PET Aplikace

LG LCS700BR černé

Zobraziť katalóg
LG LCS700BR černé
Autorádio 1-řádkový displej, CD/MP3/WMA, CD-text, ID3 tag, XDSS Plus, FM tuner, RDS, 4x53W (MOSFET), USB, DO, funkce bluetooth handsfree, duální podsvícení tlačítek
Kód:  JLG901d Produktové číslo:  LCS700BR Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LG LCS700BR černé

Podarené autorádio, ktoré spríjemnia Vaše cestovanie radom užitočných funkcií a vlastností.Výstupný výkon je 4 x 53 W a využiť ho môžete pre počúvanie rádia, hudby alebo ako handsfree pre mobilný telefón pripojený skrze bezdrôtovou technológiou Bluetooth.Ovládanie uľahčia displej s digitálnymi hodinami.Hudba je možné prehrávač okrem CD z USB flash disku (tieto médiá je možné použiť aj pre záznam vysielania z rádia).Rádio má 10 ekvalizérov.Odnímateľný panel je dnes už samozrejmosťou, rovnako ako ochrana proti otrasom Antishock, ekvalizér alebo zvýraznenie basov.Rádio umožňuje pripojenie k vstavěnému ovládanie na volante.

Parametre a špecifikácie:

Výstupný výkon:
4 x 53 W

Rádio:
RDS (PTY, AF, TA, PI, PS)
PLL FM tuner

CD prehrávač:
MP3, ID3 Tag, Audio CD, CD-R, CD-RW

Rozhranie:
Bluetooth
USB
Výstup pre zosilňovač Line-Out (Front/Rear - Cinch)
Výstup pre SubWoofer
Integrovaný ISO konektor

Napájanie:
13,8 V (10,8 - 15,6 V)

Hmotnosť:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LG LCS700BR černé Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG LCS700BR černé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG LCS700BR černé. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG LCS700BR černé. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LG LCS700BR černé.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií