AD homeoffice AD homeoffice

Garmin DriveSmart 66 MT-D EU

Zobraziť katalóg
Garmin DriveSmart 66 MT-D EU
GPS navigácia do auta, s rozlíšením 1280 × 720 px, Bluetooth a WiFi, MicroSD max. 32MB, vnútorná pamäť 32 MB, ovládanie hlasom, mapy ČR + Európa, RDS TMC (aktualizovaný prehľad dopravy), databáza radarov, eko trasy, súradnice, 3D budovy, dotykový displej, doživotná aktualizácia máp cez počítač
Kód:  SPTgarm0015 Produktové číslo:  010-02469-11 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Garmin DriveSmart 66 MT-D EU

Tiež už ste niekdy márne blúdili v cudzom meste? A chcete sa podobnému adrenalínu nabudúce radšej vyhnúť? GPS navigácia Garmin DriveSmart 66 MT-D EU je pripravená byť tým najlepším sprievodcom na cestách. Pomôže vám totiž vždy nájsť tú najlepšiu trasu do cieľa, nech už idete kamkoľvek. Zadáte si len pár dôležitých údajov s vašimi preferenciami a máte po starostiach. pre osobné vozidlá Ten navyše disponuje dotykovým ovládaním, čím sa stáva veľmi intuitívny. Ak šoférujete, ponúka GPS navigácia možnosť ovládať ju cez hlas. Prístroj má vnútornú kapacitu 32 MB. Pamäť pre všetky mapy je možné rozšíriť prostredníctvom pamäťovej karty typu MicroSD až do 32 MB. Čo sa týka rozmerov, tie sa vyšplhali na 86 mm × 152 mm × 19 mm pri hmotnosti 175 g.

Zásadné vlastnosti GPS navigácie Garmin DriveSmart 66 MT-D EU

  • Vynaliezavá GPS navigácia Garmin pre osobné vozidlo
  • Možnosť rozšírenia pamäte vďaka slotu na MicroSD
  • Prepojenie s telefónom vďaka bluetooth
  • Aktualizácia máp Cez počítač
  • Mapy všetkých európskych štátov
  • Garancia aktualizácie podkladov v prípade zmeny
  • Aktualizovaný prehľad o doprave
  • Súčasťou zariadenia je databáza radarov
  • 3D zobrazenie budov na lepší prehľad

GPS navigácia Garmin DriveSmart 66 MT-D EU je základným pilierom pre dokonalú orientáciu

Vo výbave GPS navigácie Garmin DriveSmart 66 MT-D EU samozrejme nechýba kompletná Slovenská republika aj s hlasovými pokynmi v českom jazyku. Zároveň dostanete mapy celej Európy, vďaka čomu nájdete tú správnu cestu aj pri výletoch za hranice. Všetky mapy je možnosť aktualizovať cez PC. A vďaka tomu, že navigácia ponúka aktualizácie máp zadarmo po celý čas životnosti, už vás na ceste nezaskočia zastaralé informácie. Stály prehľad sprostredkuje navigácia Garmin DriveSmart 66 MT-D EU zásluhou RDS TMC, čiže aktualizovaným prehľadom stavu dopravy.

Mimoriadne funkcie Garmin DriveSmart 66 MT-D EU

V rozličnej ponuke sú v ponuke aj menej obvyklé funkcie, ktoré dodajú na využiteľnosti navigácie Garmin DriveSmart 66 MT-D EU. Lepšiu orientáciu v zástavbe opatrí premyslené vykreslenie budov v 3D formáte. Vďaka systému eko trás sa vám naskytne šanca naplánovať cestu šetrnú pre palivo aj životné prostredie. Kedykoľvek si prečítajte svoje súčasné súradnice. Navigáciu prepojíte s telefónom pomocou bluetooth.

Parametre a špecifikácia

Šírka
152 mm Hotovo!
Výška
86 mm Hotovo!
Hĺbka
19 mm Hotovo!
Hmotnosť
175 g Hotovo!
Určenie
Auto Hotovo!

Rozmery

Šírka
152 mm Hotovo!
Výška
86 mm Hotovo!
Hĺbka
19 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
175 g Hotovo!

Druh navigácie

Určenie
Auto Hotovo!

Vlastnosti

Maximálne rozlíšenie
1280 × 720 px Hotovo!
Typ pamäťovej karty
MicroSD Hotovo!
Max. veľkosť pamäťovej karty
32 MB Hotovo!
Vnútorná pamäť
32 MB Hotovo!

Mapy

Mapy
Belgicko, Bulharsko, Česko, Dánsko, Estónsko, Fínsko , Francúzsko, Chorvátsko, Írsko, Island, Taliansko, Cyprus, Maďarsko, Nemecko, Holandsko, Nórsko, Poľsko, Rakúsko, Rumunsko, Grécko, Slovensko, Slovinsko, Spojené kráľovstvo, Španielsko, Švédsko Hotovo!

Hardvér a softvér

Konektivita
Bluetooth, WiFi Hotovo!

Farba puzdra

Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pokiaľ nieje uvedené inak, je zariadenie dodávané s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Garmin DriveSmart 66 MT-D EU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin DriveSmart 66 MT-D EU. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin DriveSmart 66 MT-D EU. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin DriveSmart 66 MT-D EU.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií