Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

NAVITEL T700 3G Lifetime

Zobraziť katalóg
NAVITEL T700 3G Lifetime
GPS navigácia do auta, displej 7" s rozlíšením 1024 × 600 px, Bluetooth, WiFi, FM a prehrávač videa, výdrž batérie 2 h, microSD max. 32GB, vnútorná pamäť 16 GB, mapy ČR + Európa, RDS TMC (aktualizovaný prehľad dopravy), databáza radarov, 3D budovy, doživotná aktualizácia máp cez mobilný telefón, jazyk rozhrania slovenčina, čeština, angličtina
Kód:  PP7110z0 Produktové číslo:  NAVITEL T700 3G Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NAVITEL T700 3G Lifetime


Multifunkčné zariadenie Navitel T700 3G vás prevedie po celej Európe a detailné mapy zahŕňajú dokonca Rusko a Kazachstan. Tablet je vybavený navigačným softvérom Navitel Navigator, na ktorý získate doživotnú aktualizáciu niekoľkokrát ročne zadarmo. Prístroj má v rukáve hneď niekoľko es, ako je výber z alternatívnych trás, asistent jazdných pruhov, 3D zobrazenie križovatiek alebo obsiahla databáza so všetkými rýchlosťami, radarmi a bodmi záujmu POI. Nestrácajte čas a za okamih si nájdite tú najlepšiu benzínovú pumpu, reštauráciu alebo hotel. Navitel si vás týmito novinkami získa a vďaka nim vás už nebudú neznáme končiny odrádzať, ale naopak lákať.


Vyladené pre náročných

Tablet vás na prvý pohľad zaujme veľkým 7" displejom s dotykovým ovládaním a IPS technológiou. 4-jadrový procesor s frekvenciou 1,3 GHz rýchlo vypočíta trasu, nájde zadanú adresu a priblíži mapu. Navitel T700 podporuje nielen WiFi a Bluetooth, ale aj 3G modem na pripojenie k mobilnej dátovej sieti. Navyše vám poskytne hneď 16 GB pamäte, takže si môžete stiahnuť ďalšie mapy aj užitočné aplikácie. Možno využiť  slot až na 32 GB microSD kartu a prípadne slot na SIM kartu. Tablet má v sebe zabudovaný operačný systém Android.

GPS navigácia NAVITEL T700 - novinky

NAVITEL T700 - doživotná aktualizácia zdarma

Rad funkcií na pohodlné cestovanie

Navitel T700 vám dá na výber tri alternatívne trasy, prípadne si môžete cestu naplánovať sami cez body trasy. Veľký 7" displej s dotykovým ovládaním vás spolu s presnými hlasovými povelmi pripraví na každý blížiaci sa manéver.  Pomocou funkcie Bluetooth ho ľahko pripojíte k audiosystému vášho vozidla. Navyše vám asistent jazdných pruhov dobre poradí, do akého pruhu sa práve treba zaradiť. Rozhranie navigácie si prispôsobíte svojim preferenciám – k dispozícii sú 2D aj 3D mapy. Samozrejme nechýba nočný režim, aby nedošlo k oslneniu vodiča. Navigácia je prispôsobená na offline i online režim – v online na vás čakajú ďalšie doplnkové služby, napr. Navitel Dopravné Info, Navitel Udalosti, Navitel Priatelia alebo Navitel Počasie.


Hneď sa zorientujete

Aplikácia aj hlasové povely sú kompletne dostupné v češtine. Súčasťou balenia je český návod, z ktorého vyčítate, ako s prístrojom pracovať. Ovládanie je ale intuitívne, takže si poradíte aj vtedy, keď držíte tablet v ruke prvýkrát. Okrem češtiny si môžete nastaviť akýkoľvek z týchto jazykov: angličtina, bulharčina, estónčina, francúzština, chorvátčina, taliančina, litovčina, lotyština, maďarčina, nemčina, poľština, rumunčina, ruština, gréčtina, slovenčina, srbčina, španielčina, turečtina, ukrajinčina. Samozrejme nechýba telefonická a e-mailová podpora v českom jazyku.

GPS navigácia NAVITEL T700 – menu


Široké mapové pokrytie

Navitel T700 disponuje mapovou výbavou celej Európy, Ruska a Kazachstanu. Jednoducho a úplne zadarmo môžete mapy niekoľkokrát ročne aktualizovať cez Google Play. Výhodou je veľmi obsiahla databáza bodov záujmu (POI) a databáza Speedcam s informáciami o radaroch a dopravných kamerách.

Albánsko, Andorra, Belgicko, Bielorusko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Čierna Hora, Česká republika, Dánsko, Estónsko, Fínsko, Francúzsko, Gibraltár, Chorvátsko, Island, Taliansko, Kazachstan, Cyprus, Lichtenštajnsko, Litva, Lotyšsko, Luxembursko, Maďarsko, Macedónsko, Malta, Moldavsko, Monako, Nemecko, Holandsko, Nórsko, ostrov Man, Poľsko, Portugalsko, Rakúsko, Rumunsko, Rusko, Grécko, San Maríno, Slovensko, Slovinsko, Spojené kráľovstvo, Srbsko, Španielsko, Švédsko, Švajčiarsko, Ukrajina, Vatikán

GPS navigácia NAVITEL T700 – mapy 47 krajín


GPS navigácia NAVITEL T700 – príslušenstvo

Bohaté príslušenstvo

• Zariadenie NAVITEL T700 3G Tablet
• Domáca nabíjačka
• Stojanček
• Držiak do auta
• Nabíjačka do auta NAVITEL® 12/24 V
• Požívateľská príručka
• Záručný list

                  

Parametre a špecifikácia

Šírka
189 mm Hotovo!
Výška
109 mm Hotovo!
Hĺbka
12 mm Hotovo!
Hmotnosť
180 g Hotovo!
Určenie
Auto Hotovo!

Rozmery

Šírka
189 mm Hotovo!
Výška
109 mm Hotovo!
Hĺbka
12 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
180 g Hotovo!

Druh navigácie

Určenie
Auto Hotovo!

Vlastnosti

Uhlopriečka
7" (17,78 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1024 × 600 px Hotovo!
Výdrž batérie
2 h Hotovo!
Typ pamäťovej karty
MicroSD Hotovo!
Max. veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
16 GB Hotovo!

Mapy

Mapy
Albánsko, Andorra, Belgicko, Bielorusko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Čierna Hora, Česko, Dánsko, Estónsko, Fínsko , Francúzsko, Gibraltar, Chorvátsko, Island, Taliansko, Kazachstan, Cyprus, Lichtenštajnsko, Litva, Lotyšsko, Luxembursko, Maďarsko, Malta, Moldavsko, Monako, Nemecko, Holandsko, Nórsko, Ostrov Man, Poľsko, Portugalsko, Rakúsko, Rumunsko, Rusko , Grécko, San Marino, Severné Macedónsko, Slovensko, Slovinsko, Spojené kráľovstvo, Srbsko, Španielsko, Švédsko, Švajčiarsko, Ukrajina, Vatikánsky mestský štát Hotovo!

Lokalizácia

Jazyk hlásenia
Angličtina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina, Francúzština, Poľština, Španielčina, Taliančina, Chorvátčina, Bulharčina, Estónčina, Turečtina, Litovčina, Ruština, Lotyština, Gréčtina, Rumunčina, Srbčina, Ukrajinčina Hotovo!

Hardvér a softvér

Konektivita
Bluetooth, WiFi Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pokiaľ nieje uvedené inak, je zariadenie dodávané s českou lokalizáciou.


» Všetky tablety do 500 eur
» Všetky tablety do 300 eur
» Všetky tablety do 250 eur
» Všetky tablety do 200 eur
» Všetky tablety do 150 eur
» Všetky tablety do 100 eur

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den je možné aktualizovat navigaci jen přes WiFi bez připojení k PC?

Dobry den, hlasenie je aj v Slovenskom jazyku, ci len v Anglickom? Lebo v popise mate len Anglicky a v jednom z komentov padla otazka ci sa da hlasatel/ka prepnut na CZ a odpisali ste ze ano, tak ma zaujima ci aj na SK sa da prepnut, dakujem vopred.

Dobrý den lze použít k Navitel T700 3G PRO, pozdro s klávesnicí YBK 0710BK , nebo jakoukoliv jinou? děkuji za odpověď

Dobrý den, objednala jsem si tuto navigaci, ale navigace nemavazuje spojení k GPS... Potřebuji tento problém co nejrychleji vyřešit, navigaci jsem si pořídila kvůli delší cestě, kterou musím za týden absolvovat. Dekuji

Dobrý den, dá se tato navigace aktualizovat i přes počítač, nebo jen přes mobilní telefon? Děkuji za odpověď.

dobrý den, jelikož má Bluetooth,tak se chci zeptat zda se dají také přijímat hovory

Dobrý den. Koupil jsem tuto navigaci. Docela rychle jsem ji dokázal využívat, ale mám jeden problém. Navigace na mě mluví anglicky a nemůžu najít způsob jak nastavit češtinu. Poradí mi někdo jak to provést? Děkuji.

Dobrý den. Koupil jsem tuto navigaci (tablet). Nechal jsem si od prodejce provést instalaci. Mám problém, že když na domovské stránce stisknu tlačítko - navigace, nebo Mapa, Práce, Doma obrazovka problikne a nic se "nerozeběhne". Co dělám špatně?

Dobrý den, hloupá otázka, je nutné mít v této navigaci sim kartu? Pořídili jsme ji jako navigaci a nikde jsme si nevšimli nějaké specifikace, že by ji potřebovala - samotná navigace se nám ovšem nechce spustit a moc jiných důvodů nás nenapadá. Děkuji.

Dobrý den, hloupá otázka, je nutné mít v této navigaci sim kartu? Pořídili jsme ji jako navigaci a nikde jsme si nevšimli nějaké specifikace, že by ji potřebovala - samotná navigace se nám ovšem nechce spustit a moc jiných důvodů nás nenapadá. Děkuji.

12
Diskusia a poradňa k NAVITEL T700 3G Lifetime
Príslušenstvo pre NAVITEL T700 3G Lifetime Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NAVITEL T700 3G Lifetime. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NAVITEL T700 3G Lifetime. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NAVITEL T700 3G Lifetime. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NAVITEL T700 3G élettartam.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií