AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

TomTom GO EXPERT 7"

Zobraziť katalóg
TomTom GO EXPERT 7"
3,5 4 hodnotení
GPS navigácia – do nákladného auta, uhlopriečka displeja 7", rozlíšenie 1280 × 800 px, funkcie ovládanie hlasom a doživotná aktualizácia máp, dotykový displej, príjem dopravných informácií mobilným telefónom, výdrž batérie 2 h, vnútorná pamäť 32 GB, kompatibilný OS iOS a Android, kompatibilná s WiFi a Bluetooth, rozmery 122 × 187 × 20 mm (V׊×H), hmotnosť 360 g
Kód:  PP585u43 Produktové číslo:  1YB7.002.20 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TomTom GO EXPERT 7"

Orosíte sa pri predstave dlhého prejazdu cudzím veľkomestom a státia v zápchach? GPS navigácia TomTom GO EXPERT 7" je pripravená byť tým najlepším sprievodcom na cestách. Bez nabádania vám pomôže nájsť vždy efektívnu a rýchlu cestu do cieľa výletu. Postačí len nastaviť niekoľko údajov a zvoliť pár predvolieb. Dobre vymyslená GPS navigácia pre nákladiaky a TIR zaujme farebným displejom s rozmermi uhlopriečky 7" a kvalitným rozlíšením 1280 × 800 px. Ten navyše disponuje dotykovým ovládaním, čo vám určite bude blízke. Pokiaľ práve šoférujete, ponúka vám GPS navigácia možnosť ovládať ju aj cez hlas. Výrobca TomTom zvýšil spoľahlivosť navigácie batériou s maximálnou výdržou 2 h. Interná pamäť vnútri prístroja má kapacitu 32 GB. Čo sa týka rozmerov, tie sa vyšplhali na 122 mm × 187 mm × 20 mm pri hmotnosti 360 g.

Ústredné vlastnosti GPS navigácie TomTom GO EXPERT 7"

  • Prehľadná GPS navigácia pre kamión
  • Veľká obrazovka s uhlopriečkou 7"
  • Batéria s výdržou 2 h
  • Bluetooth napájací zariadenie k telefónu
  • Časté obnovovanie podkladov

GPS navigácia TomTom GO EXPERT 7" sa stará o dobrú orientáciu

V základnej výbave GPS navigácie TomTom GO EXPERT 7" rozhodne nechýba mapa Slovenska a hlasové navádzanie v českom jazyku. A vďaka tomu, že sú jej súčasťou aj bezplatné aktualizácie máp, máte za jedny peniaze navždy vystarané.

Neobvyklé funkcie TomTom GO EXPERT 7"

V rozličnej ponuke sú v ponuke aj menej obvyklé funkcie, ktoré pridávajú na praktickosti navigácie TomTom GO EXPERT 7". Prepojenie s telefónom možno prostredníctvom bluetooth.

Parametre a špecifikácia

Šírka
187 mm Hotovo!
Výška
122 mm Hotovo!
Hĺbka
20 mm Hotovo!
Hmotnosť
360 g Hotovo!
Určenie
Nákladné auto Hotovo!

Rozmery

Šírka
187 mm Hotovo!
Výška
122 mm Hotovo!
Hĺbka
20 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
360 g Hotovo!

Druh navigácie

Určenie
Nákladné auto Hotovo!

Vlastnosti

Uhlopriečka
7" (17,78 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1280 × 800 px Hotovo!
Výdrž batérie
2 h Hotovo!
Vnútorná pamäť
32 GB Hotovo!

Mapy

Mapy
Albánsko, Andorra, Arménsko, Azerbajdžan, Belgicko, Bielorusko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Čierna Hora, Česko, Dánsko, Estónsko, Fínsko , Francúzsko, Gibraltar, Gruzie, Chorvátsko, Írsko, Island, Taliansko, Kanárske ostrovy, Kazachstan, Kosovo, Cyprus, Lichtenštajnsko, Litva, Lotyšsko, Luxembursko, Maďarsko, Madeira, Malta, Moldavsko, Monako, Nemecko, Holandsko, Nórsko, Poľsko, Portugalsko, Rakúsko, Rumunsko, Rusko , Grécko, San Marino, Severné Macedónsko, Slovensko, Slovinsko, Spojené kráľovstvo, Srbsko, Španielsko, Švédsko, Švajčiarsko, Turecko , Ukrajina, Vatikánsky mestský štát Hotovo!

Lokalizácia

Jazyk hlásenia
Angličtina, Čeština, Francúzština, Maďarčina, Nemčina, Poľština, Španielčina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina, Francúzština, Poľština, Španielčina, Taliančina, Chorvátčina, Bulharčina, Estónčina, Turečtina, Litovčina, Lotyština, Gréčtina, Dánčina, Fínština, Holandština, Nórčina, Portugalčina, Švédčina Hotovo!

Hardvér a softvér

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Konektivita
Bluetooth, WiFi Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pokiaľ nieje uvedené inak, je zariadenie dodávané s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Na stránkách výrobce tomtom je cena 10 499,- Za co je Váš speciální příplatek

Diskusia a poradňa k TomTom GO EXPERT 7"
Príslušenstvo pre TomTom GO EXPERT 7" Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TomTom GO EXPERT 7". Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TomTom GO EXPERT 7". Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TomTom GO EXPERT 7". Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TomTom GO EXPERT 7".
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií