AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

TomTom Start 62 Europe

Zobraziť katalóg
TomTom Start 62 Europe
5 6 hodnotení
GPS navigácia – do auta, displej 6" s rozlíšením 800 × 480px, výdrž batérie 1h, vnútorná pamäť 8GB, mapy ČR + Európa, radenie do jazdných pruhov, databáza radarov, dotykový displej, doživotná aktualizácia máp cez počítač, jazyk rozhrania angličtina
Kód:  PP585v4 Produktové číslo:  1AA6.002.00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TomTom Start 62 Europe

Nech sa potrebujete autom dostať kdekoľvek, s GPS navigáciou TomTom Start 62 Europe máte istotu, že sa nestratíte. Navigácia s doživotným prístupom k mapám Európy CE LIFETIME TomTom. Ponúka dotykový 6" displej, 8 GB vnútornú pamäť a slot pre pamäťovú kartu MicroSD. Navigáciu TomTom Europe jednoducho pripevníte držiakom na predné sklo auta, odkiaľ vám bude udeľovať inštrukcie pre istú jazdu do cieľa. Vyhľadávanie cieľov prebieha jednoducho z ponuky Vyhľadať alebo stlačením bodu na mape, a už môžete vyraziť.


Kľúčové vlastnosti TomTom Start 62 Europe

  • Jednoducho použiteľná navigácia
  • 8 GB vnútorná pamäť
  • 6" dotykový displej
  • Slot pre pamäťovú kartu
  • Doživotný prístup k mapám Európy
  • Doživotná aktualizácia máp
  • Jednoduchá montáž
  • Služba Rýchlostné radary na 3 mesiace
GPS navigácia TomTom Start 62 Europe

GPS navigácia TomTom Start 62 Europe

TomTom – stále aktuálna

K navigácii je zaručená doživotná záruka aktualizácie máp za najlepšiu možnú cenu – plne zadarmo. Každý rok môžete stiahnuť najmenej 4 plné aktualizácie. Obnova mapových podkladov Európy v navigačnom zariadení TomTom Europe prebieha cez počítač. Nové mapy obsahujú zmeny v jazdných trasách a rýchlostných limitov.


Dokonalé navádzanie

Navigácia TomTom Start 62 Europe vám jasne ukáže správny jazdný pruh tak, aby ste mohli hladko pokračovať v naplánovanej trase. Vďaka dokonalému navádzaniu jazdnými pruhmi budete vždy včas pripravení na výjazdy a križovatky. Nikdy neprejdete odbočku a nebudete musieť náhle prechádzať z pruhu do pruhu. 

GPS navigácia TomTom Start 62 Europe

Služba Rýchlostné radary

GPS navigácia TomTom Start 62 Europe ponúka službu Rýchlostné radary na 3 mesiace zadarmo od zakúpenia. Pravidelným pripájaním k počítaču môžete počas 3 mesiacov bezplatne sťahovať aktualizované umiestnenie radarov. Navigácia TomTom Start vás upozorní na blížiaci sa radar, či pripomenie požadovaný rýchlostný limit. 


Podrobné pokrytie máp

Albánsko 71 %, Andorra, Belgicko, Bulharsko 75 %, Čierna Hora, Česká republika, Chorvátsko, Dánsko, Estónsko, Fínsko, Francúzsko, Gibraltár, Írsko, Island, Taliansko, Cyprus 58 %, Lichtenštajnsko, Litva, Lotyšsko, Luxembursko, Madeira, Malta, Maďarsko, Moldavsko 43 %, Monako, Holandsko, Nórsko, Nemecko, Poľsko, Portugalsko, Rakúsko, Rumunsko 98 %, Rusko 75 %, San Marino, Slovensko, Slovinsko, Spojené kráľovstvo (vrátane Normanských ostrovov), Srbsko, Turecko 92 %, Ukrajina 45 %, Vatikán, Grécko, Španielsko (vrátane Kanárskych ostrovov), Švédsko, Švajčiarsko

Spojovacie komunikácie/vidiek

Bosna a Hercegovina, Macedónska republika

OBSAH BALENIA
1× navigácia TomTom Start 62 Europe
1× obojstranný držiak do auta
1× USB kábel
1× nabíjačka do auta
Dokumentácia


Parametre a špecifikácia

Šírka
162,5 mm Hotovo!
Výška
104,8 mm Hotovo!
Hĺbka
23,8 mm Hotovo!
Hmotnosť
280 g Hotovo!
Určenie
Auto Hotovo!

Rozmery

Šírka
162,5 mm Hotovo!
Výška
104,8 mm Hotovo!
Hĺbka
23,8 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
280 g Hotovo!

Druh navigácie

Určenie
Auto Hotovo!

Vlastnosti

Uhlopriečka
6" (15,24 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
800 × 480 px Hotovo!
Výdrž batérie
1 h Hotovo!
Typ pamäťovej karty
MicroSD Hotovo!
Vnútorná pamäť
8 GB Hotovo!

Mapy

Mapy
Andorra, Belgicko, Bulharsko, Čierna Hora, Česko, Dánsko, Estónsko, Fínsko , Francúzsko, Gibraltar, Chorvátsko, Írsko, Island, Taliansko, Kanárske ostrovy, Cyprus, Lichtenštajnsko, Litva, Lotyšsko, Luxembursko, Maďarsko, Madeira, Malta, Monako, Nemecko, Holandsko, Nórsko, Poľsko, Portugalsko, Rakúsko, Rumunsko, Rusko , Grécko, San Marino, Slovensko, Slovinsko, Spojené kráľovstvo, Srbsko, Španielsko, Švédsko, Švajčiarsko, Turecko , Ukrajina, Vatikánsky mestský štát Hotovo!

Lokalizácia

Jazyk hlásenia
Angličtina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Angličtina Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pokiaľ nieje uvedené inak, je zariadenie dodávané s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, k navigaci jsem si koupil originál přijímač RDS-TMC od tomtomu. Přijímač se v navigaci připojil. Bohužel neviděl zavřené silnice. Jel jsem kolem třech a navigace mě vedla přímo do nich. Kdežto mobilní navigace od seznamu všechny uzavírky viděla a bez problémů objela.proč navigace s přijímačem nevidí uzavírky silnic? Je potřeba do ní něco stáhnout?

Dobrý deň, prosím vás, ako sa dá zadať presný názov adresy, ak v obci neexistuje pomenovanie ulíc? Chcem zadať názov obce a číslo domu, ale nepustí ma to ďalej ak nezadám názov ulice. Ďakujem

Dobrý den je navigace v českém jazyce?

Dobrý den, co si mám představit pod pojmem pokrytí České republiky 58%? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, navigace se nechce připojit k pc

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať ako je to s doživotnou aktualizáciou máp. Je limitovaná na "životnosť produktu", a po istom čase ( ako sa mi to stalo na MIO SPIRIT 685 - kde doživotná aktualizácia znamenala....5 rokov a potom už aktualizovať nešlo), alebo ide naozaj o doživotnú aktualizáciu? Ďakujem.

Je k dispozici čeština v zařízení?

Dobrý den. Jak se dá spustit (nebo uložit) jízda po nastavení GPS souřadnic. Nemůžu na to přijít a manuál je k ničemu..

Co je to přesně: jaryk rozhraní.

Diskusia a poradňa k TomTom Start 62 Europe
Príslušenstvo pre TomTom Start 62 Europe Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TomTom Start 62 Europe. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TomTom Start 62 Europa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TomTom Start 62 Europa. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TomTom Start 62 Europe.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií