Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

TomTom GO Basic 6" Europe LIFETIME mapy

Zobraziť katalóg
TomTom GO Basic 6" Europe LIFETIME mapy
4,2 13 hodnotení
GPS navigácia – do auta, uhlopriečka displeja 6", rozlíšenie 800 × 420 Mpx, funkcie mapy ČR + Európa, parkovací asistent (vyhľadanie parkoviska), RDS TMC (aktualizovaný prehľad dopravy), radenie do jazdných pruhov, databáza radarov, súradnice a doživotná aktualizácia máp, dotykový displej, aktualizácia cez mobilný telefón, príjem dopravných informácií mobilným telefónom, výdrž batérie 1 h, vnútorná pamäť 16 GB, kapacita pamäťovej karty 32 GB, kompatibilný OS iOS a Android, kompatibilná s WiFi a Bluetooth, rozmery 90,6 × 141,96 × 18,85 mm (V׊×H), hmotnosť 201 g
Kód:  PP585u29 Produktové číslo:  1BA6.002.00

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TomTom GO Basic 6" Europe LIFETIME mapy

Tiež ste niekedy cestou na hory či k moru občas zablúdili? A chcete ísť nabudúce na istotu? GPS navigácia TomTom GO Basic 6" Europe LIFETIME mapy môže byť výborným riešením vašich problémov. Úplne spoľahlivo vám totiž naplánuje efektívnu a rýchlu cestu do cieľa výletu. Záleží len, aké požiadavky si nastavíte. Táto zaujímavá GPS navigácia pre osobný automobil priláka pozornosť svojím farebným displejom s hodnotou uhlopriečky 6" a veľmi kvalitným rozlíšením 800 × 420 Mpx. Ten je navyše plne dotykový a vďaka tomu sa vám bude skvele ovládať. Tvorca TomTom umocnil spoľahlivosť navigácie batériou, ktorá vydrží bez nabitia 1 h. Interná pamäť vnútri prístroja má kapacitu 16 GB. Pamäť obsahujúcu všetky mapy vášho výberu máte možnosť zväčšiť pomocou pamäťovej karty typu MicroSD až do 32 GB. Ak je reč o rozmeroch, tak GPS navigácia má 90,6 mm × 141,96 mm × 18,85 mm pri hmotnosti 201 g.

Dôležité parametre GPS navigácie TomTom GO Basic 6" Europe LIFETIME mapy

  • Inteligentná GPS navigácia TomTom pre vodičov osobných vozidiel
  • Displej s veľkosťou uhlopriečky 6"
  • Batéria s výdržou 1 h
  • Možnosť zväčšenia pamäte prostredníctvom slotu na pamäťové karty typu MicroSD
  • Bluetooth napájací zariadenie k telefónu
  • Aktualizovať mapy možno Cez mobilný telefón
  • Mapy pokrývajúce celé územie Európy
  • Samozrejmosť aktualizácie podkladov
  • Parkovací asistent vám pomôže vyhľadať najbližšie parkovisko
  • Podávanie informácií o dopravnej situácii
  • GPS navigácia TomTom pomôže s radením do jazdných pruhov
  • Databáza rýchlostných radarov

GPS navigácia TomTom GO Basic 6" Europe LIFETIME mapy sa postará o dobrú orientáciu

V základnej výbave GPS navigácie TomTom GO Basic 6" Europe LIFETIME mapy pochopiteľne nechýba kompletná mapa Slovenská republika a hlasové pokyny v českom jazyku. K tomu navyše obsahuje kompletné mapy Európy, preto sa už nestratíte ani tam. Jednotlivé mapy možno aktualizovať cez mobilný telefón. A pretože sú súčasťou navigácie aj časovo neobmedzené aktualizácie máp zadarmo, získate za jedny peniaze navždy pokoj. Ďalšou veľmi potrebnou funkciou je parkovací asistent, ktorý vopred vyhľadá voľné parkovanie pri príjazde do destinácie. Jazdu bez komplikácií poskytne GPS navigácia TomTom GO Basic 6" Europe LIFETIME mapy zásluhou RDS TMC, aka aktualizovaným prehľadom o dopravnej situácii.

Nevídané funkcie TomTom GO Basic 6" Europe LIFETIME mapy

V pestrej ponuke sú aj netradičné funkcie, ktoré dodajú na využiteľnosti GPS navigácie TomTom GO Basic 6" Europe LIFETIME mapy. Kedykoľvek budete potrebovať, môžete skontrolovať svoje aktuálne súradnice. Zariadenie je prepojiteľné s telefónom vďaka bluetooth. Z doplnkových funkcií nezabudnime uviesť znázornenie radenia do príslušného jazdného pruhu.

Parametre a špecifikácia

Šírka
141,96 mm Hotovo!
Výška
90,6 mm Hotovo!
Hĺbka
18,85 mm Hotovo!
Hmotnosť
201 g Hotovo!
Určenie
Auto Hotovo!

Rozmery

Šírka
141,96 mm Hotovo!
Výška
90,6 mm Hotovo!
Hĺbka
18,85 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
201 g Hotovo!

Druh navigácie

Určenie
Auto Hotovo!

Vlastnosti

Uhlopriečka
6" (15,24 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
800 × 420 Mpx Hotovo!
Výdrž batérie
1 h Hotovo!
Typ pamäťovej karty
MicroSD Hotovo!
Max. veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
16 GB Hotovo!

Mapy

Mapy
Albánsko, Andorra, Belgicko, Bulharsko, Čierna Hora, Česko, Dánsko, Estónsko, Fínsko , Francúzsko, Gibraltar, Chorvátsko, Írsko, Island, Taliansko, Cyprus, Lichtenštajnsko, Litva, Lotyšsko, Luxembursko, Maďarsko, Madeira, Malta, Moldavsko, Monako, Holandsko, Nórsko, Poľsko, Portugalsko, Rakúsko, Rumunsko, Rusko , Grécko, San Marino, Slovensko, Slovinsko, Spojené kráľovstvo, Srbsko, Španielsko, Švédsko, Švajčiarsko, Turecko , Ukrajina, Vatikánsky mestský štát Hotovo!

Hardvér a softvér

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Konektivita
Bluetooth, WiFi Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pokiaľ nieje uvedené inak, je zariadenie dodávané s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat když budu chtít jet z ČR na Slovensko resp. Do Žiliny stačí to zadat rovnou do navigace nebo musím předtím stáhnout mapu Slovenska? Předem děkuji.

Je potřeba nějaká anténa pro TCM a nebo to je přímo v navigaci? Děkuji.

Diskusia a poradňa k TomTom GO Basic 6" Europe LIFETIME mapy
Príslušenstvo pre TomTom GO Basic 6" Europe LIFETIME mapy Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TomTom GO Basic 6" Europe LIFETIME mapy. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TomTom GO Basic 6" Europe LIFETIME Karten. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TomTom GO Basic 6" Europe LIFETIME Karten. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TomTom GO Basic 6" Europe LIFETIME térképek.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií