS navigácia Garmin DriveSmart 55 MT-S EU (45 krajín) je základom na dokonalú orientáciu 

GPS navigácii Garmin DriveSmart 55 MT-S EU (45 krajín) pochopiteľne nechýba predinštalované kompletné Slovensko a aj navádzanie hlasom v slovenskom jazyku. Okrem toho tiež dostanete kompletné európske mapy, a preto nájdete tú správnu trasu aj pri cestách za hranice. A vďaka tomu, že navigácia ponúka bezplatné aktualizácie máp, už vás na ceste nezaskočia zastarané trasy. Hladký priebeh jazdy zabezpečí GPS navigácia Garmin DriveSmart 55 MT-S EU (45 krajín) vďaka RDS TMC, teda aktualizovaným prehľadom situácie dopravy. 

V rôznorodej ponuke sú k dispozíci i menej obvyklé funkcie, ktoré dodajú na využiteľnosti GPS navigácie Garmin DriveSmart 55 MT-S EU (45 krajín). 

Parametre a špecifikácia

Šírka
1 370 mm Hotovo!
Výška
760 mm Hotovo!
Hĺbka
180 mm Hotovo!
Hmotnosť
151 g Hotovo!
Určenie
Auto Hotovo!

Rozmery

Šírka
1 370 mm Hotovo!
Výška
760 mm Hotovo!
Hĺbka
180 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
151 g Hotovo!

Druh navigácie

Určenie
Auto Hotovo!

Vlastnosti

Uhlopriečka
5,5" (13,97 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1280 × 720 px Hotovo!
Výdrž batérie
1 h Hotovo!
Typ pamäťovej karty
MicroSD Hotovo!
Max. veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!

Funkcie

Výbava
Dotykový displej Hotovo!
Spôsob aktualizácie máp
Cez počítač Hotovo!
Príjem dopravných informácií
Mobilný telefón Hotovo!

Mapy

Mapy
Albánsko, Andorra, Belgicko, Bielorusko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Čierna Hora, Česko, Dánsko, Estónsko, Fínsko , Francúzsko, Chorvátsko, Írsko, Island, Taliansko, Kosovo, Lichtenštajnsko, Litva, Lotyšsko, Luxembursko, Maďarsko, Malta, Moldavsko, Monako, Nemecko, Holandsko, Nórsko, Poľsko, Portugalsko, Rakúsko, Rumunsko, Grécko, San Marino, Severné Macedónsko, Slovensko, Slovinsko, Spojené kráľovstvo, Srbsko, Španielsko, Švédsko, Švajčiarsko, Turecko , Ukrajina, Vatikánsky mestský štát Hotovo!

Lokalizácia

Jazyk hlásenia
Čeština Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština Hotovo!

Hardvér a softvér

Konektivita
Bluetooth, WiFi Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pokiaľ nieje uvedené inak, je zariadenie dodávané s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, podporuje prosím tato navigace import gpx souborů? Pokud ne, který typ navigace Garmin toto umožňuje. Děkuji.

Diskusia a poradňa k Garmin DriveSmart 55 MT-S EU (45 krajín)
Príslušenstvo pre Garmin DriveSmart 55 MT-S EU (45 krajín) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin DriveSmart 55 MT-S EU (45 krajin). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin DriveSmart 55 MT-S EU (45 Regionen). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin DriveSmart 55 MT-S EU (45 Regionen). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin DriveSmart 55 MT-S EU (45 ország).
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií