Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza dny mini Velikonoce

UAG Plasma Citron Yellow iPhone 7/6S

Zobraziť katalóg
UAG Plasma Citron Yellow iPhone 7/6S
5 3 hodnotení
Ochranný kryt - vysoko odolný kryt s originálnym dizajnom, patentovaná kompozitná konštrukcia, rohy puzdra sú vystužené, spĺňa vojenské drop-normy (MIL STD 810G 516.6)
Kód:  UAG050b Produktové číslo:  IPH8/7-L-CT Stránky výrobcu
UAG Plasma Citron Yellow iPhone 7/6S Predaj skončil

UAG Plasma Citron Yellow iPhone 7/6S


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Spĺňa vojenské normy

Puzdro spĺňa náročné vojenské štandardy

Ochráni telefón aj v najextrémnejších situáciách

Chcete pre svoj iPhone spoľahlivé a veľmi odolné puzdro, ale zároveň nechcete zľaviť zo svojich nárokov na vzhľad? Ponúkame vám atraktívne riešenie v podobe ochranného puzdra značky Urban Armor Gear spĺňajúce prísne vojenské drop-normy (MIL STD 810G 516.6).


Kompozitný materiál hrá hlavnú úlohu

Samotné puzdro sa skladá z kombinácie odľahčeného kompozitu a gumy. To má za následok mimoriadnu pevnosť aj odolnosť, ale zároveň sa len o trochu zväčší hmotnosť a rozmery. Dômyselná konštrukcia navyše presahuje prednú stranu, takže sa nemusíte báť položiť telefón displejom nadol.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
kompozitný materiál; originálny dizajn, vystužené rohy puzdra, vojenské drop normy

Telefón sa bude mať ako v bavlnke


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
iPhone 7/6S, vystužené rohy, prístupné porty, podporuje Apple Pay

Veľmi lákavý dizajn

Najlepší spoločník pre iPhone 7/6S

Protišmykový povrch na bokoch krytu uľahčí každodennú manipuláciu bez strachu zo spadnutia a zosilnená ochranná vrstva na rohoch zabraňuje poškodeniu pri prípadnom páde. Úplnou samozrejmosťou je prístup ku všetkým konektorom, bočným tlačidlám aj otvor pre šošovku fotoaparátu a blesk. Obal je kompatibilný s obľúbenou platobnou službou Apple Pay.


Odolnosť nie je všetko

Vďaka širokej ponuke spoločnosti UAG si môžete vybrať hneď z niekoľkých farebných variantov, ktoré však spájajú všetky vyššie uvedené vlastnosti. Je teda len na vás, či zvolíte elegantný ICE alebo štýlovú CITRON.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Plasma; Ice; Ash; Magma; Cobalt; Citron; iPhone 7/6S; iPhone 7/6S

Veľká farebná rozmanitosť

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, můžete mi vytipovat k tomuto krytu ochranné sklo o tloušťce 0,3mm? Zakoupil jsem si od vás k tomuto krytu sklo: Epico Glass 3D+ pro iPhone 6 a iPhone 7 černé a po nalepení skla a následném nasazení krytu došlo k okamžitému odlepení z důvodu šířky lemu krytu, který sklo na hranách začne nadzvedávat. Děkuji za odpověď. LuKo

Diskusia a poradňa k UAG Plasma Citron Yellow iPhone 7/6S
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si UAG Plasma Citron Yellow iPhone 7/6s. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte UAG Plasma Citron Yellow iPhone 7/6s. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte UAG Plasma Citron Yellow iPhone 7/6s. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: UAG Plasma Citron Yellow iPhone 7/6S.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií