Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Doručení zdarma MPLA317263

TvFit, Half Service

Zobraziť katalóg
TvFit, Half Service
3,9 28 hodnotení
Fitness doplnok pripojiteľná priamo k TV, tanečný, herný, cvičebný mód, kompletne v českom jazyku
Kód:  TP006b Stránky výrobcu
TvFit, Half Service Predaj skončil

TvFit, Half Service

Podložka TvFit je moderný spôsob ako sa zároveň baviť a zároveň starať o svoje zdravie.Ide o priamo pripojiteľnú TV interaktívnu podložku, ktorá nepotrebuje k svojej prevádzke žiadne drahé príslušenstvo ani špeciálne cvičebné programy.Navyše je plne lokalizovaná do českého jazyka - budete mať písané aj hovorené pokyny vždy v češtine.

A čo všetko s TvFit môžete robiť?Pálenie kalórií, posilňovanie, preťahovanie, jogging, zábavu...to všetko a ešte viac.Váš TvFit osobný tréner vám presne vysvetlí a ukáže, na čo je vybraný cvik dobrý a ako ho správne vykonať.Ak si nebudete chcieť vyberať jednotlivé cviky, môžete si zvoliť z niekoľkých desiatok špeciálne zostavených cvičebných programov od profesionálnych trénerov - napríklad na správne držanie tela, pevné brucho a podobne.Samozrejmosťou je tiež voľba obtiažnosti podľa vašej aktuálnej kondície.TvFit tiež spočíta aktuálne BMI (Body mass index) a odporučí optimálne cvičiaci plán.

Ak chcete spojiť zábavu a pohyb, môžete vyberať z neprebernej ponuky športových hier zameraných na atletiku - beh na 110 metrov prekážok, skok do výšky, hod oštepom a ešte oveľa viac.Nechýba ani jogging s individuálnou voľbou dĺžky a vzhľadom trati a presné počítanie kalórií.TvFit obsahuje aj niekoľko zábavných hier ako napríklad bowling, had, preteky áut, skladanie kociek a podobne.

Súčasťou balenia je interaktívna protišmyková podložka s antibakteriálnou úpravou a s káblom na pripojenie k TV, adaptér pre pripojenie do elelektrickej siete a kompletný český manuál so všetkými návodmi a tipmi pre použitie TvFitu.Táto interaktívna podložka je pre všetkých, ktorí majú radi pohyb.Nezáleží na veku ani aktuálnej kondícii cvičiteľa - cviky i náročnosť si volí každý sám.Vďaka TvFitu nie ste viazaní žiadnymi rozvrhmi vo fitness centre.Váš osobný tréner je vám k dispozícii kedykoľvek.TvFit je zároveň vhodný pre všetky deti od 4 rokov.Pre zábavu detí i dospelých je k dispozícii veľké množstvo rôzne zameraných hier určených pre jedného aj viacerých hráčov.

Parametre a špecifikácia:

Prevedenie:

interaktívna podložka

Pripojiteľnosť:
priamo k TV

Minimálny vek:
od 4 rokov

Funkcia:
tanečný mód
herný mód
cvičebný mód
hlasové i textové funkcie
databázy stoviek cvikov
desiatky cvičebných programov

Lokalizácia:
český jazyk

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TvFit, Half Service. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TvFit, Halbdienst. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TvFit, Halbdienst. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TvFit, Half-szolgáltatás.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií